Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Geçen hafta tekrar yüzüklerin efendisi serisini okudum, dün tamamlandı son kitapta. Okurken bir de baktım ki hiç olmadığı kadar bir şey dikkatimi çekti. Halbuki bu 3. veya 4.okuyuşum tüm seriyi. Frodo'nun bir türlü iyileşmemesi, kapanmayan yaralarının olması ve bunun sonucunda Gri Limanlara doğru yola çıkışı. Kendi hayatımda da aynı şeyi yaşıyorum şu anda, tam iyi oldum derken, tam bir şeyleri yoluna sokuyorum derken bir sabah uyanıyorum ve o kapanmayan yaralar o kadar çok canımı yakıyor ki.. Gidecek gri bir limanımda yok, ben nerede huzur bulabilirim acaba, bazen canım sessiz sakin bir yere gitmek, bir-iki gün de olsa başımı dinleyebilmek istiyor herşeyden uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bi yerde Hobbitlerden bahsediliyosa Suark'ın orda olmaması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 anti deprasan herşeyin çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kendini frodo sanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kendini alkole ver http://www.mondialmix.com/img/products/067_141259b.jpg alkol hiç bir sorunu çözmez diyene cevaben; -süt de çözmüyor lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 12.5 athelası 150e veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Llama said: anti deprasan herşeyin çözümü Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum. Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 mitril zırh yaptır sanayide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hard reset atamayacağına göre, soft reset lazım. başka ülke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 kavurma said: Kendini frodo sanmak güldüm buna. :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Solozzo said: Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum. Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek. bi anda bıraktırmıyorlar zaten onu yavaş yavaş başladığın gibi yavaş yavaş bırakıcaksın. kaç zamandır içiyon sen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Benim de burnumun yanında sivilce izi var geçmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Llama said: Solozzo said: Paxil ve Maresa alıyorum hem antidepresan hemde sakinleştirici, zaten öyle çok kötü durumda değilim sadece birden durup dururken birşeyler depreşiyor ve bir kaç gün etkisi altından çıkamıyorum. Bu ilaçları bırakmaktanda korkuyorum, bırakıp sulugöz bir tip olarakda etrafta dolanmak istemiyorum ama eninde sonunda bırakmam gerekecek. bi anda bıraktırmıyorlar zaten onu yavaş yavaş başladığın gibi yavaş yavaş bırakıcaksın. kaç zamandır içiyon sen bunları 29 Ağustos'tan beri içiyorum, aslında doktora tekrar gitmem lazım sanırım benim. Çünkü bildiğim kadarıyla 6 ay kullanmak lazım bu ilaçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Solozzo said: 29 Ağustos'tan beri içiyorum, aslında doktora tekrar gitmem lazım sanırım benim. Çünkü bildiğim kadarıyla 6 ay kullanmak lazım bu ilaçları. 2 senedir kullanan var son bir senesi bırakmak için doktor gözetiminde suruyor en az altı ay kullanmalısın diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Llama said: 2 senedir kullanan var son bir senesi bırakmak için doktor gözetiminde suruyor en az altı ay kullanmalısın diyorlar Evet, iyiki bu topiği açmışım. Kendi kendime karar almamı sağladı. (: Ben bu haftasonu doktoruma gideyim, o beni yönlendirsin. Başka ülkeye şu anda gidemem ama bir fırsat ve imkan bulursam bir haftasonu kaçamağı mutlaka bana iyi gelecektir. İstanbul'da yaşayan birisi için çok fazla para harcamadan ufak bir tatil yapacağı bir yer önerebilir misiniz? Ağva demek geliyor içimden hep ama orta çok güzel anılarım var ve bu anılar beni olduğumdan daha kötü hale getirecektir diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 antidepresandan ziyade uğraşa ihtiyacın var gibi görünüyor. hobi edin, sosyal çevre yap. bak nasıl açılıyorsun kabak çiçeği gibi, o zaman gri liman yerine kız arkadaşlarının evinde kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Ormana git ağaçlarla konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Haftasonu kıbrıs'a git, biraz kumar her şeyin ilacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 evlen, güzel kafa dengi bi karın olsun. çocuğun olur mu bilemem istiyorsan olsun. istemiyorsan da bu dünyaya çocuk getirme zaten. http://www.resimhayattir.com/data/media/15/3nh5.jpg böyle bi yerde evin olsun. resimde kinden daha güzelde olabilir. piponu yakarsın hobbitler gibi oturursun sakince. bak işte hobbit oldun sayemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 İstemeden yaramı deştin abicim. (: Zatene vliyim ben boşanma sürecindeyim, daha önce konusunu açmıştım ama adli durum devam ettiği için konudaki uzun mesjaımı silmiştim. Her neyse, Kıbrıs aslında çok güzel fikir ama o kadar bütçe ayıramam şimdi bir ton borcum var. (: En güzeli doktora gitmek yeniden, iş güç devam eder hayat bir şekilde. Belki biraz da olsa daha fazla sosyalleşmek en azından haftasonları daha iyi yapar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 geçmiş olsun. cempostacının attığı ev tam benlikmiş. biriniz alırsa gelir yancı olarak kalırım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kitabı neden 3 4 kez okursunki aç filmini izle gözlerine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Behcet fln sandim rahmetli amcamin da yaralari hic kapanmiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Lithran said: Kitabı neden 3 4 kez okursunki aç filmini izle gözlerine yazık. Geceleri rahat uyuyabilmek için kitap okuyorum ve LOTR kitapları bambaşka geliyor, çok seviyorum. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Büyük bir nefretle açılan yaralar asla kapanmaz evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar