Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Patice said: Suark said: e elden alıyodum falan dersin n'olcak. zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe. abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor? atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu? Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh? ayrıca aldıgın ek prim vs varsa o da görünmüyor olmalı. taban maaşın görünüyor gibi.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mr_Hand said: bu adamı ben de hep karıştırıyorum da bu di değil :D ben de di yazdı gibi okudum siz söyleyene kadar
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fistan said: ohoo bu kadarlarına aptal insan diyorsan daha neler neler var kardesim sen nasil yasiyorsun bilmiyorum artik indeed askerde bir uzun dönem gerçeği var, şahane kafalar görüyosun sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fistan said: ohoo bu kadarlarına aptal insan diyorsan daha neler neler var kardesim sen nasil yasiyorsun bilmiyorum artik örnek varsa anlat da gülelim valla günün son iş saati
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fin said: ona bakıyorlar sgkdan yalnız :P sgk'dan bakıyolarsa ben asgari ücret gözüküyorum, boşuna konuşuyoruz demek ki maaş sorduklarında.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kız güzel ise farketmez alınır fantazi yapılıp kovulur :D kötü şirket patronu wolas
Patice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dworgian said: Patice said: Suark said: e elden alıyodum falan dersin n'olcak. zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe. abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor? atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu? Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh? ayrıca aldıgın ek prim vs varsa o da görünmüyor olmalı. taban maaşın görünüyor gibi. Aynen zaten biçok şirket prim için bordro kesmiyor, yol, yemek vs bunlarda dahil. Ödenek gibi gösteriyorlar aynı bordroda.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ona bakıp karar veren yanılır yani
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Adam bence benim gibi gerizekali ikcilara denk gelmis zamaninda, simdi de parayi bulmus sizinle gonul egliyor. X bankasinda risk yonetimine basvurdum ekim ayi basinda, o haric subede kart pazarlamadan en son urun gelistirmeye kadar bankadaki tum pozisyonlara gorusmeye cagirdilar sanirim. En son yok kardesim diyip gitmedim sonuncuya.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Dworgian said: Fin said: selam üslü sayılardan itibaren matematik bilgisi olmayan bölüme DGS'yle gelip tübitakta 5 basamak maaşla çalışan 3 kişi tanıyorum saygılar. tanıdık fln vasıtasıyla heralde? yok 2 ay mülakata girdik diyolar (:
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ismimizin %50 si farklı. okuduğunuzun %50'sini anlıyorsunuz demek. istatistik böyle bir şey işte. =P
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Theridone said: bunlar güzel ibneliklermiş aslında di =) edit: ibret-i alem için kalsın şu. sevgiler Tim ^^ ehehehehe süper ya
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bizde bilgisayar programcisi alalim dedik. adami denemek amacli ise aldik. herif ss nasil alinir onu dahi bilmiyordu.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Wolas said: kız güzel ise farketmez alınır fantazi yapılıp kovulur :D kötü şirket patronu wolas is yerinde sexe karsiyim.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sexe karşı olduğum galakside hiç bir yer yok
Öne çıkan mesajlar