DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ne şeker topic olmuş lan, Allah mesut etsin =) bu konularda acaip şanslı görüyorum kendimi, bizde kız istemeye damat gitmez, hatta damadın anne babası da gitmez, bi aile büyüğü gider ister, yani ohhh yırttım =) hatta damat kendi düğününe bile katılmaz da artık onu pek yapamıyoruz salon düğünleri çıktığından beri (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu da kurabiyelerimizzzzz :) Edit: Pfff yine foto koymayı beceremedim :( Nasıl yapıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: Boş yere senaryolar yazmayın. Suark'ta 'götür bunu yenisini getir' dicekti. Paşa paşa içti :) Valla bilen biliyor beni. Bi fırt çeker sonra elimden düşürürüm tuzluysa... Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 mulgear6 said: yani bu Oha nasıl oldu buuuu :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ceren mi? Adının hatice olmaması büyük hayal kırıklığı yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yok hatçe de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: mulgear6 said: yani bu Oha nasıl oldu buuuu :)))))) o karambolde senin erkek tarafından, erkek tarafının da kız tarafından sandığı aslında kurabiye limonata hüpletmek için araya karışan kişiydi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Şu çikolatalar yeniyor mu yoksa süs mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: ne şeker topic olmuş lan, Allah mesut etsin =) bu konularda acaip şanslı görüyorum kendimi, bizde kız istemeye damat gitmez, hatta damadın anne babası da gitmez, bi aile büyüğü gider ister, yani ohhh yırttım =) hatta damat kendi düğününe bile katılmaz da artık onu pek yapamıyoruz salon düğünleri çıktığından beri (:P) sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 wastyrx said: Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf el yapımı onlar ^^ yüzüğede elfçe yazdırdım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Kızın adı hatice ve yüzükte elfçe yazılar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Suark said: wastyrx said: Yeniyor. Pastaneye gidip para bayılıyon baya onlara sdf el yapımı onlar ^^ yüzüğede elfçe yazdırdım evet Kuzenimiz yaptı o kurabiyelerii, profiteroller, şeker hamurlu pastalar.. Kız tarafı pek hamarat :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 hıı quenya ama sindarin deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 axedice said: Kızın adı hatice ve yüzükte elfçe yazılar var? Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D dsf düğün adetleri çok keyifli bizde, tabii yarısı yapılmıyor artık asimilasyon fln 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Panpa yazıyı kürtçe değil türkçe yazmış olmanız kızın adını değiştirmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ^^ ya estetik olsun falan filan, bide bana özel olsun istedim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Dworgian said: sizde evlenen damat ama eminsiniz değil mi? :D dsf düğün adetleri çok keyifli bizde, tabii yarısı yapılmıyor artık asimilasyon fln 8-) nerelisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Patice said: Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark. Elfçe hatice yazdırsaydınız. Hatta daha iyisi kürtçe yazdırsaydınız http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/34961167.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Dworgian said: nerelisiniz ? Çerkesiz, Kafkasya'lıyız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 axedice said: Patice said: Ceren, elfçe yazıyor. Harika oldu. Gösterelimmm Suark. Elfçe hatice yazdırsaydınız. Hatta daha iyisi kürtçe yazdırsaydınız http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/34961167.jpg Bi anlam ifade etseydi yazdırırdık öyle de. Elfçe ve türkçe anlamlıydı bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ilginçmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar