chrome Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 intelin p4ten beri sesli komut islem destegi var. Elimizdeki telefonlarda bir suru islem sesli komutlarla yapilabilir Kinectte de var Ama dogru durust kullanilmiyor. Severek kullanan gormedim hatta.. Niye boyle? Niye insanoglunun sesli komutlarla yildizi barismiyor?1
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Ericsson t28 de sesli arama vardı. İlk aldığımda bir iki denedim, sonra kendimden utandım.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 -ses algılama sistemleri düzgün çalışmıyor, ses tanımayabiliyor, aksanı tanımıyor felan kötüydü yani. son yıllarda biraz düzeldi gibi, siri felan çıktı, yeni sistemler aksanlara yönelik de ayarlanıyor. -komutları ezberlemen gerekiyor, çok fazla komut var ve spesifik kelimeler. daha fazla kelimenin aynı komutu çalıştırmasıyla bunu azaltmaya çalışıyorlar -her defasında onlarca kelime söylemektense iki tuşa basıp çalıştırmak daha kolay geliyor insanlara. "open schedule, go to yesterday, put there a note, write i have an appointment, save and close, go back to main menu" yerine elinle yaptığında daha kısa sürüyor hem.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 telefonu tuşla kullanınca kendi uzvun gibi hissediyosun. ama open browser, go back felan diyince arama mesafe koymuş gibi hissederim ben aletle. kölemmiş gibi benden ayrı bir mekanizma gibi olur. uzvummuş gibi kalması daha iyi.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 azınla söliyene kadar leinde 10 kere yapabiliyosunda o yüzden. bide sesli komtun intelle ilgisi ne onu anlamadım, c64'te bile vardı sesli komut sistemleri
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bugun dayimi aradim telesekreter bilgisayar :D lutfen aradiginiz kisinin adini soyadini soyleyin dedi ben direk dayim beni trolluyo ama sansimi deniyim mantiginda soyledim tanidim kendisi suanda musait yonlendiriyorum dedi yonlendirdi telefondakiler gayet kullanisli ben siri yi tek basima iken kullaniyorum ama disarda araba sesleri falan sorun cikartabiliyor ayrica otobuste dusunsene adamin teki siri hava durumu goster siri su kisiye saat 10 da bulusucagimizi soyle dedigini bizim ulkeyi birak herhangi bi ulkede deli derler :D
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 toplulukda deişik gözüküyor toplumun önce alışması lazım böle birşeye elektronik sigara içerken mal mal bakanlar veya ne oldugunu bile bilmeyenlerin sigara içiyor diye sikayet etmesi gibi bisi off ne ornek verdım asdasd
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi polis ya saka degil yolda elektronik sigara iciyodum alman polisi geldi yanima ne iciyosun dedi sdf elmali sigara istermisiniz diyince guldu gitti
Öne çıkan mesajlar