Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya ben de apple seven bi adamım ama imac i allah gibi tanıtmayın. alırsın bi Asus pb278q üzerine de gayet iyi bir makine kurarsın. tabii ki görüntüsü imac kadar rijid olmaz ama 2 kat performans alırsın grafikten kayıp vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Esh said: ya ben de apple seven bi adamım ama imac i allah gibi tanıtmayın. alırsın bi Asus pb278q üzerine de gayet iyi bir makine kurarsın. tabii ki görüntüsü imac kadar rijid olmaz ama 2 kat performans alırsın grafikten kayıp vermeden. oyle tanitan yok ama soylendigi gibi bi alet te hic degil asus ekran demissin yurt disi ortalamasi 750$ imac de 1299 $ ki tum oyunlari oynarsin illa sli bagli 680 olmasina gerek yok sonucta bilgisayar bu illa oyun oynucam diye dusunmuyor herkes kullanim amaci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 iMac'i övmüyorum zaten, OS X'i övüyorum. Hackintosh aynı kalite değil. Windows 8'de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Aç abi kutuyu, en baştan hediyeyi satma - değiştirme olayına karşıyım ben zaten. Alanı üzen bir olay. Öte yandan aldığın hediye de 27" iMac, hiç bir şey yapmasan multimedya cihazı olarak odanın bir köşesine koyar tüm film vs. ne varsa ondan izlersin; o bile parasının hakkını fazlasıyla verir. Ki donanım olarak da canavar, belki 2 sene sonra low-mid falan oynarsın da şu anki oyunlara ultrada olmasa da yeter. Şunu da unutmamak lazım tabii, apple makineyi kendisi birleştirip, test ettiği kalibre ettiği için aynı donanıma sahip düz bir toplama PC'den 2 kat verimli çalışır o alet. (ki macOS var içinde, windowstan 10 kat falan daha iyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 xlaidehlevar said: Esh said: ya ben de apple seven bi adamım ama imac i allah gibi tanıtmayın. alırsın bi Asus pb278q üzerine de gayet iyi bir makine kurarsın. tabii ki görüntüsü imac kadar rijid olmaz ama 2 kat performans alırsın grafikten kayıp vermeden. oyle tanitan yok ama soylendigi gibi bi alet te hic degil asus ekran demissin yurt disi ortalamasi 750$ imac de 1299 $ ki tum oyunlari oynarsin illa sli bagli 680 olmasina gerek yok sonucta bilgisayar bu illa oyun oynucam diye dusunmuyor herkes kullanim amaci var avrupa fiyatı 1500€ dan başlıyo yahu. neyse bu konuyu tartışmaya gerek yok, tarz isteyen imac alsın bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Olumlu-olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sonunda aleti açtım ve şu an Mac platformundan yazıyorum. İlk kullanımda baya afalladım. Buraları basic sorularımla kirletirsem şimdiden affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Esh said: xlaidehlevar said: Esh said: ya ben de apple seven bi adamım ama imac i allah gibi tanıtmayın. alırsın bi Asus pb278q üzerine de gayet iyi bir makine kurarsın. tabii ki görüntüsü imac kadar rijid olmaz ama 2 kat performans alırsın grafikten kayıp vermeden. oyle tanitan yok ama soylendigi gibi bi alet te hic degil asus ekran demissin yurt disi ortalamasi 750$ imac de 1299 $ ki tum oyunlari oynarsin illa sli bagli 680 olmasina gerek yok sonucta bilgisayar bu illa oyun oynucam diye dusunmuyor herkes kullanim amaci var avrupa fiyatı 1500€ dan başlıyo yahu. neyse bu konuyu tartışmaya gerek yok, tarz isteyen imac alsın bence de. yoo tarz degil oyun haric herhangi bir sey icin osx optimum cozumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar