Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ne başlık açacağımı bilemedim lol bir meme görmüştüm, çok da inanmamıştım gerçi açıklıyorum şimdi internet üzerinden bir yerlere üye olduğunuzda sizden insan olmanızı tescil etmek için ordaki saçma sapan yazıları kutucuklara yazmanızı ister ya memeyi bulamadım link veremiyorum bulabilen varsa yapıştırır zaten şimdi iddaa şu google sizden çaktırmadan faydalanıyor bazı kitapların veyahut dökümanların online library'ye geçmesi için onların tek tek okunup el ile manuel o harflerin girilmesi gerekiyor sanırım, bunu yapan programlar var fakat bazı harfler okunamıyor yanlış okunuyor saçma sapan imla hataları oluyor vs vs google napıyor size confirmation penceresinde 2 tane yanyana kelime sunuyor bir tanesi kabak gibi ne yazdığı belli diğeri karmaşık kurmaşık iddaa şu ilk girdiğiniz kabak gibi okunan bazı belge döküman kitap vs lerin online ortama aktarılmasında kullanılıyor asıl karmaşık kurmaşık olan ise sizin confirmation bikaç kere denemiştim o okunan kısma ne yazarsanız yazın doğru yanlış farketmiyor karmaşık kurmaşık olanı doğru yazmakta bütün olay az önce steamden oyun aldım register için online orginal sayfaya yönlendirdi abuk subuk küfrettim orda ağzıma geleni söyledim artık fuck muck, karmaşık olanı doğru yazdıktan sonra hooop welcome bro çekti bana ne kadar doğru ne kadar yalan bilmiyorum, ama bedavadan onun bunun kölesi olmayın diyorum , hem eğer doğruysa sizden beleş faydalanan artık kimse ona salak saçma çeviriler yaptırarak para ve zaman kaybettirebilir sizden kazandığını belki misli misli çıkarabilirsiniz yada daha güzeli belki zamanla bu işten vazgeçerler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 LEL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lel mel oraya kafama göre karakerler girerek üye oldum ,buyrun gelen confirmation mail Hi Karea, Thank you for registering on the Paradox Forums. We want to wish you welcome and hope you’ll enjoy interacting with us and other gamers as we talk about what we love – games! You’ll receive an e-mail from us approximately once a month with interesting information about our games and special offers. If you DO NOT wish to receive them, you need to change your user settings. Instructions: 1. Go to settings (upper right corner) 2. Click “General Settings” in your left menu 3. Untick “Receive e-mail from Administrators”. 4. You can change your settings at any time to start receiving e-mails from us again Happy gaming! All the best / Your Paradox Team ya ordaki o image bi halta yaramıyor, yada seni kullanıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 off. cahil detected. http://www.google.com/recaptcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahahah meme görmüştüm lol biri bulsun o memeyi o zaman dasaayı çağırın olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 9gag :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lan bi de o ekitapları sonra parayla satıyordır kesin kıllandım ben bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 en başta kocaman meme diye geçiyor ne facepalmı hem son kullanıcı benim bana soruyormu bu kitabı çevirmek istiyorsun diye, işim gücüm var lan belki saniyelerim milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Her gordugune inanma oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://2.bp.blogspot.com/_7gr28TuO3-Q/SYpzo-_isiI/AAAAAAAAABw/U2uvDrfME8A/s1600/CocaCola_Logo_Backwards_Isl.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cok iyiymis be http://www.google.com/recaptcha/digitizing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 SPREAD THIS OUT TO THE ENTIRE UMMAH UMMAH AHAAHHAHA "robot confirmation" off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://media.comicvine.com/uploads/10/104671/2364772-thread_fail_stamp.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Memenin ismi Project Nigger Memesi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 meme böyle bişeydi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eski bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 razzRaziel said: http://media.comicvine.com/uploads/10/104671/2364772-thread_fail_stamp.gif ben nedense hala bize çevirttiklerini evirip çevirip bize soktuklarını düşünüyorum, malum çıkar dünyası sonuçta altta anon imzası da düşündürtmedi değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 1 kelimeyi o kadar yazamakta zorlanıyorsan yazma. Yazmayınca da kabul ediyor program. Sadece doğru keywoard'u yazarsanda açılıyor site niye bu kadar gerildin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 memenin doğru olma ihtimaline gerildim ne yazarsan yaz oraya kabul ediyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 e abi meme doğru değil miymiş zaten? http://www.google.com/recaptcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yuh, bir hayrınız dokunsun yahu insanlığa. Google para kazanıyor değil de, online kütüphaneye katkıda bulunuyorsun işte. İlk başta New York Halk Kütüphanesi'ydi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 len ne güzel kitaplar online oluyor. ileride çoluğuna çocuğuna faydası olacak düzelt geç GÖÖGLÖ BÖZDÖN PÖRÖ KÖZÖNÖYÖR diye anıracağına saçma sapan google aramaları yapma daha iyi. öyle daha çok para kazanıyor eğer derdin oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 newfagz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar