arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 otomatik ateş eden machine gunner koymamışlar mı ya? uçaklardaki turretçılar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ı-ıh, kendin döndürüp ateş ediyorsun. ama düğmeleri ayırmak lazım çünkü bloke ediyor nişanı ve belli ediyor hemen ateş eden kişiyi. 37mm ammosunu açınca bayağı iş yapıyor aslında, bayağı 7-9 kill aldığım maçlar oldu. zippo gibi tutuşuyor tanklar ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ufolar bitmiş mechalar gelmiş :P ona otomatiğini sonradan eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ben spacele ateş edıom ya, uçak falan vurabiliomda hala ii bi savunma deıl ufolara. ilk american tankını denedim bi, eğlecneli olmuş taramalı falan, tam savaş atmosferi. ama sonra gittim "olm şimdi herkes bu tankı kullanıo ben gıdım SÜPER DÜPER t1 alman pz c yi alayım akayım" dedim. nerflemişlermi nolmuş anlamadım, delemiyorum heriflerin zırhını sdsfs. hook olayı güzel olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 m3 lee ne olmuş öyle ahah, tank skor rekorumu kırdım oyundaki. esas büyük top alakasız yerlere ateş ettiği halde. 14 kills 12 assists 1 death 4559 skor http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20091011115912/warhammer40kfanon/images/c/cd/Drive_me_closer_i_want_to_hit_them_with_my_sword.png öldüren de gene m3 lee, diğerleri sıkıp sıkıp öldü ahuah 10 kill m3'ten, 4 tane de m2'den. rank 2'ye geçemedim bu arada, 6 tank almamı istiyor ama 5 tank var sadece premium olmayan. "bundle pack satalım mı abimize?" diye window çıkardı topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 oo pay to progress, almam bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ry7X1nUc4P4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 işte amerika'da angry joe biniyor, rusya'da regular joe biniyor. seni beni alıp bindiriyorlar yani. gaijin... bu arada tank ateş ederken sırf onu kayıt için mikrofon var. acaba bir yandan oyun için ses efekti mi kaydettiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 kaydetmiş olabilirler çünkü seslerini değiştirdiler bir ara silahların. bayağı karakteristik sesleri topların, 88'lik filan. belgeselde eski askerin tarifi aynen öyleydi ehu. vardır hepsi herhalde bir yerde tankların çoğu, kullanılan toplar ortak bayağı modelde zaten. bir tanesini bulsalar birkaç modele birden yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ne eğlenmiş adamlar yaaa :/ vallahi kıskandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 said: Ability to view aircraft modules in hangar has been added. (Ability to view modules in the battle will be added later). şunu çalıştıramadım buglı mıdır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 yok sol üstte düğmesi var, tankçılar bilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 şu oyunu oynarken world of warcraft günlerime dönüyorum resmen ya. icat ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. demin 2 kişi kaldık tier 4 maçında, ben tank destroyer ile bire üç kapışıp hepsini aldım bir şekilde loader ölüyken üçü de ayrı yerden geldiği halde, temizliyorum milleti bir yerimden ter akıtıp. bu diğer son kalan angut son tank olarak tier 1 tank seçti. tanklarının listesinde tier 3 tank da var yani, onu seçmedi gitti bunu seçti. cidden iq testi lazım şu oyuna hesap açtırırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 königstiger henschel 7'den 6.7'ye çekildi. no moar t54 is4 düşmanlar. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/370/110/588.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 gerçek bir görev adamı, gerçek bir insan, gerçek bir kahraman: http://i.imgur.com/i6qPi7X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2014 expendables sahnesi gibi iş yapmışsın ahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 pistte tekerlekler üzerinde ilerlerken vurdum adamı. o da karşıdan inmeye çalışıyordu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 13 maç yapıp 12'sini kaybetmek herhalde bir rekor olmalı, hepsinde ya zirvede ya da ilk üçte birindeyim maçların 2-3 tanesi hariç. oyun resmen "bu adamı kaybeden takıma koyun bu gece" diye kurulmuş. adeta bir http://1.bp.blogspot.com/-_awEYxpihFI/TejAeGkDj9I/AAAAAAAAAC8/r3OKeiKdBKE/s1600/Kaiji9-5.jpg artillery ve plane tank maçına koyanın da tuttuğu şey kurusun. yani tezgahı şöyle özetliyim: bizde t54 melee chargelayan JT varsa karşıda 14-0 yapan JT var. 15. kayıp cidden unfuckingbelievable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=368604999 http://obcoc.com/wp-content/uploads/2014/04/300-prepare-for-glory.jpg 300 kişi değiliz ama 3'le 30 aldık gene ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 almanların en zevkli oldugu rating cidden 4-5 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 5.3 oynuyoruz. 6 altı oyunun daha zevkli olduğu kısımlar. bu arada oyuna başlamak isteyen olursa buradan kayıt olun da sevip devam ederseniz bana bir faydanız olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 t-34 40-41-42 ne op belli değil ya, onları dizdim paso 15-0, 16-1 filan böyle geçiyor maçlar lol. huzur bunları sömürmekteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben olsam ne kadar dengesiz oyun der, oynamazdım. kimisi sömürmekle mutlu oluyor işte naparsın sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 karma geri ödesin önce de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 dandik dandik vidyolarla 1-2k golden eagle yapıyorlar. capturelar editlerim diyen varsa bir baksın şu an meydan boş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar