Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'e geçiş, Windows kurma etc.

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Yok ya, GTX 680 bile koyuyorlar icine istersen. Arkadasinki duz dukkan maliysa ama ya GTX 660 ya da GTX 675 vardir.

OS X epey iyi ama, sevdim ben. Linux'un kullanim rahatligi ve guvenligini Windows'un kolayligi ve yazilim zenginligiyle birlestirmisler. Hic pisman degilim ben Mac kullanmaya basladigima.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yaklaşık 1 aylık retina MBP kullanıcısı olarak, masaüstünü bile satıp onda bile iMac e geçesim var. Gerge nin dediği gibi font rendering+retina ekran başka birşey. Win8 e döndüğümde 1080p çözünürlük bile çöp gibi görünüyo. (Göz alışkanlığı). Hemen hemen arayıpda Windows da aa şu vardı Mac de yok dediğim program olmadı gibi. Evet oyunlar konusunda hem fikirim ama Steam sayesinde makas kapanıyor. Apple in AppStore u sayesinde kendi eko sistemi iPhone ve iPad le tam uyumlu çalışmanızı sağlıyor. Geforce 650M de bile retina çözünürlükte WoW 30-45 fps arası oynanıyor gayet. Diablo da aynı şekilde. Borderlands 2 mükemmel görünüyor ayrıca o çözünürlükte. Birde Time Capsule alıp AirPort+TimeMachine backup ı bile yeter. Evet arada bir Windows u geliyor insanın, oyun vs nedeniyle onada bootcamp en temiz çözüm. Ki arakadaşa hediye gelen iMac de minumum gtx 675 vardır, oynayamayacağı oyun olmaz Crysis 3 dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende mid 2012 i5 2500k 6750m 512mb 21.5 imac var oyun konusunda ne fps anlamında nede çalışma anlamında bir sıkıntım olmadı. şansıma diyim oynadıpım oyunların tümü native olarak osx de çalışıyor 1080p hep full grafik (aa hariç) monutor kalitesi kesinlikle mükemmel aynı zamanda osx windowsa göre çok daha gelişmiş (automator mesela) ve kullanımı güzel bir işletim sistemi. gerçi ben windowsu hgiç sevemedim ezelden beri. osx önceside linux kullanıyordum. tek ama tek sıkıntın bazı oyunların çalışmaması olur onuda wine ile yada playonmac ile %55 oranında çözebilirsin. güncel oynadığım oyunlar (max grafikte) d3,sc2,gw2,icewind dale2, nwn2, l4d2, cs go, amnesia, civ5,borderlands 2, rage, hon, çok nadir crysis 2....

bootcamp de bir çözüm tabi eğer hardcore oyun oynucam diyorsan ki bazı oyunların performansları daha iyi olkuyor bootcamp altında fakat windows u sevmediğim için tavsiye etmiyorum. osx gayet güzel bir işletim sistemi. sen burda en fazla 1 saat osx tecrübesi olan arkadaşarın yorumlarına çok takılma. windows da 1 gün harcadığın bir işlemi osx 1 sn de otomatik yapıyor bi kere. yada 1080p filmi arkada oynarken 2 tane wow client açtığında en ufak bir yavaşlama olmuyor (12gb ram) aynı şeyi windows bootcamp de deneyemedim bile çünkü dayanamadım mouse un yavaşlığına :)
Sosyal ağlarda paylaş

bide bu ayni paraya daha iyi pc yorumlarini da anlamiyorum

ayni sistem ozelliklerinde ayni kalitede ekrana sahip olan ve yine ayni kalitede parcalari olan bir pc alsan yine ayni fiyata hatta daha fazla fiyata tekabul ediyor - olarak ta mac os x kullanamiyorsun. apple mouse bile kendi basina bir eserdir. turkiyede suan cok pahali kabul ama madem hediye geldi bence kesinlikle satma keyfini cikar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...