Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Fenerbahçe - Kasımpaşa | 24.02.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

fizban said:

yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari.

Topun yüzüne gelmesin diye eliyle müdahalede bulunması kaleye giden topu engellediği gerçeğini değiştirmiyor fiz.

Topla adamın uzaklığı 40 50 santim. O arada nasıl çeksin elini yav. GS'ye olsa devam dersin burda savunuyorsun ayıp be..
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

fizban said:

yakın mesafeden, yüzünü korumak için gelen topa penaltı. neyse iyi oldu, yenilelim bari.

Topun yüzüne gelmesin diye eliyle müdahalede bulunması kaleye giden topu engellediği gerçeğini değiştirmiyor fiz.

Gs-Schalke maçındaki sabri pozisyonu buna benzemiyor muydu? Ben görmedim bu arada bizim penaltıyı

schalke maçı mıydı bu arada onu bile hatırlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

yakın mesafeden aşırı açık olmayan ellere gelen toplara faul verilmez. hayır yenilelim, ligde zaten bizden cacık olmaz, ama bizim yenilmemiz için hakem goygoyuna gerek yok.

Pozisyonu görmedim fikrim yok, ama el az açık çok açık diye bakılmaz. El olması gereken doğal pozisyonda mı değil mi diye bakılır.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

bide pozisyonu hala göstermedile ama, direk ele mi yoksa vücüttan mi sekip ele geliyor

Direk ele geliyor, sol ve sağ elle suratını kapatırken sağ el daha açık ona çarpıyor. Oradan ne olursa olsun ele çarpar. Mesafe çok yakın. Sinsi düşünüp dur elimle suratımı kapatayım da sağ elle de topu engellerim, kasımpaşa maçında bunu yapacak kadar malım diyecek adam var işte :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...