Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - BATE Borisov | 21.02.2013 @22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buddha said:

Şimdi 1 gol attık ya Selçuk girer Salih çıkar ahaha :D 10 kişiye karşı skoru koruma :D

Ne diyim sana Aykut. Cristian sahada uyuyor Kuyt rezil etti sen git Salih'i çıkar. Lorant'tan bile beter bir adamsın sen!
Mesaj tarihi:
Yine soktu Selçuğu, ulan Aykutlan Selçuk kesin birlikte taksite girdiler yazlığa falan, buna eminim yeter lan!
Stochu falan sokacağına sahanın en iyisini çıkarıp kazmanatorü sokuyor, bi gol yesek nasıl çıkaracan bre salak
Mesaj tarihi:
Cok severdim Aykut u ama su christian selcuk gibi oyunculari oyuna sokma inadi stoch salih gibi cocuklari da oynatmama inadi yuzunden nefret ediyorum artik ya.
Mesaj tarihi:
Bu tur BATE sonraki tur Plzen gibi lokum kura denk gelmişken (Napoli sürprizi ile)elenmek büyük fırsat tepmek olur. Bir daha böylesi denk gelmez. Direkt çeyrek final kapısı açık. Gerçi 80 dak. 10 kişi oynayacak BATE karşısında elenmenin muhabbetini yapmakta ne kadar kabul edilebilir ayrı tartışma konusu.
Mesaj tarihi:
Yok ya kadroları ful yerli köy takımı. Ciddi anlamda hani bir tane atarsın balına da üç tane atılır mı?'nın sözlük anlamı.

Rövanşı izlemiyorum ama içeride 3 yemiş Napoli fazla kasmasa gerek, Hamsik falan götürülmedi bile zaten
  • Yeni Oluştur...