Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Fakiriz koca ömründe bir konserde bizim için versin bi yerimi bozulur sdfs
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kim dedi lan kiss kiss 6 ay almanyada kaldım 40 ulkeden adamlatanıstım kimse aa tarkan kiss kiss felan demedi
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 tam diyeceklermiş boğazlarında düğümlenmiş şimdi çok banal olmayalım diye düşünmüşler.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi avrupada baya bi yer gezdim milletin evlerinde falan kaldım keza abd de de kaldım baya bi bilen var yani amerikalılar bilmiyor o ayrı
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 BonePART said: kim dedi lan kiss kiss 6 ay almanyada kaldım 40 ulkeden adamlatanıstım kimse aa tarkan kiss kiss felan demedi doguda bi köyde mi kaldin naptin abi? herkes biliyor tarkan'i
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aksine çok batıdaydım hollanda sınırında
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 BonePART said: Cuce said: mega sıtar dıye dıye sısırılmıs adam işte, fazla bile vermişler abi azına sağlık nesimega nesi star anlamış değilim yazılanlara inansan avrupa yıldızı avrupada 1 adam tanımıyor komple yalan fason abi star isteniyosa zaten barıs manco var http://www.youtube.com/watch?v=VSLecxBwkkg al işte
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 almanyada clublerde caliniyo tarkan. amerikada da biliniyo. Köln konseri mükemmeldi.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 BonePART said: aksine çok batıdaydım hollanda sınırında abo o taraflar full irkci konservatif prezermatik alamanya
fenn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6a4VmVBBiMo
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Pw--VCbfqnE
kami Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Tarkan ve türevlerini sevmiyorum. Şu hareketli türk popundan zevk alanları da anlamıyorum. Zaten benim Türk olarak beğendiğim şarkıcıların hemen hemen hepsi vefat etmiş durumda. Candan Erçetin filan kaldı geriye. Asıl hak edenler şu paranın onda birini kazanamıyordur.
Korax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Pop muzik piyasasinda neyazikki parayi kaliteli muzik yapan degil, en cok populer olan kazaniyo. Pop muzik = populer muzik = populer kultur. Ajdar gibi bi gerizekali bile biyerlere gelebildiyse bugun o da bu aptal kulturun sayesinde. Tarkan, Kenan dogulu gibi adamlari sevmemin sebebi, bu adamlar populariteyi yakaladiktan sonra, enazindan iyi muzisyenlerle calisip, alaninda en iyi/en kaliteli muzigi yapmaya calisiyolar. Sallapati isler yapmiyolar.
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 murat boz ve türevleri çok komik ya :) hele hareketleri felan çok sinir bozucu.hepside birbirine benziyor saç stilleri sakalları felan :) müzikleri felanda aynı hatta :) gerçi ne alakaysa tarkan la bilmiyorum ama söylemek istedim :D
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 barnacle said: tarkanın şarkıları diğerlerine göre net başarılıydı. şt zilliiiii
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sımdı tekrar baktımda cok fazla para. kesın zarar eder organızator. bence 3te bırıne anlasmıslardır rakam prdır
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Lan şöyle 3 sayfaya baktımda ne hayırsız adamlarsınız tarkanı 1 çırpıda yerindibine sokmuşsunuz, ses olarakta ondan iyi yok.Şarkılarının çoğuda zaten sezen aksudan, yani bi laf atiosunuz sıvıyorsunuz yazık... Bence 300k para az bile bir konser için(tek kendisi bile aliyorsa). Türksanat müziğine kadar söyleyebilen bir adam bu konuştuğunuz ve dünyada Türkiyeyi duyurmuş bir adam. Utanıyorum sizden. En iyi erkek star sanatçı Tarkan başka yok seçenek te yok.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 cantug said: Lan şöyle 3 sayfaya baktımda ne hayırsız adamlarsınız tarkanı 1 çırpıda yerindibine sokmuşsunuz, ses olarakta ondan iyi yok.Şarkılarının çoğuda zaten sezen aksudan, yani bi laf atiosunuz sıvıyorsunuz yazık... Bence 300k para az bile bir konser için(tek kendisi bile aliyorsa). Türksanat müziğine kadar söyleyebilen bir adam bu konuştuğunuz ve dünyada Türkiyeyi duyurmuş bir adam. Utanıyorum sizden. En iyi erkek star sanatçı Tarkan başka yok seçenek te yok. hababamsınıfıonlarokulistiyor.jpg
manve Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ahah yurt disinda 1 kisi bilmiyor denmis tarkan icin, lan adamlarin bildikleri tek turk belki de tarkan. arkadaslarimin %90 i adamin en az bir sarkisini sozleriyle muzigiyle biliyor. Guney amerikalisindan asyalisina kadar. Bilmeyenler de r&b dinleyip got bas sallamaktan baska bir sey bilmeyen amerikalilar zaten.
Öne çıkan mesajlar