Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 imac en gereksiz mac olabilir hakkaten ya. bi G serisi desen deil, mbp desen deil. grafik işlemcisi tırt. anne bilgisayarı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sat gıtsın, abzürd paralar vericek birileri cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Yok ya, GTX 680 bile koyuyorlar icine istersen. Arkadasinki duz dukkan maliysa ama ya GTX 660 ya da GTX 675 vardir. OS X epey iyi ama, sevdim ben. Linux'un kullanim rahatligi ve guvenligini Windows'un kolayligi ve yazilim zenginligiyle birlestirmisler. Hic pisman degilim ben Mac kullanmaya basladigima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bıde macların kullanım amacı photoshoptur, endüstridir falan yalan. macların kullanım amacı mail, facebook twitter vs vs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 photoshop en efektif windowsta kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya guzel imac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hersey en efektif windowsta kullanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 gtx 660 var ekran kartı olarak ama mobile version. Gerçi benim mevcut bilgisayarıma bile ciddi upgrade olacak komple donanım olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Cogu kisi umursamaiyor bu detayi ama OS X'in font rendering'i kat kat daha iyi Windows'dan ve Linux'den. Linux'un Infinality rakip olabilir anca ozellistirilebilme yetenegiyle ama genel olarak OS X daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 aleti sat pc al . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Değerli fikirleriniz için cidden çok saolun. Harbi yardımcı oluyor bana ama satmanın ne yazık ki bir opsiyon olmadığını belirtmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abine söyle abi bak bu kadar para verdin yazık olcak de kız gibi duygusal işler peşinde koşma de satın pc alın düzgün oturun oyun oynayın abi kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bence satmayıp yanında yat. hem cam kenarı hem şofor mahalli hem de 2.5 lira olmuyor bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 660 mı ekran kartı bu arada? öleyse hiç bişey oynıyamazsın onunla, hatta 27 inch dert olur aksine 1960 1080 cözünürlükte kasıcağından cözünürlük düşürüceğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 oynar canım o kadar da abartmayın. laptopta gayet iyi bi kart. 1920 1080 için de iyi oynatıyor ama tabii ki bir desktop 660 ı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 720p'de o kart high-ultra arasi acar her seyi, 1080p'de med-high arasi calisir, ama 1440p bu. Cuce hakli bu konuda. Med calistirir. AA gibi seylersi en kisik ayarlarda ancak acarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bende yaklaşık 1 aylık retina MBP kullanıcısı olarak, masaüstünü bile satıp onda bile iMac e geçesim var. Gerge nin dediği gibi font rendering+retina ekran başka birşey. Win8 e döndüğümde 1080p çözünürlük bile çöp gibi görünüyo. (Göz alışkanlığı). Hemen hemen arayıpda Windows da aa şu vardı Mac de yok dediğim program olmadı gibi. Evet oyunlar konusunda hem fikirim ama Steam sayesinde makas kapanıyor. Apple in AppStore u sayesinde kendi eko sistemi iPhone ve iPad le tam uyumlu çalışmanızı sağlıyor. Geforce 650M de bile retina çözünürlükte WoW 30-45 fps arası oynanıyor gayet. Diablo da aynı şekilde. Borderlands 2 mükemmel görünüyor ayrıca o çözünürlükte. Birde Time Capsule alıp AirPort+TimeMachine backup ı bile yeter. Evet arada bir Windows u geliyor insanın, oyun vs nedeniyle onada bootcamp en temiz çözüm. Ki arakadaşa hediye gelen iMac de minumum gtx 675 vardır, oynayamayacağı oyun olmaz Crysis 3 dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 valla bende mid 2012 i5 2500k 6750m 512mb 21.5 imac var oyun konusunda ne fps anlamında nede çalışma anlamında bir sıkıntım olmadı. şansıma diyim oynadıpım oyunların tümü native olarak osx de çalışıyor 1080p hep full grafik (aa hariç) monutor kalitesi kesinlikle mükemmel aynı zamanda osx windowsa göre çok daha gelişmiş (automator mesela) ve kullanımı güzel bir işletim sistemi. gerçi ben windowsu hgiç sevemedim ezelden beri. osx önceside linux kullanıyordum. tek ama tek sıkıntın bazı oyunların çalışmaması olur onuda wine ile yada playonmac ile %55 oranında çözebilirsin. güncel oynadığım oyunlar (max grafikte) d3,sc2,gw2,icewind dale2, nwn2, l4d2, cs go, amnesia, civ5,borderlands 2, rage, hon, çok nadir crysis 2.... bootcamp de bir çözüm tabi eğer hardcore oyun oynucam diyorsan ki bazı oyunların performansları daha iyi olkuyor bootcamp altında fakat windows u sevmediğim için tavsiye etmiyorum. osx gayet güzel bir işletim sistemi. sen burda en fazla 1 saat osx tecrübesi olan arkadaşarın yorumlarına çok takılma. windows da 1 gün harcadığın bir işlemi osx 1 sn de otomatik yapıyor bi kere. yada 1080p filmi arkada oynarken 2 tane wow client açtığında en ufak bir yavaşlama olmuyor (12gb ram) aynı şeyi windows bootcamp de deneyemedim bile çünkü dayanamadım mouse un yavaşlığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Tum populer OS'larda iyi deneyimi olan biri olarak en iyisi OS X diyorum ben. OS X'e para verdigim icin degil bu, hediye geldi iste. En sevdigim yani ama Mellel gibi adam gibi word processor'lari olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Abime satma muabbetini ima ettim o da koy götüne PC'nin de kralını alırız dedi. Bende gözlerim yaşlı son iki yorumu okudum ve iyice işten çıkıp eve geçince kutuyu parçalama moduna geçiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bide bu ayni paraya daha iyi pc yorumlarini da anlamiyorum ayni sistem ozelliklerinde ayni kalitede ekrana sahip olan ve yine ayni kalitede parcalari olan bir pc alsan yine ayni fiyata hatta daha fazla fiyata tekabul ediyor - olarak ta mac os x kullanamiyorsun. apple mouse bile kendi basina bir eserdir. turkiyede suan cok pahali kabul ama madem hediye geldi bence kesinlikle satma keyfini cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hackintosh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Genel olarak daha iyi makine demiyoruz ama daha iyi oyun makinesi alabilecegi gercek. Bunda mesela GTX 660M var, adam GTX 680'lu makine alabilir rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Oyunları Ultrada oynamak gibi gayretim yok abi zaten. Hem ultra bizim gözümüzü bozar ehue med-high arası oynasam kafi. Şu andaki PC i5 760 işlemci, 4gb ram, gts 450 ekran kartı ve mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar