Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 slms desktop için wireless anten alayım diye düşündüm geçen,bunların performansı nasıl laptop ayarında mı oluyor ? yoksa 20metre kablo kullanmak zorunda kalıcam en iyi internet kalitesi nasıl sağlanır emin olamadım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://support.linksys.com/en-eu/support/adapters/AE1000 Bu vardı bi yerlerden almıştım, modem bi alt katta komşuda yani kaçak internet laptoplar felan 3 bar ken bu 4 bar. Eğer benden başka kulanan yoksa neti bir problem olmuo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 2 kişi kullanıyoruz neti üst kata çıkmaya karar verdim ben orada telefon prizi yok kabloyla uğraşmak istemedim pek açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 repeater özelliği olan bir access point al. http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/zyxel-nbg-416n-nbg-416n-150mbps-kablosuz-access-pointrouteruniversal-repeater/productdetails.aspx?I_ID=59652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Selam, Ben ebay üstünden 18dBi'lik bir tane anten alıp modeme takmıştım, arkadaki odalarda hissedilir artış olmuştu. HTC 1 pırtik artış gösteriyor. Alıcı ve vericideki antenleri de değiştirirsen sıkıntı olmaz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 PC'ye takılanları bilmiyorum ama modeme takılan bir anten aldım zerre faydasını görmeyip iade ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Yönlü anten al normal kalem anten yerine. Bende bu alttakinden var baya işe yarıyor ama satılıyor mu hala USRobotics bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar