Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

t_dream_gate (sharddan sharda gecis olayi)

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

ingame geçiş imkansız (felucia / trammel olarak kullanabilirsiniz )

-Cift map olayi tamamiyle kullandigin client a bagli.
2.0.3 sadece map0.mul
3.0.6j ile 3.0.8s arasi map0.mul ve map2.mul
3.0.8j uzeri map0.mul , map2.mul ve map3.mul
desteklemektedir.Ancak bu client versionlarini destekleyen emulator surumunu kullanmak zorundasiniz aksi takdirde baglanamazsınız

Not: 55i Revision serisi yanlis hatirlamiyorsam 4.0.0+ client destegide getirilmisti yani bu olay revisionda mumkun.

-Kullanilan normal sosaria haritasi uzerinde eklemeler ve oynamalar yaparak tek map uzerine extra mekanlarda getirebilirsiniz. ( ör: Nova )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

revision serisinde şu anda birden fazla harita kullanmanız imkansız.
teknik olarak imkanlı ama pratik olarak imkansız. eğer konuyla ilgili dökümanları okursanız orada da yazıyor. map0'ı cachea alarak kullandığından problem yok ama diğer mapler her kullanıldığında tekrar tekrar cache'e alıyor, cachede tutmuyor demişler. public shardlar için kesinlikle kullanmayın demişler. 0.56'da birazcık insana benzettik ama yinede tam olarak tavsiye edemiyoruz dediler.

onun için birden fazla map kullanma olayı için biraz bekleyin :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun suredir girmiyordum gozume ilişen ilk konu bu oldu. Gerçekten ilginç bir fikir fakat yapilabilir ama sphereden pek emin değilim çünkü sonuç olarak. Server için port değişecek o karakteri diğer serverda yaratacak böyle bişi oldugunuda pek sanmıyorum. belki yeni versiyonlarda client + direk olarak savelere etki edebilecek yeni fonksiyonlar eklenebilir. Ama sanırım şuan için spherede pek mumkun gorunmuyor.[signature][hline]Song of Year: Spider-Man, Spider-Man
Her boyda ağ örer. Spider-Man, Spider-Man...
Sosyal ağlarda paylaş

hadi yaw bulun sunun yolunu
:D
yani fikir guzel ama yolu yok :D belki connectorle baglayabiliriz fln ama bunlar uzun isler benim istedigim player fazla cakmamasi shard deistigini vede ayrica hangi mapte logout olduysa tekrar oraya girmesi lzm fln
benim aklima yeni bir fikir geldi
login olunca 2 tane serv gorcek felucca trammel (ornek veriom)
hangi sharda girerse sadece o mape giren karakterleri gostercek ama o zmnda bug olur mesela adam karakter acio 5 tane bi yerde sora gateden gecio al sana 6tane char oldu bilem bug yani bulun bir yolunu artik cnm yada madem olmadi cesitli uomapleri bilen varmi?x
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...