Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bilmiyorum, karar veremiyorum hareketlerime.Neden sonuç ilişkisi kurmak ve sonra amaç-sonuç eksenine gelmek, hepsi anlamsız geliyor çünkü ulaşılacak yer net değil. Fazla hızlı hareket ediyorum bazı konularda, çok mu atağım acaba diye düşünüyorum.Ama unutmadığım birşey var, ben tutkularımla yaşıyorum. Elde etmenin hazzı mı yoksa elde edene kadar ki süreç mi? Asla cevap bulamadığım bir soru bu.Er ya da geç her şeyin azalarak biteceğini düşünen biri için bir ironi bu.Elde etsen de vazgeçmeyecek bir kısır döngü. Heyhat! Ne garip ki istemekten alamıyorum kendimi. Başarısızlıklarımı başkalarına bağlamak kendi sorumluluğuna almaktan daha zor. Kendim üstlensem ders çıkarmam lazım, yoksa ilerleyemem başka türlü. Ya ders çıkarak kadar öğrenemediysem, görebilecek kadar berrak değilsem? Yanıtsız sorulara birkaçı daha eklendi. Her olasılığı hesaplamak belki de %1 lik sonucu görememek bazen, oluruna akışına bırakmam lazım.Sabırsızım ama, görmek istiyorum bir an önce. Kayıp zamanlarımın telafisi nasıl olur başka türlü? Büyük şeyler gerçekleştirmek uğruna küçüklerini ertelemek, aslına ulaşamayacağım küçük şeyler için bir özür mü? Aslında bir bütünün kendisi ufak parçalarından daha büyüktür demek, bir yanılsama mı? Sorularıma kim cevap verecek benim, yaşayarak öğrenirim diyemem, aptalca bir umut olur bu.
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Düşünme kardeşim, düşünmemek herşeyin çözümü.
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 herkesin dogal döngüde ayni sounlarla karsilasmasi ve dünyada yalniz olduklarini sanmalarindan biktim artik. babunlarda daha iyi barinak ve dogal yasam alani ve düdükleyebilecekleri hatun için yasiyor emek harciyor . babundan farkli olun artik , çig altindan insan kurtaran köpek olun,kedi büyüten rakun olun kimse umursamiyor arkadasim digerlerinin iliski durumunu herkes kendi hayatinin derdinde günün şartlarida artik buna zorluyor insanlar daha ruhsuz daha itici arik kimse konusmuyor herkes nerede oldugunu tivitliyor veya mesaj atiyor herkes garip garip seyler paylasiyor internette ama aslinda hiçbisey de paylasmiyorlar dostlariyla heryerde oturup telefonla/tabletle ugrasmak için bulusan gruplar var inanin aklim almiyo insanlar neden böyle neyse kendimlede çelismeyim buda benim haykirisim olsun kimse umursamasin
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Eksen meksen dedin orda koptum ben.
Mal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 georges perec seni anlıyor dostum.uyuyan adam arka kapağı Keşke insan türüne ait olmak, o dayanılmaz ve sağır edici gürültüyü de beraberinde getirmeseydi; keşke hayvanlar aleminden çıkıp aşılan o birkaç gülünç adımın bedeli, sözcüklerin, büyük tasarıların, büyük atılımların o dinmek bilmeyen hazımsızlığı olmasaydı! Karşı karşıya getirilebilen başparmaklara, iki ayak üstünde duruşa, omuzlar üzerinde başın yarım dönüşüne fazla ağır bedel bu.
Marty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu yasima geldim hala heyhat tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum. merak edip bakmiyorum da. cok ilginc.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mal said: georges perec seni anlıyor dostum.uyuyan adam arka kapağı Keşke insan türüne ait olmak, o dayanılmaz ve sağır edici gürültüyü de beraberinde getirmeseydi; keşke hayvanlar aleminden çıkıp aşılan o birkaç gülünç adımın bedeli, sözcüklerin, büyük tasarıların, büyük atılımların o dinmek bilmeyen hazımsızlığı olmasaydı! Karşı karşıya getirilebilen başparmaklara, iki ayak üstünde duruşa, omuzlar üzerinde başın yarım dönüşüne fazla ağır bedel bu.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mal said: georges perec seni anlıyor dostum.uyuyan adam arka kapağı Keşke insan türüne ait olmak, o dayanılmaz ve sağır edici gürültüyü de beraberinde getirmeseydi; keşke hayvanlar aleminden çıkıp aşılan o birkaç gülünç adımın bedeli, sözcüklerin, büyük tasarıların, büyük atılımların o dinmek bilmeyen hazımsızlığı olmasaydı! Karşı karşıya getirilebilen başparmaklara, iki ayak üstünde duruşa, omuzlar üzerinde başın yarım dönüşüne fazla ağır bedel bu. nick-post uyumsuzluğu sdf
Öne çıkan mesajlar