Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşamaması Gereken İnsanlar

golgotha

Öne çıkan mesajlar

hitler demesin yoksa her ra oynayan bilir ne sonuçlar doğurabileceğini :)[signature][hline]John_Petrucci, 03 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
Bide Nükleer başlıklı kız var o daha iyi bence...
If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE
---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD
LETS DANCE ALL AROUND
UNTIL WE PUKE AROUND
Sosyal ağlarda paylaş

Don't take what is not yours.

( Sizin olmayan seyi almayın. )[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim..
gayet düz mantık..

onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki:
herkese yaşama hakkını ben veriyorum çünkü istediğim zaman onların yaşamlarını ellerinden alabilrim..
gayet düz mantık..

onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum

Hayatta her şey senin düşündüğün gibi olsaydı elektrik akımı (-) den (+) doru hareket etmezdi,ben katılmıyorum,ayri etten Tanrı kavramının var olduğu bir dünyada bence çok yalnış...Konuşulanlarda,thread ta...[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaer_Aloneheart, 21 Kasım 2004 05:04 tarihinde demiş ki:
gayet düz mantık..

onlara yaşamı ben vermiyorum ama yaşama hakkını ben veriyorum

O kadar düz değil. Sana yaşama hakkını kim veriyor. Herkes o zaman :) O zaman seninde yaşamını isteyen biri istediği zaman alabilir. Ayrıca ortada bir Yaratıcı olunca daha da değişiyor olay.

Yanlış bir mantık bence.[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...