Masakari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Llama said: ibrismiyim lan ben İbris ne demek abüüü yine izmirce bir şey mi domat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 i*ne nin kibarlaştırılmış hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Asteroth said: cempostaci said: öğrenciler için olan, 500 tl limitli kredi kartının borcunu ödemediğin için arıyorlardır. "Ödeyecek misiniz? Peki ne zaman ödeyebilirsiniz?" diye muhabbete girerdi bir ara Finansbank. Söz alarak yapılan bankacılık. çünkü 500 tl için kıçındaki dondan başka bişeyi olmayan adama dava açmak mantıksız adam 500 tl yi ödeyemiyorsa zaten sen avukat masraflarıyla 1250 tl olarak hacze gidince de ödeyemeyecek onun yerine 1 hafta sona ödücem diyip öderse kaybın 1 haftalık faiz oluyo ki onuda alıyosun zaten kriz dönemlerinde çoğu banka öğrenciyi geçtim biçok insan ayaptı bunu ödemiyorum lan faizinizi ana parayı istiyosanız veriyimdiye bankaya atar yapıpbianlaşmaya varan insan sayısı çoktu eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://kimaramis.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Asteroth said: cempostaci said: öğrenciler için olan, 500 tl limitli kredi kartının borcunu ödemediğin için arıyorlardır. "Ödeyecek misiniz? Peki ne zaman ödeyebilirsiniz?" diye muhabbete girerdi bir ara Finansbank. Söz alarak yapılan bankacılık. Vodafone da yapıyor tehdit eder gibi, en uyuz olduğum şey. Borcu söyle kapat. Ödyecek misiniz ne lan. Sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 +30698579xxxx Bu ne biçim numaradır bilen duyan? Aradığına denk gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://lmgtfy.com/?q=%2B30+Nerenin+Kodu%3F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu ne bçim başlık lan tıklayıcna arıyor skypetan direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Cempostacı stalker mısın lan sen ben kimim söyle hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adamdan tırsmaya basladım lan cidden saglam stalker sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Herif bir de atmıyor doğru söylüyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ondan tırsıyorum lan ben de zaten. yoksa tın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Neyse fazla ortalarda görünüp dikkat çekmeyelim, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gercek ismini gizle bence. cok tehlikeli ismin var, ordan calısabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sipeyskeyk sen izmirli, mualif genclik grubundan degil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 toggie zaten rastali genc. gs izmir bolge muduru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 albüm stalkerlığından forumun nüfus kayıt örneğine geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 albumde fotografım yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bi post yazdim albumde stalker oldum ya. siz istediniz yaz diye devaminda. sunu soyle bunu soyle diye siz istediniz. sonra stalker olan ben oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 rasta da yok ama kac sene oldu ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar