aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Peki dumanlar nerden geldi, dışardan havan topu mu atıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bir aykut klasigi. almıyor herif 10 kisi kalmıs yorulmus takıma stochu almıyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 El freni Aykut iş başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Buddha said: Şimdi 1 gol attık ya Selçuk girer Salih çıkar ahaha :D 10 kişiye karşı skoru koruma :D Ne diyim sana Aykut. Cristian sahada uyuyor Kuyt rezil etti sen git Salih'i çıkar. Lorant'tan bile beter bir adamsın sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aktiftablet said: Peki dumanlar nerden geldi, dışardan havan topu mu atıyorlar? mesale, havai fisek vs attilar. disarida dev ekran tv kurdular. binlerce taraftar izliyor. duymadiniz mi sesleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aykut... Oyuna giren Selçuk, gün gelir sanada girer. Yıllardır Selçuğu oyuna değil , bize soktun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 1-0 cok tehlikelı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yine soktu Selçuğu, ulan Aykutlan Selçuk kesin birlikte taksite girdiler yazlığa falan, buna eminim yeter lan! Stochu falan sokacağına sahanın en iyisini çıkarıp kazmanatorü sokuyor, bi gol yesek nasıl çıkaracan bre salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Cok severdim Aykut u ama su christian selcuk gibi oyunculari oyuna sokma inadi stoch salih gibi cocuklari da oynatmama inadi yuzunden nefret ediyorum artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Fener 10 kişi daha iyi oynuyordu valla, 1-0'ın üstüne yatma Daum'dan beli sirayet etmiş Fenerbahçe ruhuna, keşke dün bizde de olsaydı o ruh biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Allahını seven şu Kuyt'ı oyundan cıkarsın.. aykut allah cezanı vermesin senin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aykut evlat olsa sevilmez ya nesini seviyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aykuttan nasıl birşey bekliyorsunuz ben anlamadım ki? Takımınız öndeyse random bir ortasaha çıkıp Selçuk giriyor, o günkü forvetiniz kimse 73-74 gibi de Semih giriyor onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Golu yiyip elenelim istiyor bir yanim yeminle, elenelim de kurtulalim Aykuttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Catze said: Golu yiyip elenelim istiyor bir yanim yeminle, elenelim de kurtulalim Aykuttan. Aynısını istiyorum valla 2. değişikliği de yazalım, Caner girecektir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 weboya da bi haller oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Gökhan Gönül şiir gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yalnız Bate'ye helal olsun lan. 10 kişiyken de karşı takım 10 kişiyken de birşey farketmiyor, oyun disiplininden kopmadan mal gibi defans arkasına top atmaya çalışıyorlar 161 dakikadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi yemin ederim yazık stocha sowa filan ya, futbolcu olsam hakaret algılarım bu aykutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Salih i ilk defa izliyorum bu kadar uzun, Selcuk u gorur gormez cikmasin istedim resmen macin seyir zevki olsun diye, abv aykut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bu tur BATE sonraki tur Plzen gibi lokum kura denk gelmişken (Napoli sürprizi ile)elenmek büyük fırsat tepmek olur. Bir daha böylesi denk gelmez. Direkt çeyrek final kapısı açık. Gerçi 80 dak. 10 kişi oynayacak BATE karşısında elenmenin muhabbetini yapmakta ne kadar kabul edilebilir ayrı tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Plzen pek lokuma benzemiyor sqnki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 gooll!! mackolik forumuna cevireyim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dünki GS çimlerinden daha sinir bozucu ne olabilir diye düşünüyordum fener saolsun gene bir üste taşıdı çıtayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yok ya kadroları ful yerli köy takımı. Ciddi anlamda hani bir tane atarsın balına da üç tane atılır mı?'nın sözlük anlamı. Rövanşı izlemiyorum ama içeride 3 yemiş Napoli fazla kasmasa gerek, Hamsik falan götürülmedi bile zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar