DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ne şeker topic olmuş lan, Allah mesut etsin =) bu konularda acaip şanslı görüyorum kendimi, bizde kız istemeye damat gitmez, hatta damadın anne babası da gitmez, bi aile büyüğü gider ister, yani ohhh yırttım =) hatta damat kendi düğününe bile katılmaz da artık onu pek yapamıyoruz salon düğünleri çıktığından beri (:P)
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu da kurabiyelerimizzzzz :) Edit: Pfff yine foto koymayı beceremedim :( Nasıl yapıcam?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: Boş yere senaryolar yazmayın. Suark'ta 'götür bunu yenisini getir' dicekti. Paşa paşa içti :) Valla bilen biliyor beni. Bi fırt çeker sonra elimden düşürürüm tuzluysa... Net.
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 mulgear6 said: yani bu Oha nasıl oldu buuuu :))))))
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ceren mi? Adının hatice olmaması büyük hayal kırıklığı yarattı bende.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: mulgear6 said: yani bu Oha nasıl oldu buuuu :)))))) o karambolde senin erkek tarafından, erkek tarafının da kız tarafından sandığı aslında kurabiye limonata hüpletmek için araya karışan kişiydi o.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Şu çikolatalar yeniyor mu yoksa süs mü ?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: ne şeker topic olmuş lan, Allah mesut etsin =) bu konularda acaip şanslı görüyorum kendimi, bizde kız istemeye damat gitmez, hatta damadın anne babası da gitmez, bi aile büyüğü gider ister, yani ohhh yırttım =) hatta damat kendi düğününe bile katılmaz da artık onu pek yapamıyoruz salon düğünleri çıktığından beri (:P) sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 wastyrx said: Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf el yapımı onlar ^^ yüzüğede elfçe yazdırdım evet
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Kızın adı hatice ve yüzükte elfçe yazılar var?
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Suark said: wastyrx said: Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf el yapımı onlar ^^ yüzüğede elfçe yazdırdım evet Kuzenimiz yaptı o kurabiyelerii, profiteroller, şeker hamurlu pastalar.. Kız tarafı pek hamarat :p
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hıı quenya ama sindarin deil.
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 axedice said: Kızın adı hatice ve yüzükte elfçe yazılar var? Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D dsf düğün adetleri çok keyifli bizde, tabii yarısı yapılmıyor artık asimilasyon fln 8-)
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Panpa yazıyı kürtçe değil türkçe yazmış olmanız kızın adını değiştirmiyor =/
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ^^ ya estetik olsun falan filan, bide bana özel olsun istedim ondan.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Dworgian said: sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D dsf düğün adetleri çok keyifli bizde, tabii yarısı yapılmıyor artık asimilasyon fln 8-) nerelisiniz ?
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark. Elfçe hatice yazdırsaydınız. Hatta daha iyisi kürtçe yazdırsaydınız http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/34961167.jpg
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: nerelisiniz ? Çerkesiz, Kafkasya'lıyız :)
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 axedice said: Patice said: Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark. Elfçe hatice yazdırsaydınız. Hatta daha iyisi kürtçe yazdırsaydınız http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/34961167.jpg Bi anlam ifade etseydi yazdırırdık öyle de. Elfçe ve türkçe anlamlıydı bizim için.
Öne çıkan mesajlar