Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Fenerbahçe - BATE Borisov | 21.02.2013 @22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HAYDİ FENERBAHÇEM

http://www.gazeteport.com.tr/i/n/136109017961286.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-dGVLmQZ6aGk/UQ161RYD05I/AAAAAAAACkM/-jbnDfsfB9E/s1600/webo+fenerbah%C3%A7e.jpg
Mesaj tarihi:
olm ben acıcaktım ne elledin.
neyse hadi.. güzel oynayalım,temiz oynayalım. İlk yarı 2 farkı yakalayıp 2.yarı 3. golu atıp bu işi noktalayalım.
allah yar ve yardımcımız olsun.
Mesaj tarihi:
oradaki maçta selçuk caner değişiklikleri yerine stoch'u falan koysaydı oyuna orada turu garantilerdik,seyircisiz maç stresi çekmezdik... ama bate rezalet bir takım kişiler hatalar olmazsa gol yemeyiz.
Mesaj tarihi:
Trabzon maçından sonra çok ümitliyim. Gerçi Trabzon maçının kahramanı Emre yok, eksikliği hissedilecektir ama yinede rahat geçicek tahminimce.

2-0 gibi bir skor bekliyorum. Goller erken gelirse daha da farklı olabilir.
Mesaj tarihi:
sporxte forvet arkası oynuyacak yazıyodu

4-4-1-1 gibi herhalde.

öylesine bile razıyım şu sow ceza sahasında toplu buluşsun yeterki. adam ortasahada topla buluşunca içim kan ağlıyor yahu bu adam bitirici bir adam orta gelir vurur, top alır düzeltir vurur vs. ne işi var abi solda bu adamın..
Mesaj tarihi:
Theridone said:

Webo Sow tokatlar. çift forvet oynatsa tamamdır. ama o yine sola çeker Sowu :)

Abi Webo-Sow-Kuyt iyi de bunlara kim pas atacak topu getirip pozisyon yaratacak? Sow gibi adam sol kanatta ziyan ediliyor, orta sahada mücadele edecem diye adam sakatlanacak bişey olacak kalacaz ç.k gibi ortada.

Orta sahaya 2 tane stoper koymuş kontrol manyağı, Batenin gol atmaya canı yokken.
Ortayı Salih-Baroni yapıp AMCye de Stochu koysa anca olur ama Aykutta nerde o cesaret.
Mesaj tarihi:
yalnız stochla ilgili artık hiç haber de yok sene başında gidiyor ayrılıyor bilmemne zibilyon tane haber vardı adam yedek kulübesine mahkum oldu. tamam kötü oynadı izlediğim bütün maçlarında ama sonradan oyuna sok falan bi dene gör 3-0 olmuş trabzon maçı semihi, caneri sokacağına bir sok stochu dene bakalım ya
  • Yeni Oluştur...