Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 alıyorum bayramlık misali kirlenir tozlanır diye giymiyorum işte bu sefer başka yerlere de giymeye çekiniyorum normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çocukluğuna dönmemiz gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çıplah mı geziyon kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Gerektiginde aliyorum ben sadece, zorunluluktan giyiyorum bu arada. Ustume basima biraz daha dikkat edip 4-5 parca sey daha alsam iyi olur aslinda cesitlik olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bana hiç olmuyor ya beğendiysem giyip çıkarım hani ne gerek var zaten 3-4 kere yıkanınca piç olacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 al yeni güzel pahalı bişey. sonra çamur içinde top oyna onunla. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Rerore said: cimri, yaralı parmağa işemez filan diyorlar hakkımda ama benim kafam rahat mesela Kendisi cevaplamış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 En cok sigara kokusu sinmesi uyuz ediyor beni Yıka yıka nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fakir veya cimriysen tabi yeni güzel şeyleri giymek zor gelir zira dışarı çıktığında her türlü pisliğe açık kıyafetlerin. özellikle ayakkabılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 +1 daha rahat olman lazım alt tarafı kıyafet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yeni bisey almaktan ziyade, nerde giyecegine gore degisir bence. ise giderken gunluk giymek icin alinan kiyafet var, bide sevgiliyle bulusurken daha eskiyip puskumeyen daha şık kiyafet var. yada onemli toplanti yada sirket ust yonetimle yapilan bulusmalarda giyilen resmi kiyafet var seklinde siniflandirilabilir. senin icin farketmiyosa ve kiyafetlerine kiyamadigindan her yere ayni seylerle gidiyosan o zaman vardir bi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ben de aynı şey telefon ve bilgisayarda oluyor. eski telefonumu ya da bilgisayarımı terk ederken çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aynı huy bende de var. eskiden 4 ay giymediğim olurdu, şimdi gene 1 aya indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 en iyisi "ben duz renk severim"ci olun ve tek duz kiyafetleriniz olsun. hergun ayni siyah kazagi giydiginizi sansinlar ama evde aynisindan 5 tane daha olsun. ergenlik boyle bir seydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gerçek bir sol lob oriented adamsın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 got lobu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bu sefer guldurmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Psikolog biri gelse şu forumdan ne ekmek yer arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bunların hepsi hortum problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya ben de kadınlarda bazen aynı şeyleri giyme olayına delleniyorum. kadın dediğin güzel görünmek ister, çeşitli giyinir hep. bi giydiğini bi daha giymesin demiyoz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaperon said: Psikolog biri gelse şu forumdan ne ekmek yer arkadaş... survive edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 diplomasini yirtar, akil hastanesine kayit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ilaç yazamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 orta okulda oluyordu bir daha olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar