Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle bir Baba

caliskanbiritanyali

Öne çıkan mesajlar

Yaşım o zamanlar 12-13 , Annem Babam ayrılar neyse ben Babamın yanına tatil amaçlı geldim ve üvey annem var işte birde 5 yaşlarında üvey kız kardeşim , bazı sabahlar duvardan sesler gelirdi işte bir sabah gene aynı sed ama çığlıklar eşliğinde, kapım açıldı üvey annem ancak dayak yemiş boksör suratı vardı , gözler mosmor , yüzün çoğu yeri çizik ancak şişlik vardı çoğu bölgede , hala unutmam o suratı neyse ekmek almamı istedi ama ağlayarak işte ben üstümü giyindim oturma odasına gittim Babam oturmuş tv izliyor bana dönüp bir baktı gözlerinden yaş geliyordu ancak ne kadar samimiydi bilemicem , iş yerine gitmemi istedi işte bende ekmeği alıp dükkana gittim , Amcam ile dertleştim anlattım neyse 2 gün geçti akşam vakti evde oturuyoruz Babam üvey anneme dedi Feyzullah(amcam)ı senmi aradın seni dövdüğümü söyledin dedi , hayır dedi , bana dönüp sen söyledin o zaman çünkü senin ismini verdi ve çocuk üzülüyormuş vs. dedi bana , diyince ben kabul ettim sesler geliyor içerden dediğimi anlattım, bana tamam üzüle sen yat artık dedi. Ertesi gün iş yerine giderken üvey Annem kola ve ekmek almamı istedi , Babam iş yerinde beni bekliyor işte alıp getirdim verdim eve sonra iş yerine gittim , Babam " Nerdeydin lan " , " Uyandım geldim baba" o sırada bir yumruk yedim ancak şok oldum yani slow motion olarak etrafa bakarken tuttu Amcamın dükkanım için dövmeye başladı "Niye yalan söyledin lan bana niye!!!" diyerek vuruyordu , yani sırf bakkaldan birşeyler alıp eve götürdüğümü söylemediğim için dövmüş , orda olay büyüdü, sonra duruldu yanıma gelip "bana yalan söyleme bir daha" dedi gitti , bu tarz olaylar bana bazı piskolojik sorunlar getirdi, bu tür olaylardan küçük yaşta etkilenmem sebep olmuştur belki , küçükken böyle olaylar yaşamamdan ötürp ilerde eşimin ve çocuklarımın kıymetini daha iyi anlıyacağıma inanıyorum dostlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...