Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev yapacağım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben insaat muhendisi oldugum icin fazla kitap okumadim
yaparim her turlu
bilgi paylasimi guzel olur bu baglamda
antalyada yapacagim ben
sehire en yakin sehirdisinda 3-4 donumluk bi arazi bakiyorum 7 8 yil icinde sekillenir
bi kac hayalimden biri
Mesaj tarihi:
ben de 35'li yaşlarımdan sonra etrafı güvenliğini kesinleştirecek derece uzun bir duvarla çevrili ama içi japon evi tarzında bir yer hayal ediyorum. çok güzel lan onların evleri, bahçeleri.
ama güvenlik olayı her türlü sorun. ev ahşaptan olacağından kapıyı tekmelesen yıkılır. benim gibi paranoyak bi adam yaşayamaz öyle bir yerde

dışardaki duvar da açık alanı daraltacağından, rüzgarı keseceğinden, kötü gözükeceğinden çok zararlı bir şey. bi çözüm bulmam gerek :/
Mesaj tarihi:
doğru ama güvenliği için uzun olunca yine garip gözükecek biraz. yapılacağı bölgenin iklimini de çok iyi seçmek gerek bu yapının uygun olması için. bakalım artık önümde seneler var asdf.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

yapıyormuş ben neden yapamayım düşündüm ve bu işe karar verdim. sizce becerebilir miyim. bana bu konuda yardımcı

adam cok guzel gormus, alda at dercesine muz ortayi cikarmis ama kiymeti bilinmemis.
Mesaj tarihi:
adamın teki bir konuda geyik yapmak istemiş yeni hesap açıp konuyu yaratmış bölelikle o konu altında yıllarca mutlu mesut arkadaşlarıyla geyik yapabilmiş.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben insaat muhendisi oldugum icin fazla kitap okumadim
yaparim her turlu
bilgi paylasimi guzel olur bu baglamda
antalyada yapacagim ben
sehire en yakin sehirdisinda 3-4 donumluk bi arazi bakiyorum 7 8 yil icinde sekillenir
bi kac hayalimden biri

abi evet! ne güzel birşeyler yapabilmek ya.

İleride, uzaktan kontrol edebileceğim bi işim olursa ben de düşünüorm böle şeyler ama beceremem, anca yaptırırım.
Mesaj tarihi:
Suark said:

İleride, uzaktan kontrol edebileceğim bi işim olursa ben de düşünüorm böle şeyler ama beceremem, anca yaptırırım.

işte bunlar hep kapitalizm

halbuki takım kursan da yaptırsan fln :D
Mesaj tarihi:
ya arsa var 5 donum, imar ruhsatı yokta cezası 30k falanmış zaten sdsfs.

gerçi çiftlik evi inşa edebiliorz 1 tane o kadarcık var. yeride güzel sayılır, eker biçeriz.
tavuk bile beslenir kocaman arazi
  • Yeni Oluştur...