Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Bunlar da satıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 kasarak acabiliosun,golden eagle verip açmak sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Premium almadan koyamıyorsun ikiden fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ben aylık premium alıyorum 11€ya denk geliyo üstüne artıyo da eagle biz 3-4 kişi takılıyoruz genelde o yüzden squad slotları işe yarıyo bazı deccal ve camolar da GE vermeden açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Sam said: Premium almadan koyamıyorsun ikiden fazla. 2 taneden fazla koyma mevzusu ayrı,ama teoride kasarsan koyabiliyorsun mark of distinction'la,uzun grind ama possible yani gaijin'î savunmak gibi bi arzum yok"kutu aç içinden uncommon çıksın" dan daha mantıklı geliyor "100 uçak vurursam şu skin ve decal açılcak" diyebilmek ki isteyene kutu var aslında oyunda,ama tf2'den agzım yandı,açmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 aslında rus sitesinden alsak premium'u,daha ucuza gelmez mi? bunu bi araştırsın çalışkan bi arkadaş edit: ha hiç olmadı user skin olayı var,buna izin vermeleri bile güzel bir durum bence ve bu kadar skintırak mevzular konuştuysak en beğendiğim skini koyayım,valla süt mavisi spit,bu güzel skin'e bakmaya doyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 vpn fln akabilir ya bakalım cidden. sabaha kadar iş var benim kurcalıycam mola verdigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 bu arada +1 daha varsa eğer 2.3 akıyoruz 1 slotluk yerimiz var bunlar da benim skinlerin bi kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 iddialı çirkinmiş skinleriniz. muz kingcobra tier hepsi sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 g-14 nası mulgear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 daha ek cannonları açamadım ama güzl yükseliyo net alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şu lineup'ım var dogmeat'in gazıyla fw 190 d-9 koyucam 4.7 BR olan a-8'in yerine mi koyıyım yoksa başka bişeyin yerine mi kararsız kaldım mig 15e gittiğim için TA'dan devam edicem şimdilik bf109 k-4'ü açmıyıcam şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 f-8 ve a-8 stock oldugu için bende bişey diyemiycem genel olarak arcade ise baya salakça german oynamamız ya ve ben devam ediyorum açmaya. k-4ü yarıladım yavaş yavaş realistige gecicem sanırsam, ingiliz yada rusla arcade takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 g6'yı çıkarttım TA açınca da A5/U2 yada a8 ile değiştiririm sonra gelsin mig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 https://www.g2a.com/war-thunder-10000-golden-eagles-cd-key-global.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 me410 kokpitin güzelliğine bak ya,tie fighter gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 az önce çok enteresan bi maç attım dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 2:22 de noldu nası bitti adamlar ful bomber gelip base'i mi öptüler asdfasdf,çok merak ediyordum zararlı cıkabilir misin görevlerden diye,öğrenmiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 6:52 sürmüş savaş alanında gezdiğim süre 2:22ymiş aktif olarak F8 vardı climb ratei upgradesiz b17e ile aynı. yükseldim 2 dk. sonra 2 bomber gördüm birini yaktım diğerini öldürdüm, bizden dangalagın biri gelip çaldı yanan ve vurdugum adamı. bizim adama sıkıp öldürdüm ders olsun ibneye diye. sonra arkamdan gelen adamı dodgeladım uzunca bi süre. o arada maç bitmiş dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iyi yapmışsın bana kutudan 2 tane "destroy 5 units wager"i çıktı bedava 200.k silver 20 tane friendly fire yapabilirm sıkılırsam,herkes akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 maçta 3 tane yapınca maçtan atıyo günde 8 tanede 1 gün ban ayda bilmemkaç tanede de 1 hafta ban var galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 DoGMeaT said: 2:22 de noldu nası bitti adamlar ful bomber gelip base'i mi öptüler asdfasdf,çok merak ediyordum zararlı cıkabilir misin görevlerden diye,öğrenmiş oldum br8 arcade ground battles'da gayet ağır zararda çıkabiliyorsun ufo carpet spam'le premium yoksa. bir defasında tamir için para kalmamıştı, düşük tier maçına girdim tamir parası için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 mulgear6 said: https://www.g2a.com/war-thunder-10000-golden-eagles-cd-key-global.html burdan 10k alıyosunuz sonra gidip 30% indirimle 7450ye 1 yıl premium alıyosun kalan 2550 ile de ne istersen yapıyosun (malesef indirimli t4 premiumlara yetmiyo) yada 3430a amerikan FW 190 a-8 kalana da 2 tane 90 gün premium üstüne de 1670 GE artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bi önceki maçta 150% research booster basmıştım 6 dk'da bombalayıp bitirdik oyunu bu maçta olsaydı 3 tane jet açardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar