Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder

Exodous

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Premium almadan koyamıyorsun ikiden fazla.

2 taneden fazla koyma mevzusu ayrı,ama teoride kasarsan koyabiliyorsun mark of distinction'la,uzun grind ama possible

yani gaijin'î savunmak gibi bi arzum yok"kutu aç içinden uncommon çıksın" dan daha mantıklı geliyor "100 uçak vurursam şu skin ve decal açılcak" diyebilmek

ki isteyene kutu var aslında oyunda,ama tf2'den agzım yandı,açmam
Sosyal ağlarda paylaş

aslında rus sitesinden alsak premium'u,daha ucuza gelmez mi?

bunu bi araştırsın çalışkan bi arkadaş

edit: ha hiç olmadı user skin olayı var,buna izin vermeleri bile güzel bir durum bence

ve bu kadar skintırak mevzular konuştuysak en beğendiğim skini koyayım,valla süt mavisi spit,bu güzel skin'e bakmaya doyamam

Sosyal ağlarda paylaş

6:52 sürmüş savaş alanında gezdiğim süre 2:22ymiş aktif olarak

F8 vardı climb ratei upgradesiz b17e ile aynı. yükseldim 2 dk. sonra 2 bomber gördüm birini yaktım diğerini öldürdüm, bizden dangalagın biri gelip çaldı yanan ve vurdugum adamı. bizim adama sıkıp öldürdüm ders olsun ibneye diye. sonra arkamdan gelen adamı dodgeladım uzunca bi süre. o arada maç bitmiş dfgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

2:22 de noldu nası bitti adamlar ful bomber gelip base'i mi öptüler

asdfasdf,çok merak ediyordum zararlı cıkabilir misin görevlerden diye,öğrenmiş oldum

br8 arcade ground battles'da gayet ağır zararda çıkabiliyorsun ufo carpet spam'le premium yoksa. bir defasında tamir için para kalmamıştı, düşük tier maçına girdim tamir parası için. :p
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

https://www.g2a.com/war-thunder-10000-golden-eagles-cd-key-global.html

burdan 10k alıyosunuz

sonra gidip 30% indirimle 7450ye 1 yıl premium alıyosun
kalan 2550 ile de ne istersen yapıyosun (malesef indirimli t4 premiumlara yetmiyo)

yada 3430a amerikan FW 190 a-8
kalana da 2 tane 90 gün premium
üstüne de 1670 GE artıyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...