DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Zegna said: verilmeyen penaltı ya sayıver deathlord, üzme kendini bosver :p Ya yok alakam yok maçı izlemedim pozisyonu da 1 dakika önce izledim merak edip. Benim takıldığım penaltı değil diyenlere direk selpak old boyz cart curt çekilmesi. Yoksa benim için bu tarz durumlarda hakemin kararı doğrudur. Maçtan sonra 5000 kere izleyen adamlar bile tek bir kararda buluşamıyorsa o pozisyon üzerinden hakem eleştirilmez. İşin kötü yanı çoğu insan bunu kabullenirken BJK taraftarı asla kabul etmiyor, pozisyon tartışmalıysa direk "hakkı yendi" mührü basılıp atılıyor arşivlere ondan sonra 2-3 sene sonra "hokomlo yondonoz" a dönüşüyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sen o mantıgını degiştir abicim o zaman. O kafaları bırak.. bunların hepsi bir kural ve dozları var.. Az çekersin çok çekersin bariz çekersin hafif cekersin ne diyosan artık ona.. Ahmet verir , Hüseyin vermez. Yalçın hayvan gibi 3. 4. saniye uzata uzata çeker Murtaza çeker bu kadar sündürmez bırakır. Kimine faul verirsin kimine vermessin. Bende sana şöyle bi soru sorucam abicim o zaman bu pozisyon ceza alanının içinde degilde sahanın herhangi bir yerinde weboya aynı sekilde yapılsaydı. Faul çalınırmıydı çalınmazmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 kendin diyosun biri vermez biri verir diye, benim cevap vericem bisey yok ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 sen soruma cevap ver abicim.. Dışarda olsa faul mu degil mi. Bende diyorum biri verir biri vermez. Siz ne aglıyosunuz onu anlamadım. Benim bahsettigim ve abes buldugum mantık şekli ile biri verir biri vermez arasında herhangi bi baglantı yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hem faul, hem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Şunu diyen adam komik adamdır kardeş. " Valla bu pozisyonların aynısı her hafta 10 kere her maçta oluyoo...hiçbirine de penaltı verilmiyooo.. " e iyi o zaman ak bende diyorum ki her korner formaları parçalasınlar box'ın içinde. Madem verilmicek ve her maç oluyor. böyle bi mantık yok abicim anladın mı ? Bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 evet, senin kurdugun gibi bi mantik yok, abartili ornek veriyim de hakliligim anlasilsinla olmuyo. istatistik olarak yapin arastirmasini, son 10 maca bakilsin, ayni sekil pozisyon var mi yok mu, verilmis mi verilmemis mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 soru su bu kasımpasaya olsaydı verir miydi? dakika 5 olsaydı verir miydi? ikisinin cevabı da net vermezdi olacagı icin son dakikada ust uste 5 tane haksız penaltı kovalayan fenerbahcesinin baskısına verdi. sow un pozisyonunu her izledigimde tekrar guluyorum yerde nerdeyse sabit yatan defans var zıplayıp yere dusup penaltı kovaladı abi herif ashduahsd. Bunu verdiyse bundan sonra her kornerde bu oldugunda versin karakterli hakemmis diyelim. bi de yine atlayan adam burak olsaydı burda gormustum hepinizi hak hukuk davasında. 5 dusme 1 penaltı bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 şota reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 screwy said: soru su bu kasımpasaya olsaydı verir miydi? dakika 5 olsaydı verir miydi? ikisinin cevabı da net vermezdi olacagı icin son dakikada ust uste 5 tane haksız penaltı kovalayan fenerbahcesinin baskısına verdi. sow un pozisyonunu her izledigimde tekrar guluyorum yerde nerdeyse sabit yatan defans var zıplayıp yere dusup penaltı kovaladı abi herif ashduahsd. Bunu verdiyse bundan sonra her kornerde bu oldugunda versin karakterli hakemmis diyelim. bi de yine atlayan adam burak olsaydı burda gormustum hepinizi hak hukuk davasında. 5 dusme 1 penaltı bundan sonra. ahah orti sen mac izleme abi, sen sadece GS maclarını izle, yaramıyor sana baska maclar. gozden kacırdıgın sey, yalcın formadan tutuyormu? tutuyor, adam atar kendini profesyoneldir. burak gibi kıcı bası ayrı oynamıyor her mac, emek hırsızlıgı yapmıyor. burada hata yalcının. onceki pozisyonda sow a verilmeyen penaltıya nediyorsun bu arada? yoksa sadece işinize gelenlerimi tartısıyoruz. http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2012-2013/23/fenerbahce-kasimpasa/?stage=18314&highlight=2695 4:37, sowun pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 olm farkli taraflardan ayni seyleri soyledikten sonra, birbirinize sen soylesin sen boylesin demeyin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Eternal bi kural vardir bi de bunun uygulamasi vardir. Yani kurallara bakarsan dokundugun anda faul olur kartlar havada ucusur vs. dogru ceza sahasi disinda daha kolay calinir fauller bu ülkede penalti gibi penalti diye bi laf var düsün... Bu tarz pozisyonlar calinmiyor normalde bak penalti diyen Hakan Sükür mesela mac basina en az 1 defa yasardi su olaylardan kac kere formasi yirtildi ceza sahasi icinde de kimse penalti calmadi. Bu pozisyonlara normalde calinmaz hakem ezildi iste itirazlarin icinde calmamaya cesaret edemedi, biraz eli ayagi olan oturakli bi hakem vermezdi o penaltiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kasımpaşaya da versin vericekse yahu allah allah.. Niye laf oyunu yapıyosunuz .. Kasımpaşaya olsa verirmiydi.. versin onlara da.. olursa versin yani. Ben burda olanı degil olması gerekeni savuyorum. Bizden de biri böle sündüre sündüre çekerse adamı düşüşüne müteakip bide kafasına basarsa versin penaltıyı,çalsınlar.Sorun yok. Hep bi laf oyunu yok aynısı kasımpaşa olsa verilirmiydi,verilmezmiydi. Olm bunları tartışamayız zaten bu ülkede. Neyi doğru memleketin futbolu doğru olucak. Aynısı galatasaraya olsa penaltı olsa burda yine aynı sekilde bik bik eden fenerbahçe ve beşiktaş tarafları olurdu kimisi realist ve ortada yaklaşır kimisi suan sizin yaptıgınızı yapar. Geçiceksiniz o yüzden bu tripleri. verilmeyen penaltılara sayıp önünüzdeki maçlara bakıcanız böle bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 hamsilipilav said: şota reyiz Aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ne koyduksak, sesi gokmen ozdenak ve erman toroglundan geldi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ne diyo bunaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 abi kurallar düzgün oynansa türkiye ligindeki maclar pes gibi 7-8 5-7 falan gibi sonuclarla biter, takımlar 8-9 kisi tamamlar maclari. ama işte o kadar leş hakemlerimiz varki kasap futbolculari dengeliyor,böyle sacma bir lig cıkıyor ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 "Maç sonu oyuncuların takım otobüslerine bindiği alanda karşılaşan iki futbolcunun ağız dalaşına girmesi üzerine gerginlik çıktı. Bağırarak birbirlerinin üzerine yürüyen iki futbolcuyu, araya giren diğer futbolcular ayırdı ve takım otobüslerine bindirdi. Tartışmanın yaşandığı alana çok sayıda polis gelerek, önlem aldı." urukhai vs troll urukhai volkan duzleyecekmiş az daha troll yalcını, 2 3 kisi zor turmuslar dsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 çok sayıda polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 adeta bir terminatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bence volkan döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 volkan bi tek drogbayı dövemez. serveti de o günkü performansına göre yer dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Sow'un pozisyon net penaltı, onu veremedi, sonra formadan çekince Webo yere düştü bu da net bunu verdi. Ne konuştunuz bıdı bıdı, Burak kendini yere bıraktığı her maç ayağa kalkan taraftarın bu kadar isyan etmesi çok şaşırtıcı :). Meğer ne düzgün insanlarmışsınız da haberimiz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 galarasyon tutmadı, uyumlu da değil. o kadar küçük düşürmeyin kendinizi sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar