Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz parfüm

Masticore

Öne çıkan mesajlar

abi dünyanın en gerizekalı kargo firmasıyla çalışıyorlar, kozyatağı yurtiçi kargodan işyerim 15 dk, suadiyedekinden 3 dk. mesafede.cuma günü vermiştim siparişi herhalde yürümeye başlasam 10 kere gidip gelirdim suadiyeden kağıthaneye ahahah. kargonun suadiye yerine kozyatağı tarafına gönderilmesinde kabahatleri varsa onlarında ayrıca abv.

Sosyal ağlarda paylaş

Mizu'Dan nasil aliyorsunuz ya.Bende sipariş verdim hemen iptal ettim okuyunca...
Herkesin ortak şikayeti kolonya gibi olması uçup gidiyor diyorlar 2dk. da Hayir anlamadıgım şey (tester olsa anlarım) freeshop'tan aldıgımla aynı değil demeleri...

Bir kataluli olabilir mi ?

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/mizu
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum ya azzaro decibel aldım ben, arkadaşım bileğine sıktı aldığım gün ertesi gün mesaj attı duş aldım elimi on kere yıkadım hala kokuyor çok güzel diye. bana da çok kalıcı değil gibi geldi ama kişiden kişiye değişiyor , ideal parfümü bulmak çok zor. ayrıca üzerinde decibelin sitesinde üyeik için kullanabileceğin bir kod var, iki kere kullanılmıyodur aynı kod eve gidince bir tane üyelik açmaya çalışırım bakalım ordan ne çıkıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

edt ile edp'yi karıştıran salo'lar

Büyük ihtimal. Bvlgari nin EDT bi versiyonunu aldım. 6 saat falan koku hissediliyor. Zaten bi yerden sonrada burun alışıyor o kokuya anlamıyorsun. Parfüm olayına hiç girmemiştim açıkcası ucuz olunca burdan aldım zaten öyle 2-3 gün üzerinde duran bi parfüm var mı gerçekten?
Sosyal ağlarda paylaş

evde 8-10 tane orjinal EDT parfümüm var ve hiç biri çakma parfümler kadar kalıcı değil malesef

dün bu mizudan rochas sipariş verdim, tenime sıkınca 30 saniye sonra gidiyor koku fakat pamuklu kumaşa sıkınca kalıyor. gerçi tuvaletin olayı elbiseye sıkmakmış diye bi rivayet var ama oraya buraya sıkayım diye 5GÜN KALICI PARFÜMcülerden aldığım şey hakkaten 5 gün falan kalıyor nereye sıkarsam sıkayım
Sosyal ağlarda paylaş

dün dediğim cumartesi vermiştim siparişi, bu sabah gelmiş. pazarı saymazsak evet 1 günde geldi.

ama bi daha EDT olayına para verir miyim bilmem 10 fıs sıksam anca kokuyor o da biraz. EDP almak lazım.

sırf denemek için hep farklı yerlerden aldığım diesel, hugo boss, one million, lacoste, gucci, davidoff, rochas hepsi aynı. aralarında en az kokan diesel ve rochas hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

abi su kokuyu hissetmeme olayını yıllardır hala ogrenemediniz mi? koku alma duyusunun cabuk yorulmasından kaynaklı olarak sıktıgınız parfumun kokusunu kısa bir sure sonra hissetmezsiniz. daha yogun bir koku sıkıyosunuz diye cakma parfumler orijinallerinden daha kalıcı degil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Var seçenek ya tabi ki az ama. Sadece klas markalar yapıyor ya da unisex parfüm'de uzman olanlar (neden bilmiyorum) , terre d'hermes fln. var,senelerce kullandım. zaten ondan sonra hiç bir parfüm kesmedi beni kalıcılık konusunda :) . Tek bir sıkış 3 gün etki.

Efsane tom ford'lar var , Armani falan filan...

ysl nuit öneririm bu arada. Pascal'dan alıcaktım daha uygun diye ama doğum günü hediyesi gelince geri kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...