Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Fotodaki aletten bulamadim turkiyede nette satilan adres veya ankara satan yer bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Hatta mumkunse bun direk rca tarafi doksan dereceli olursa harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Senin aradığın üstteki ise o değil başlıkta yazan. Alttaki kablodan var, uyduculara falan sor derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bana lazim olan 2 rca (90derece açili) to 3.5mm ama bunun alt fotodaki gibi kompakt olanini bulamadim o yuzden ustteki ile alttakileri birlikte kullanacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yazıcıoğlu elektronikçilerinde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 konya sokak paklar seni abi 40bin cesidini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Oran sehrinden konya sokagada bunun icin gidilmezki yav benzin ve park parası 4 katı tutar bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Abso gitti gidiyorda baya elektronikçi var sahibiden den de de. En kötü bu tip ıvır zıvır satan bi adamı sahibinden de bulup telefon edip sana ozel satıs actırıp alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Yok ya delircem hepsinde düz bağlantılı olan var bir tane yerde bile L tipi RCA konnektör yok olanda 25 güne yollayabiliyor. pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/stereo-to-2-rca-ses-kablosu-73333225 http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/saf-ofc-gold-2rca-2rca-l-jackli-1-5m-teknodepo-76790425 http://mcdn01.gittigidiyor.net/7679/tn50/76790425_tn50_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Onu bende buldumda bana gereken sadece baş kısmı yani erkek erkek alırsam bir konnectör daha alıp onu 3.5mmye çevirmem lazım.Onun erkek dişisi olsa mesela çoktan almıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 e tamam işte al bunları lehimle birbirine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Absolut said: Oran sehrinden konya sokagada bunun icin gidilmezki yav benzin ve park parası 4 katı tutar bunun. o halde bi 365 electroworld u dene usenmezsen. Sanki gormustum kablo bolumunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ORda normal RCA uçlu olanları var bana dik açılı olanı lazım yoksa sığmıyor. Yarın konya sokak görünüyor bana bu gidişle. :( Bu kadarcık bi alet yok koskoca Turkiye online pazarında pfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar