golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 tarık mengüç o şaheser 'ŞAKŞUKA' isimli parçasından dolayı[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 sen bu threadı açtıından dolayı. şakadır gece eğlencesidir[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 2-3 dk arayla ne topicler açıldı be :P alakalı cevabımı yazayım : Haluk Kırcı[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hitler demesin yoksa her ra oynayan bilir ne sonuçlar doğurabileceğini :)[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence... If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben cevabımı değiştirmeyeceğim ama neden insanlar yaşasın ya aslında. yaşamı onlara verebilirmisin? diyesim geldi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 asabiyeti bekliyorum bi gelmedi ya eheh :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Neye göre kimin yaşayıp yaşamamasına karar vereceğiz? Biz kimiz ? Allah mıyız? Hayır. O zaman hadi dağalın gidin yatın.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Don't take what is not yours. ( Sizin olmayan seyi almayın. )[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 muzode hanosiva hanosimass (dam ustunde saksagan, vur beline kazmayi)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: pan, 21 Kasım 2004 03:29 tarihinde demiş ki: sen bu threadı açtıından dolayı. pan artis artis laf koyma istepi yüzünden[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adam sakadir diye belirtmis altinda, okumadan etmeden saldirmasan? veya okudunda ona ragmen yazdiysan,o ayri.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Şimdi Tolkien'den ayrıntı yapıcam ama vazgectım. Sert olunca kızıyosunuz sız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her insan yaşama hakkına sahiptir.. - can cak russo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 "en taro adun! her zerg ölmelidir." -protoss zealot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sholver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki: herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum Hayatta her şey senin düşündüğün gibi olsaydı elektrik akımı (-) den (+) doru hareket etmezdi,ben katılmıyorum,ayri etten Tanrı kavramının var olduğu bir dünyada bence çok yalnış...Konuşulanlarda,thread ta...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben belkide..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki: herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum O kadar düz değil. Sana yaşama hakkını kim veriyor. Herkes o zaman :) O zaman seninde yaşamını isteyen biri istediği zaman alabilir. Ayrıca ortada bir Yaratıcı olunca daha da değişiyor olay. Yanlış bir mantık bence.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Abdulhey ya olsun artık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 topic fazlasıyla bi ekşisözlük bi shockhaber gibin kokuyor..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eski kız arkadaslarımın hiçbirisi yasamasın ya nerde gorseler ters ters hareketler yapıyolar deliricem bi gun hiçbirisi beni sevmıyo böühgühühü :([signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Herkes yaşasın...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 7 yıl sonra ... nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 haluk kırcı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://forums.justcommodores.com.au/attachments/vn-vp-holden-commodore-1988-1993/112574d1299881175-possible-install-double-din-stereo-into-my-vn-resurrection.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yüce jizıs! larry king olm. adam 123yaşında falan olsa gerek ah bi de ben varım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
daverc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adam sakadir diye belirtmis altinda, okumadan etmeden saldirmasan? veya okudunda ona ragmen yazdiysan,o ayri.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Şimdi Tolkien'den ayrıntı yapıcam ama vazgectım. Sert olunca kızıyosunuz sız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her insan yaşama hakkına sahiptir.. - can cak russo..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 "en taro adun! her zerg ölmelidir." -protoss zealot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki: herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum Hayatta her şey senin düşündüğün gibi olsaydı elektrik akımı (-) den (+) doru hareket etmezdi,ben katılmıyorum,ayri etten Tanrı kavramının var olduğu bir dünyada bence çok yalnış...Konuşulanlarda,thread ta...[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben belkide..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki: herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim.. gayet düz mantık.. onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum O kadar düz değil. Sana yaşama hakkını kim veriyor. Herkes o zaman :) O zaman seninde yaşamını isteyen biri istediği zaman alabilir. Ayrıca ortada bir Yaratıcı olunca daha da değişiyor olay. Yanlış bir mantık bence.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Abdulhey ya olsun artık[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 topic fazlasıyla bi ekşisözlük bi shockhaber gibin kokuyor..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 eski kız arkadaslarımın hiçbirisi yasamasın ya nerde gorseler ters ters hareketler yapıyolar deliricem bi gun hiçbirisi beni sevmıyo böühgühühü :([signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Herkes yaşasın...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 haluk kırcı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://forums.justcommodores.com.au/attachments/vn-vp-holden-commodore-1988-1993/112574d1299881175-possible-install-double-din-stereo-into-my-vn-resurrection.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yüce jizıs! larry king olm. adam 123yaşında falan olsa gerek ah bi de ben varım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar