SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Hakan kesınlıkle kraldır ona hıckımse laf edemez ne Tuncay ne Nıhat tahtını sallayamaz Hakan'ın fakat sen boyle mıllı takımı kac gs'lı kac fb'lı war dıye bakarsan olmaz bu arada bı seyıne katılıyorum Ersun Yanal takımı deneme tahtasına cewırdı ztn mıllı takımın oturmus bır kadrosu wardı bunu degıstırmek ahataydı bence umarım duzeltırler hatalarını[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: fizban, 19 Kasım 2004 20:45 tarihinde demiş ki: desteksiz sallama bi kerem. ben deildim o en iyi 4. savunma diyen. ben türkiyenin ağır ama en iyi savunmacısı dedim hala arkasındayım. teknik hata olan shevchenkoya o adamın verilmesi. ayrıca akıl var mantık var, takımın en iyi oyuncusu dahi olsa sen bi maçta 2-0 mağlupsan savunma oyuncusu ağırsa kontraataklarda hiçbirşey yapamayacağından onu çıkarırsın. şu değişikliği bile yanlış buluşun senin futbol bilgini de açıkça ortaya koyuyor tabi. dünyanın en iyi 4. savunmacısı toplara gorillemesine atlayacak, ayağının neresiyle vuracağını bilemeyecek, vay be.. Hele ki Cannavaro, stam, nesta, ferdinand, silvestre, thuram, cole, terry, hyypia, cygan, samuel ve daha niceleri bu listeye girememiş vayss :yapma:[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Silthanas, 19 Kasım 2004 20:59 tarihinde demiş ki: fazla iddia li.. alpay ne ,ergun ne?goz var nizam war..ibrahim de hakli olunabilir, gecen macta ipini cektiler onun da..ali gune$war mesela, hizli falan.. cihan belki.. o ne dediklerin dünya 3. lüğünü kazanan takımın başları ve takımda abilik yapan adamları göremiyorum maalesef en az bir tane olmalı. alpayı oraya koysan, kaptanı oraya koysan, her türlü deniz ve servetten daha iyi oynarlardı. evet ali güneş olayına katılıyorum, sen de kendi takımındakileri ön plaa çıkarmışsın, doğru yapmışsın ama bjk nin ligdeki yerini dikkate alarak fazla kaymamaya çalıştım. @Ruby: yok ben sadece milli bahçe milli bahçe diye kuduran kişiler varsa biraz dursun da düşünsün diye bu kadar taraf tutuyorum yoksa hiç de öyle bir niyetim yok ve söylediklerimi tüm köşe yazarları da söylüyor gayet de doğru.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Silthanas, 19 Kasım 2004 21:02 tarihinde demiş ki: hakan gibi bireysel star yaratan bir ulkeyiz, tamam adam iyiydi, ama hep kral kral diye diye, bir turlu takim oyunu oynayamadik. Yanal buna yeltendi, "star yok, herkes star" dedi, ki bence 10 sene oncesinde yapilmaliydi bu, hakan gibi 5 tane forvetimiz olurdu $imdi..Tekke ye yukleniyoruz da, adamin hakanin isminin altinda ezildigi 2 mactir gupe gunduz ortada.. 2 maçtır ne yaptı ki? ayrıca o herkes star dediğini takdir ettiğin, inandığın adam biraz kafasını bilgisayar başından kaldırıp psikolojik olarak da ilgilenmeli takımla. gelmeden önce türkiye ekolünü yaratacağız, nasıl bir alman, italyan ekolü varsa , bizden de öyle bahsedecekler demişti. şimdi deseler deseler çemişgezekspor misali işte türkler gibi oynuyorlar anuhaha derler bu mu ekol? bu mu yanal?[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Dedıgım gıbı suclu gozuken sadece Ersun Yanal degıl gerek taraftar gerek oyuncular gerekse bıreysel hatalar umarız hatalar duzelır umarız takımımız gurur kaynagımız olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ersun efendiye en güzeL cevabı Hamit Altıntop vermiş.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bencede o kadar guzel şut çeken bır adamımız war fakat oynatılmıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Silthanas abim tek savunmanız diyarbakır sebat maçları alahaşkına bir takım bir maçta kötü oynayamaz mı ona bakarsan ben şu an ali güneş e ibrahime adam değil derim yani ligdeki yerinize ve kadrodaki yerlerine bakarak yanlış anlama demiyorum ergün tecrübeli adamdır emre gibi yetenekli adamları oraya buraya sokacak kaçıracak pasları verecek adamdır gs nin de abilerindendir, soğukkanlıdır, her zaman oynatılabilir. ümit davala nın da arkasındayım istanbula gelip alemlere dalmayacak olsa hemen alsınlar derim gs ye ama burda istemezükçü gibi duruyoruz.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Kasım 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ümit Davala sezon başından beri sakatlanıp durdu o yüzden formsuz ben halen İbrahim Akın formda olduğu halde neden oynatılmadı onu düşünmeye başladım[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ümit milli olması milli takıma giremeyeceği anlamına gelmez o zaman Rooney de milli takımda oynamasın[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Cevaplar; 1) Valla yukarlarda biryerlerde nedense öyle birşey gördüm hatta 3.sü değil 4.sü dedim gibi bişiler aklımda kaldı. 2) Olabilir ama denize o görevi vericeğini söylemişti, ayrıca yanlış söylüyorsun deniz marke etti değil, edemedi. 3) Oyuncuların hangi kulüplerde oynadığına göre değil de, kalitesine göre alsakdık milli takıma, şimdi bu durumda olmazdık. 4) Galatasaray'ın kaptanı. Milli takımın en tecrübelisi. Deniz ve Servet'ten her türlü daha iyi. 5) Ramazan Ayı'dır. Milli takıma alınmadığı haberinden önce de gol atmıştı. Hani moralini bozduk diye oynayanlara. 6) En azından FeBe'nin defansından daha iyi. Aynı mevkide oynayabildiği Deniz'den çok çok iyi. 7) Yine Deniz, Servet, Özat, Nihat (son maçını izlediyseniz) nasıl alınıyor? 8) Ortada Servet'i yalnız bıraksa bile tulumba gibi adam gayet normal sahada ayakta duramıyorsa, oyunda kalamaz. Aynı şey Fatih için de geçerlidir. Ayrıca yarım saatin sonunda sanki mükemmel defansımız varmış gibi bir de defansı çıkardı tuncayı forvete aldı hani defanslar fazla geldi ya.. Avrupa kupası maçlarını izlememişsin. Hani yani tamamen aynıydı ya kadrolar..[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 pardon şimdi okudum 4. yü sen dememişsin. ama türkiyenin en iyi savunması da değil. ağır, yamuk, tekniksiz, dengesiz.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 hay allah yine yazım yanlışı yapmışım. gribe tutuldum heralde. deniz marke edememiş değil servet marke edememiş off ne diyorum ya[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mave semra teyze bu hafta kimi eler?[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 20 Kasım 2004 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hakan zaten alınmıyor ki takıma. ersun'un "takımı gençleştirecem" ve "hakan'a göre takım kurmayacağım" palavralarıyla alınmıyor ama ukrayna maçında hala herkes yanlardan orta yapıyor. madem uzun adama göre kurmadın takımı, neden hala takım yanlardan orta yapıyor? hadi hakan'ı boşverdim, uzun forvet kalmadı mı türkiye'de? mustafa özkan gibi kaliteli bir oyuncu var, onu neden almıyor takıma ersun yanal? hakan 1 aydır gol atamıyor denmiş. ondan önce hakan nasıldı peki? hani milli takıma alınmadığının açıklanmasından önce oynadığı maçlarda? madem performansa göre milli takıma adam alınıyor, neden hakan kazakistan ve danimarka maçlarında kadroda yoktu? son olarak yine performanstan bahsedeceğim. bülent gs'de de oynatılmıyor ve sonuçta performans denecek birşey ortada yok. ersun o zaman neden bülent'i aldı takıma? nedeni belki de bülent'in takıma abilik yapması olabilir. peki avrupa kupalarında 4 maçta 13 gol yiyen fb defansı ve kalecisi neden alınıyor takıma? madem performansa göre oyuncu alınıyor milli takıma, fener defansı da alınmasın. buna göre forma rengine göre alınan futbolcular fenerliler sanırsam. nasıl alınmasınlar ki? hakan'ı en iyi zamanlarında takıma almayan ve bütün defansı avrupa'da 13 gol yiyen takımın defansını milli takıma alıp oynatan ersun yanal'ın ancak olaylara sarı-lacivert gözle bakması gerekir. ya da baktırılması diyeyim, futbol federasyonundaki biri yüzünden.o birini biliyosunuzdur herhalde, dişli biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Madem herkes uzun uzun yazmış bende uzun uzun cevap vereyim. Ersun YanaLı miLLi takımın başına geçmeden önce en çok takdir eden insanLarın başında geLirdim. O mütevazi GençLerbirLiği kadrosu iLe eLde ettiği başarıLarı görmemezLikten geLmek zaten bir insanın vicdanı için kaLdırıLabiLecek bişey değiLdir. Ancak ne zaman ki Türkiye - Gürcistan maçını izLedim , işte o günden itibaren Ersun YanaL oLdu Ersun YALAN. Peki neden ? 1. Hakan Şükürü miLLi takımdan uzakLaştırarak gençLerin önünü açmayı hedefLeyen , yeni bir miLLi takım oLuşturmaya çaLışan bir insan , formunun zirvesinde oLan ve geLeceğin en az 5 - 6 sene miLLi takım kaLesini koruyacak oLan kaLeci VOLKANı ( fenerbahçe kaLecisi ) görmemezLikten geLip Rüştü gibi miyadını doLdurmuş , İspanyada gazeteLerin mizah köşeLerine düşecek goLLer yiyip BarceLonadan kovuLmuş bir adamı kaLeye koydu. 2. Deniz gibi futboL iLe uzaktan yakından aLakası oLmayan , taç atmaktan başka bir vasfı oLmayan , topu oyuna sokamayan , orta yapmayı biLmeyen , top sürmeyi beceremeyen , hepsini bırakın Türkiye de biLe yetişmemiş yani TÜRKLÜĞÜN ne oLduğunu biLe biLmeyen ( bana göre ) bir adamı iLk 11 çıkartıyor. 3. Servet gibi insandan çok goriLi andıran bir fiziğe ve bu fiziğin şiddetLi yansımaLarını sahaya yansıtarak her an takımı 10 kişi bırakacak bir potansiyeLe sahip ( bkz. fb - prag ve fb - Lyon maçLarı ) ve bana göre futboL Lisansı veriLmiş oLması biLe hata oLan bir adamı tutuyor defansın göbeğine koyuyor. 4. Forvette uzun adam eksikLiği gün gibi meydanda iken Mehmet YILMAZ ( trabzonspor ) gibi bir adamı görmemezLikten geLiyor. vs. vs. vs. daha bir çok şey var. bunLar en bariz yanLışLar. Peki Ersun yanaL neden bu hataLarda ısrar ediyor onu da söyLiyeyim , çünkü bu adam benciL ve küstah bir adam. Büyük dağLarı ben yaratıcam küçükLeri ise görmemezLikten geLicem ya da çamur atıcam diyen bir adam.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Mave, 20 Kasım 2004 14:16 tarihinde demiş ki: ...hepsini bırakın Türkiye de biLe yetişmemiş yani TÜRKLÜĞÜN ne oLduğunu biLe biLmeyen ( bana göre ) bir adamı iLk 11 çıkartıyor... Heil Mave! Heil unser Führer![signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 20 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bencede mantıksız Turklukle sımdı ne alakası war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Azmodai, 20 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki: said: Mave, 20 Kasım 2004 14:16 tarihinde demiş ki: hepsini bırakın Türkiye de biLe yetişmemiş yani TÜRKLÜĞÜN ne oLduğunu biLe biLmeyen ( bana göre ) bir adamı iLk 11 çıkartıyor. 15 sene yurt disinda yasadim, yurt disinda dogdum buyudum ve TURKLUGUMU tartisamazsin, hickimsenin TURKLUGUNE sen karar veremezsin. Amacim konuyu saptirmak degil ama bu gorusun yanlistir ayiptir ustune ustun ayrimciliktir. Yurt disinda buyuyince TURK olmuyormuyuz yani? Ayip be. ayip. evet kardesim alinirim, ayni durumdayiz cunku Hayır benim orada anLatmak istediğim çok farkLı bir şey. Türk insanın futboLa bakışını ve verdiği önemi biLmiyor ve umursamıyor anLamında söyLedim. Yani bir Türk futboLcusunun miLLi takımdaki hırsı onda yok demek istiyorum. Burası sonuçta spor sayfaLarı , siyaset değiL. Kimsenin TürkLük duyguLarı da beni iLgiLendirmez. Benim anLatmak istediğim farkLı bir şey.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Evet, öyle demek istedin o yüzden de "Türklüğün ne olduğunu bilmeyen" dedin öyle mi? Türklük sadece futbola verilen değere indirgenecek kadar basit bir şey?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu konuda sana sunu soylemek ıstıyorum yurt dısında olanların her zmn mıllı duyguları daha fazla on plandadır cunku o kısı watanını sewwer o kısı watanını ozler we sewdıın bı sey senden uzak olursa yaşayamazsın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 arkadaşLar yukarıda açıkLamasını yaptım. Tatmin oLmayan varsa ÖMS atsın uzun uzun anLatayım. Ama LÜTFEN konuyu TÜRKLÜĞE çekmeyin.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ArkadaşLar size bu TÜRKLÜK oLayını açıkLamak için küçük bir örnek vereceğim. Mustafa Doğan TÜRK değiL mi ? Peki hangi miLLi takım forması giydi ? LÜTFEN bunun üzerinde biraz düşünün ve yazdıkLarımı bir daha okuyun. Eminim ki o zaman ne demek istediğimi gayet iyi anLayacaksınız.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Eskı mıllı takımın ruhu aranmalıdır bence artık gençlıkten zıyade tecrube on plana cıksa daha guzel olur en azından daha guzel bı futbol seyrederız[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu arada sizden ricam bu thread aLtında ersun yanaL iLe iLgiLi yorumLarıma cevap vermeniz.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar