Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ben insaat muhendisi oldugum icin fazla kitap okumadim yaparim her turlu bilgi paylasimi guzel olur bu baglamda antalyada yapacagim ben sehire en yakin sehirdisinda 3-4 donumluk bi arazi bakiyorum 7 8 yil icinde sekillenir bi kac hayalimden biri
Akito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ben de 35'li yaşlarımdan sonra etrafı güvenliğini kesinleştirecek derece uzun bir duvarla çevrili ama içi japon evi tarzında bir yer hayal ediyorum. çok güzel lan onların evleri, bahçeleri. ama güvenlik olayı her türlü sorun. ev ahşaptan olacağından kapıyı tekmelesen yıkılır. benim gibi paranoyak bi adam yaşayamaz öyle bir yerde dışardaki duvar da açık alanı daraltacağından, rüzgarı keseceğinden, kötü gözükeceğinden çok zararlı bir şey. bi çözüm bulmam gerek :/
Akito Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 doğru ama güvenliği için uzun olunca yine garip gözükecek biraz. yapılacağı bölgenin iklimini de çok iyi seçmek gerek bu yapının uygun olması için. bakalım artık önümde seneler var asdf.
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Myshkin said: yapıyormuş ben neden yapamayım düşündüm ve bu işe karar verdim. sizce becerebilir miyim. bana bu konuda yardımcı adam cok guzel gormus, alda at dercesine muz ortayi cikarmis ama kiymeti bilinmemis.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 adamın teki bir konuda geyik yapmak istemiş yeni hesap açıp konuyu yaratmış bölelikle o konu altında yıllarca mutlu mesut arkadaşlarıyla geyik yapabilmiş.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fistan said: ben insaat muhendisi oldugum icin fazla kitap okumadim yaparim her turlu bilgi paylasimi guzel olur bu baglamda antalyada yapacagim ben sehire en yakin sehirdisinda 3-4 donumluk bi arazi bakiyorum 7 8 yil icinde sekillenir bi kac hayalimden biri abi evet! ne güzel birşeyler yapabilmek ya. İleride, uzaktan kontrol edebileceğim bi işim olursa ben de düşünüorm böle şeyler ama beceremem, anca yaptırırım.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Suark said: İleride, uzaktan kontrol edebileceğim bi işim olursa ben de düşünüorm böle şeyler ama beceremem, anca yaptırırım. işte bunlar hep kapitalizm halbuki takım kursan da yaptırsan fln :D
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya yapamam beceremem işte =( patates bile ekemem ben =( saolsun kapitalizm türümün devamını sağlayabiliorm =).
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Önce ruhsat ve izinleri al sonra imece usulü yaparız.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya arsa var 5 donum, imar ruhsatı yokta cezası 30k falanmış zaten sdsfs. gerçi çiftlik evi inşa edebiliorz 1 tane o kadarcık var. yeride güzel sayılır, eker biçeriz. tavuk bile beslenir kocaman arazi
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bizim köyde ağaç evimiz vardıda istimlak edildi dedemler vefat edince =(. Çok güzeldi bak o ama akıomuş falan kışın sıkıntılıymış.
Öne çıkan mesajlar