SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Beyin acayip bi makine. Kontrolu eline aldigi zaman isler cok karisiyor hakikatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 e kontrol hep onda değil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Degil abi, normalde dumen sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Sen öyle sanıyorsun bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 huun said: paspatur said: NatGeo 'da belgeseli vardı. Tam türkçe karşılığı; "vücud bütünlüğüne ilişkin kişilik bozukluğu" Olay çok kabaca şu: Hasta vücudunun herhangi bir organının kendisine ait olmadığını düşünüyor. Örneğin bu sağ bacak olsun. Sorun; beyinde sağ bacağa ait herhangi bir bilgi olmaması. Beyin zannediyor ki sağ bacağım yok. Bu hastaların ilgili organla yaşamlarını sürdüremedikleri ve eninde sonunda kesip attıkları gibi bir durum var. Kesip atıyor ve rahatlayıp hayatına devam ediyor. hayalet organ sendromu var bir de, bunla birlikte düşününce hepten ilginç. hayalet organ sendromunda da, hasta kolunu, bacağını kaybediyor; ama bu olmayan organında dayanılmaz ağrılar hissediyor. bazısının beyni olan organı tanımıyor, bazısı olmayan organını hissediyor. bu hayalet organ sorunuyla ilgili ted'de bi doktorun sunumunu izlemiştim. 1 ayna mekanızması ile çözmüştü işi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Valla kontrolu kaybedince, daha once dumenin bizde oldugunu anliyosun. Ya da ben oyle anladim sizi bilemem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Yani en azindan tam avcumuzun icinde tutamasak da iyi baskiliyoruz diyebiliriz normalde. Ama isleyisi bozuldugunda pimi cekilmis bi el bombasi haline geldigi kesin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kolu bacağı çalıştığı halde mi kestiriyor bunlar şimdi yoksa organların işlev bozukluğu oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben beynımın kontrolundeyım, benlık fılan yalan dolan seyler bunlar, ıkı kolum ıkı ayagım var son derece superım allah yaratmış dıyenlere salvia divinorum yazıcaksın recete ıle adam kendını 10 dakıka boyunca pet şişe zannetti ya, dökülürüm diye yerınden kalkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kapağını kapatsalar çözerlerdi problemi psikoloji 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bircok defa rastladim bu duruma ben. Bir cok insan haysiyetini yok sayiyor. Zaten ben bir lafa bakarim laf mi diye sonra soyleyene bakarim adam mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ben dedigin sey zaten beynin, beyni kontrol eden bisey yok, beynin kendi kotrol mekanizmalari var, onlar bozuluyo arada asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 böyle hastalık mı olur be ilk defa duuyoyrum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ruh denen birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar