yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fizban said: yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari. Hakem tam dram.. Ama yenilelim evet :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fizban said: yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari. Topun yüzüne gelmesin diye eliyle müdahalede bulunması kaleye giden topu engellediği gerçeğini değiştirmiyor fiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaperon said: fizban said: yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari. Topun yüzüne gelmesin diye eliyle müdahalede bulunması kaleye giden topu engellediği gerçeğini değiştirmiyor fiz. Topla adamın uzaklığı 40 50 santim. O arada nasıl çeksin elini yav. GS'ye olsa devam dersin burda savunuyorsun ayıp be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 vaperon said: fizban said: yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari. Topun yüzüne gelmesin diye eliyle müdahalede bulunması kaleye giden topu engellediği gerçeğini değiştirmiyor fiz. Gs-Schalke maçındaki sabri pozisyonu buna benzemiyor muydu? Ben görmedim bu arada bizim penaltıyı schalke maçı mıydı bu arada onu bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yakın mesafeden aşırı açık olmayan ellere gelen toplara faul verilmez. hayır yenilelim, ligde zaten bizden cacık olmaz, ama bizim yenilmemiz için hakem goygoyuna gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 3 temmuzdan beri üzerimizde oyun oynanıyo, bu neyin cezası??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 pozisyonu goremedim de el vucuda yapısıksa penaltı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ben tam göremedim de top kaleye değil de adamın kafasına doğru geliyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kanserli fenerbahçe'lilere fb maçı izletmek lazım. kanserleri kanser kapar yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bu emre de ateşliyor takımı ama bazen kendini de ateşliyor. Lan ne gerek öküz gibi faule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ya lütfen, top göğüs hizasında ve kaleye doğru giderken saçma sapan bir yere yöneliyor. Suratıyla alakası bile yok. Sinsice bir hareket. Hakem yemedi verdi penaltıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Aynı topu o hizadan 100 kere senin suratına atsak 100 kere suratını kaparsın el olur. Ama konu Fenerbahçe olunca penaltı olur :). Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 fizban said: yakın mesafeden aşırı açık olmayan ellere gelen toplara faul verilmez. hayır yenilelim, ligde zaten bizden cacık olmaz, ama bizim yenilmemiz için hakem goygoyuna gerek yok. Pozisyonu görmedim fikrim yok, ama el az açık çok açık diye bakılmaz. El olması gereken doğal pozisyonda mı değil mi diye bakılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yekeyeke said: ... Topla adamın uzaklığı 40 50 santim. O arada nasıl çeksin elini yav. GS'ye olsa devam dersin burda savunuyorsun ayıp be.. Gs olsa da penaltı derim. Beşiktaş olsa da penaltı derim. Benim fanatizmle bir ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bide pozisyonu hala göstermedile ama, direk ele mi yoksa vücüttan mi sekip ele geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 direk geldi gibi gördüm ben. top 4 kez falan kasımpaşalıların ellerine çarptı, hakem onlara birşey demedi ehue. bu arada enteresan ama bildiğin iyi oynuyoruz, hayırdır inşalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ilk kez fener macı izliyorum bu sene adam gibi. gayet iyi kanat oyunları var suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 applev0dka said: bide pozisyonu hala göstermedile ama, direk ele mi yoksa vücüttan mi sekip ele geliyor Direk ele geliyor, sol ve sağ elle suratını kapatırken sağ el daha açık ona çarpıyor. Oradan ne olursa olsun ele çarpar. Mesafe çok yakın. Sinsi düşünüp dur elimle suratımı kapatayım da sağ elle de topu engellerim, kasımpaşa maçında bunu yapacak kadar malım diyecek adam var işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sowun oğlu olmuş fransadan yeni gelmiş uçakla o yüzden yedekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hak çok erken yenmis cevirir fener bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ilk defa güzel saldırıyoruz bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Sonunda gördü kartı.. Ne gereksiz iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mehmet Topal'ın yüzünün yeri değişmediyse bu buz gibi penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kalu uçe su balesi yaptı durduğu yerde az önce asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar