Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kapanmayan Yaralar

Solozzo

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta tekrar yüzüklerin efendisi serisini okudum, dün tamamlandı son kitapta. Okurken bir de baktım ki hiç olmadığı kadar bir şey dikkatimi çekti. Halbuki bu 3. veya 4.okuyuşum tüm seriyi.

Frodo'nun bir türlü iyileşmemesi, kapanmayan yaralarının olması ve bunun sonucunda Gri Limanlara doğru yola çıkışı.

Kendi hayatımda da aynı şeyi yaşıyorum şu anda, tam iyi oldum derken, tam bir şeyleri yoluna sokuyorum derken bir sabah uyanıyorum ve o kapanmayan yaralar o kadar çok canımı yakıyor ki..

Gidecek gri bir limanımda yok, ben nerede huzur bulabilirim acaba, bazen canım sessiz sakin bir yere gitmek, bir-iki gün de olsa başımı dinleyebilmek istiyor herşeyden uzak.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

anti deprasan herşeyin çözümü

Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum.

Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum.

Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek.

bi anda bıraktırmıyorlar zaten onu
yavaş yavaş başladığın gibi yavaş yavaş bırakıcaksın.
kaç zamandır içiyon sen bunları
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Solozzo said:

bi anda bıraktırmıyorlar zaten onu
yavaş yavaş başladığın gibi yavaş yavaş bırakıcaksın.
kaç zamandır içiyon sen bunları

29 Ağustos'tan beri içiyorum, aslında doktora tekrar gitmem lazım sanırım benim. Çünkü bildiğim kadarıyla 6 ay kullanmak lazım bu ilaçları.
Sosyal ağlarda paylaş

Solozzo said:

29 Ağustos'tan beri içiyorum, aslında doktora tekrar gitmem lazım sanırım benim. Çünkü bildiğim kadarıyla 6 ay kullanmak lazım bu ilaçları.

2 senedir kullanan var
son bir senesi bırakmak için doktor gözetiminde suruyor
en az altı ay kullanmalısın diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

2 senedir kullanan var
son bir senesi bırakmak için doktor gözetiminde suruyor
en az altı ay kullanmalısın diyorlar

Evet, iyiki bu topiği açmışım. Kendi kendime karar almamı sağladı. (: Ben bu haftasonu doktoruma gideyim, o beni yönlendirsin.

Başka ülkeye şu anda gidemem ama bir fırsat ve imkan bulursam bir haftasonu kaçamağı mutlaka bana iyi gelecektir.

İstanbul'da yaşayan birisi için çok fazla para harcamadan ufak bir tatil yapacağı bir yer önerebilir misiniz? Ağva demek geliyor içimden hep ama orta çok güzel anılarım var ve bu anılar beni olduğumdan daha kötü hale getirecektir diye korkuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

evlen,
güzel kafa dengi bi karın olsun.
çocuğun olur mu bilemem istiyorsan olsun. istemiyorsan da bu dünyaya çocuk getirme zaten.
http://www.resimhayattir.com/data/media/15/3nh5.jpg
böyle bi yerde evin olsun.
resimde kinden daha güzelde olabilir. piponu yakarsın hobbitler gibi oturursun sakince.
bak işte hobbit oldun sayemde.
Sosyal ağlarda paylaş

İstemeden yaramı deştin abicim. (: Zatene vliyim ben boşanma sürecindeyim, daha önce konusunu açmıştım ama adli durum devam ettiği için konudaki uzun mesjaımı silmiştim.

Her neyse, Kıbrıs aslında çok güzel fikir ama o kadar bütçe ayıramam şimdi bir ton borcum var. (:

En güzeli doktora gitmek yeniden, iş güç devam eder hayat bir şekilde. Belki biraz da olsa daha fazla sosyalleşmek en azından haftasonları daha iyi yapar beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...