Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sony aciklama yapti, Firefox OS calistiran telefonlar cikartacaklarmis 2014'te. Firefox OS mainstream'de yer bulamaz diyordum hep ama Sony isin icine giriyorsa degisir her sey. Gerci telefonun ne oldugu hic onemli degil benim icin, cogumuz icin de degil artik sanirim. Aranan tek sey icinde kullandigimiz programlarin olmasi ve OS'un verimli calismasi. iOS ya da Andriod tablette oldugu kadar buyuk bir farkla gelmiyorlar, WIndows Phone farkli ama Microsoft Office destegiyle ve zorladiklari UI ile. FIrefox OS Sony'den destek alip Xperia markali telefonlar ile gelirse ama program sorunlari hizla cozulur, ozellikle cogu mobil programin HTML5 versiyonu oldugu da dusunulurse. Yine de Sailfish ciktiginda hepsini gececek diyorum, ozellikle Android programlarini da calistirabildigi icin. Firefox OS + Xperia 2013'de yeni yeni ortaya cikmaya baslayan nis mobil OS pazarini (Tizen, Sailfish, Firefox OS, Ubuntu Mobile) eepy sallar. Sailfish mesela Xperia destegiyle gelecek ama Sony Store'dan hazir Firefox OS'lu Xperia satin almak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ilginçmiş de o OS senin bu OS benim gezmek bence loyalty i olumsuz etkiler. illa özgün olacaksan kendi OS ni yap yiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Xperia E icin Firefox OS romu cikardi Sony bu gun. Doger Xperia'lara da portlarlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Experimental daha çok erken gibi, bariz takıla takıla çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sola ile kullanabilecek miyiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar