Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - BATE Borisov | 21.02.2013 @22.05

benjani

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

çok güçsüz ama. dokunsalar uçuyor. zeki olduğu belli atmaya çalıştığı paslardan ama çoğu istediğini yapamadı. anadolü kulübünde pişmesi lazım bariz. fener'de oynayamaz.

Ön libero için güçsüz tabi bu normal, ama top hakimiyeti oyun görüşü pasları falan çok üst düzey, illa 3lü orta saha yapılcaksa Emre-Meyreleş mücadele eder ve önde Salihle boncuk gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

meireless'in oynadığı maçlarda sahada gölge yapmaktan başka hangi olumlu hareketi var merak ediyorum gerçekten. bi almanyada golü var, top kapıyor desek hayır kapması gerekenin 10/1'i kadarını belki kapıyor, ara pası asist zaten yok eee? meireless gibi adama ihtiyacı yok bu takımın. hoş meirelessin böyle oynamasının sebebi yine aykut. meireless çok iyi işler başabilecek adam bence.
Sosyal ağlarda paylaş

allah kimseyi fenerbahçelilikle sınamasın abi yok valla çoluğunu çocuğunu seven şu takımın fanı yapmasın biz bi bok yoluna düşmüşüz sevdiklerinizi yakınlarınızı yakmayın. yemin ediyorum yakında yeni bir hastalık türeyecek, fenerbahçe yüzünden böyle garip oldu adam diyecekler. sabır hepimize sabır...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle birşey olma ihtimali Aykut ve Kuyt vs. ile olamaz.

İşte UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalan takımlar ve eşleşmeleri:
Plzen - Fenerbahçe
Benfica - Bordeaux
Anzhi - Newcastle United
Stuttgart - Lazio
Tottenham - Inter
Levante - Rubin
Basel - Zenit
Ajax/Steaua Bükreş - Chelsea

Hadi diyelim Plzen'i de geçtin. Sonrası için şu takımlardan hangisini eleyebilir bu oyunla.

Son 8 görebilme ihtimali var herşeye ragmen. Ve bu Aykut'un kredisini arttırır hoho
Sosyal ağlarda paylaş

ALLAH BELANI VERSİN AYKUT KOCAMAN

OYNATACAĞIN TOPA SIÇIYIM SENİN

10 KİŞİ TAKIMA 35 DAKİKA BOYUNCA KAPANDIK BİDE ÜSTÜNE GOL YİCEKTİR NERDEYSE. SENİN BEN FUTBOL MANTALİTENE ...

git ya lütfen git

nolursun git

kanser etmeden önce git

yemin ediyorum sow'a üzüldüğüm kadar alex'e üzülmedim. en azından alex gittide şimdi oynuyo kafası rahat bi şekilde coritiba'da. garibanım sow taç çizgisinden kendini kurtarabilince takım pozisyona giriyo.

salih'e zaten hiçbişi demeye gerek yok. verelim galatasaray'a beşiktaş'a falanda türk futbolu yeni bi yıldız kazansın bari. takımın en iyi oyuncusunu 60. dakika oyundan alan teknik direktöre fazla bu adam. yerine aldığı adamda selçuk ha.

daha ilk yarı bitmeden 3 değişikliğin 3ünüde dakikasına kadar biliyoduk 3 arkadaş maçı izlerken. bu kadarda olmaz artık ya.

daha bi sürü yazmak istediğim şey varda banlanmaya değmez. nasılda okuyacağı göreceği yok yazdıklarımı. birinizde bi yerde görürseniz benim adıma sorun şu adama mantığı nedir salih'i çıkarıp selçuk'u almasının. çok mu memnunmuş salih çıktıntan sonra oynan oyundan. gazeteciliği birazcık layığıyla yapan adam olsa ülkede sorar şunları adama ısrarla.

daum'a laf ederdik zamanında adam değiştirmiyo diye. yemin ederim şu an gelse öpüp başıma koyarım. soktumun mehmet topal'ına 90 dakika dayanıyo, kuyt'a 90 dakika dayanıyo ama maçın en iyi ve en çok iş yapan adamı salih'i anca 60 dakika oynatıyo. yerinede selçuk'u alıyo küfür eder gibi.

YETER YETER

bizimde bi sabrımız var. ama suç sende değil. sen 2 kez istifa ettin zaten. beceremiyorum bu işi dedin 2 kez. suç seni o koltuğa oturtup indirmeyende.

YÜRÜYÜN GİDİN LAN TAKIMIMIN BAŞINDAN
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin elenmedigine cok sevindim hem turk takımı ilerlemeye ulke puanını artırıyor hemde elense faln kazara aykut faln gider sonra fener ayaga faln kalkar ne gerenk var

zaten fener tur atlasa nolur atlamasa ne olur bu aykutla uefa faln alacak hali yok en fazla bir tur dayanır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...