Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptal insanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patice said:

Suark said:

e elden alıyodum falan dersin n'olcak.
zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe.

abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor?
atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu?

Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh?

ayrıca aldıgın ek prim vs varsa o da görünmüyor olmalı. taban maaşın görünüyor gibi.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ohoo bu kadarlarına aptal insan diyorsan daha neler neler var kardesim
sen nasil yasiyorsun bilmiyorum artik

indeed

askerde bir uzun dönem gerçeği var, şahane kafalar görüyosun sdf
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Patice said:

Suark said:

e elden alıyodum falan dersin n'olcak.
zaten saolsun, ikcıları değilde daha üsttekileri kafalayarak girdim bugüne kadar işe.

abi peki yoklamasa mesela, standardından az verince onlara prim mi geliyor?
atıyorum x maximum alabileceğin, x-500tl alınca onlara yansıyor mu bu?

Ya da adam art niyetliydi mesela asgari ücretle yatırıyosa sigorta primlerini heh?

ayrıca aldıgın ek prim vs varsa o da görünmüyor olmalı. taban maaşın görünüyor gibi.

Aynen zaten biçok şirket prim için bordro kesmiyor, yol, yemek vs bunlarda dahil. Ödenek gibi gösteriyorlar aynı bordroda.
Mesaj tarihi:
Adam bence benim gibi gerizekali ikcilara denk gelmis zamaninda, simdi de parayi bulmus sizinle gonul egliyor. X bankasinda risk yonetimine basvurdum ekim ayi basinda, o haric subede kart pazarlamadan en son urun gelistirmeye kadar bankadaki tum pozisyonlara gorusmeye cagirdilar sanirim. En son yok kardesim diyip gitmedim sonuncuya.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Fin said:

selam
üslü sayılardan itibaren matematik bilgisi olmayan bölüme DGS'yle gelip tübitakta 5 basamak maaşla çalışan 3 kişi tanıyorum
saygılar.

tanıdık fln vasıtasıyla heralde?

yok 2 ay mülakata girdik diyolar (:
  • Yeni Oluştur...