Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 reampage said: Belli olmaz umudunu kesme. Eyv :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DoruK said: değil plastik kapak diye bir şey diyen mi oldu araştırmadan bilmeden nasıl bçyle komik bi yorum yapabiliyorsunuz yahu ahah valla git testlere bak derim, bir de gözümün önünde samsung galaxy s2 5 kere düştü hem de hayvani şekilde (3ünde ben düşürdüm), hiçbir şey olmadı. babam ve kardeşim 1'er kere düşürdüler iphone'larını direk, otomatik gg oldu ekranlar... 4 tane de arkadaşım var iphone ekranı patlatan... s3 için aynı şeyi söyleyemicem ne videolarını baktığım için ne de tecrübe etmediğim için. ama ekranı daha büyük olduğu için belki daha kolay zarar görüyordur ekranı. bilmiyorum. ama s2, iphone'dan 50 kat daha sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi dikkat etmek lazım, sanssızlık olmus, bu tarz seyler hep pahalıya patlıyor, dusme kırılma olayında sana katılıyorum 15 20 cm den kırılan telefon olmaması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Elektronik aletlere çok para bayılmamak lazım ya sonra insanın içi acıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iphone diyen oldu mu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi bu aletlerin düşünce sağlam kalmasını beklememek lazım eh tabi biraz dayanıklı olucak ama bazen bi açıyla öle bi çarpio ki diz seviyesinden düşen telefon şaşırabiliyor. Note 2 ağar ve büyük olduğu için darbe alma şansı çok yüksek netekim kılıfsız sakat kullanmak. iphone bu konuda en iyidir hem küçük hemde kasa sağlam. Ama önümde elinden kayıp düştü arkadaşın direk çatladı birazcık. Tabi çalışıodu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iphone kadar dandiği yok darbe konusunda abi %90 ekran camı iptal oluyor 30cm üzeri bi düşüşte hatta benim önümde sert zemine düşüp de ekranı kırılmayan iphone olmadı kullanıcı dostu olabilir dizaynı iyi olabilir ama sağlamlık konusunda sınıfta kalıyor iphone ha abd'de kontratlı alıyor herifler eea zaten gelecek ay kontrat bitiyor yenisiyle değiştirecektim vs. diyor takmıyor, veya insurancedan değiştiriyor. bizim ülkede öyle naneler yok tabii öte yandan benim xperiayı 550 kere her türlü zemine düşürmüşümdür sim kart takılı değil uyarısından başka bişiyle karşılaşmadım henüz, o da kapatıp açınca geçiyor dfsd maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 üstüne 600 tl daha koyup sıfır telefon alınır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 600'ü geçtim az evvel başka bir telefoncu 23 ay kvk garantili 1 aylık htc one x'e 900 dedi, gider onu alırım mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bozuk halini bile 300-400 okutursun telefoncuya onlarda nasılsa daha ucuza tamir ettirip dükkan garantili iteliyorlar millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 DoruK said: veya insurancedan değiştiriyor. bizim ülkede öyle naneler yok tabii http://www.teknokask.com/ "pahali" argumaniyla gelme sonra, telefonun 3/1'i sigortaya bayiliyosun baska ulkelerde, bizde hic olmazsa 50-100 neyse verip 1 yil sigortalatiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 50 - 100 se fena değilmiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu teknokask - cepkask olayında çok deli üç kağıt dönüyormuş, pek güvenmeyin diyolllağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Korax said: http://www.teknokask.com/ "pahali" argumaniyla gelme sonra, telefonun 3/1'i sigortaya bayiliyosun baska ulkelerde, bizde hic olmazsa 50-100 neyse verip 1 yil sigortalatiyosun. bizde sigorta ve garanti sirketlerinin ne kadar camur olduklarini goz ardi ediyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 farkmaz, ise yariyo zamani gelince, burdakilerde ayni bok zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 2 gün önce arkadaşımın başına geldi S2 için 400TL istediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Şans işi abi bunlar, geçmiş olsun ekran olayı çok ters smartphonelarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Evet servisden yanıt gelmiş. Telefoncunun söylediğine göre 550 TL ödemeniz gerek, iç ekranın altında çatlak varmış dediler. 50 TL indirimmi olmuş.. Sizce ne yapayım. Servis fişini isteyip, telefonu almayı düşünüyorum ama emin değilim şuan da ödeyemem zaten o kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar