caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Yaşım o zamanlar 12-13 , Annem Babam ayrılar neyse ben Babamın yanına tatil amaçlı geldim ve üvey annem var işte birde 5 yaşlarında üvey kız kardeşim , bazı sabahlar duvardan sesler gelirdi işte bir sabah gene aynı sed ama çığlıklar eşliğinde, kapım açıldı üvey annem ancak dayak yemiş boksör suratı vardı , gözler mosmor , yüzün çoğu yeri çizik ancak şişlik vardı çoğu bölgede , hala unutmam o suratı neyse ekmek almamı istedi ama ağlayarak işte ben üstümü giyindim oturma odasına gittim Babam oturmuş tv izliyor bana dönüp bir baktı gözlerinden yaş geliyordu ancak ne kadar samimiydi bilemicem , iş yerine gitmemi istedi işte bende ekmeği alıp dükkana gittim , Amcam ile dertleştim anlattım neyse 2 gün geçti akşam vakti evde oturuyoruz Babam üvey anneme dedi Feyzullah(amcam)ı senmi aradın seni dövdüğümü söyledin dedi , hayır dedi , bana dönüp sen söyledin o zaman çünkü senin ismini verdi ve çocuk üzülüyormuş vs. dedi bana , diyince ben kabul ettim sesler geliyor içerden dediğimi anlattım, bana tamam üzüle sen yat artık dedi. Ertesi gün iş yerine giderken üvey Annem kola ve ekmek almamı istedi , Babam iş yerinde beni bekliyor işte alıp getirdim verdim eve sonra iş yerine gittim , Babam " Nerdeydin lan " , " Uyandım geldim baba" o sırada bir yumruk yedim ancak şok oldum yani slow motion olarak etrafa bakarken tuttu Amcamın dükkanım için dövmeye başladı "Niye yalan söyledin lan bana niye!!!" diyerek vuruyordu , yani sırf bakkaldan birşeyler alıp eve götürdüğümü söylemediğim için dövmüş , orda olay büyüdü, sonra duruldu yanıma gelip "bana yalan söyleme bir daha" dedi gitti , bu tarz olaylar bana bazı piskolojik sorunlar getirdi, bu tür olaylardan küçük yaşta etkilenmem sebep olmuştur belki , küçükken böyle olaylar yaşamamdan ötürp ilerde eşimin ve çocuklarımın kıymetini daha iyi anlıyacağıma inanıyorum dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 polise haber versene, olay daha tazeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. İlk cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cold case'e haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ekmek&kola edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kendini derslere ver, paragraf kullanmasini ogren. Ayrica babanin da taaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. ince görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Adam yazıdaki paragraf eksikliğinden hala o yaşta olduğunu düşünmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Okumadım. Paragraf oluşturmayı öğren bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4kHl4FoK1Ys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 aquila said: polise haber versene, olay daha tazeyken. şllaak diye kesmiş, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gerçekse kötü fakese daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paragraflar yok. Ama kötü hikaye, umarım kimsenin başına böyle şeyler gelmez diyeceğim ama Türkiye gibi bir ülkede imkansız. Kendi öz kızına bile tecavüz eden o kadar çok insan varki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 o konuyla bunun alakasi yok. Islam tartisildiginda bu gündeme gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 gerçekse yaş kaç şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Sonra sende yıllar sonra babanı bulup bıçakladın hıı ? http://www.haberturk.com/gundem/haber/818473-15-yillik-kin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bone said: gerçekse kötü fakese daha kötü yinede senden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sen bana vurmuştun ben de sana vurcam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: yinede senden iyi ay canım benim, baby's first troll olmuşsun, ne sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Vingthor said: Bone said: gerçekse kötü fakese daha kötü yinede senden iyi de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar