elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 gulme efektleri bok etmis olayi, o efektler olmasa daha bi gulucem.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Çok güldüm, saolasın.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Gülme efekti deil onlar adam unplugged takılıor TV de sanırım canlı çekilmiş.
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 güzel olmuş bu soğukta gülebildim zor da olsa :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hmm. güzel. yanlız bencede şu efectlerini abartmışlar[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ehehe çok güzel hele he says diyo ya orda koptum :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bu kadar kişi içinden bi ben mi bunun eski olduğunu ve burada daha önce verildiğini hatırlıyorum =) neyse canım görmeyen bi sürü kişi varmış iyi olmuş[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 lol[signature][hline]:))) !!! ........................
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Güzel ama gülmeseler..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Yaracak kadar komik değil ama güzel. Aradaki gülme sesleri olmasa daha iyi olurmuş bence.[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Öne çıkan mesajlar