Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bmw 750 bin aracını geri çağırmış. sıkıntı varmış.

chrome

Öne çıkan mesajlar

BMW 750 bin aracını geri çağırdı
Alman otomotiv devi BMW, 2007 Mart-2011 Temmuz döneminde üretilen bazı modellerini, 'potansiyel elektrik' arızası nedeniyle geri çağırma kararı aldı.

FRANKURT - Alman otomobil şirketi BMW, birçok modelindeki potansiyel elektrik arızası nedeniyle 750 bin aracını geri çağırdı.

Arızanın görüldüğü modellerin 2007 Mart-2011 Temmuz döneminde üretilen Z4, 4*4 X1, 3 ve 1 modelleri olduğu açıklandı.

Söz konusu potansiyel arızanın motorun çalışmasını engellediğini belirtildi.

alan eden varsa geçmiş olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

12bin lira

oha, ben boyle bir sallama gormedim hayatimda.

yan sanayisi 200-250 TL olan, orjinali tas catlasin orjinal servisler dahil en pahali yerde 400 euro olan, orjinal servis isciligi en fazla 300-400 tl, yan sanayi servis isciligi 100 tl olan bir seyi kim nasil 12bin liraya yapiyormus? o paraya butun direksiyon kutusunu, direksiyon simidini, direksiyon pompasini orjinal parca ile degistiririm, ustune bahamalara tatile giderim.

bugun e39 kasa bir araci 35 bin liraya aliyorsun zaten, 2004 sonrasi e60 kasa arac benzinli ise 45 bin tl den basliyor, dizelse 60 bin tl den basliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

7.60 Li high security geldi bizim patrona

long lardan hoslanmiyorum ben. arka koltuk genis olsun diye araba cok fena deforme oluyor. ayrica kendin kullanmadigin bmw, bmw degildir.

bir de high security mi? sizin patron mafya babasi falan mi?

balistik zirh cok agir bir sey. 0-100 u 6.2 saniye o aracin, cok iyi bir rakam olmasina karsin o motorun 500 beygir civarinda bir output u oldugu dusunuldugunde gucun buyuk bir kismi agirligi hareket ettirmeye gidiyor. dolayisi ile messi falan olmaktan biraz uzak bir arac.

zirhsiz 7.40d el salliyor otobanda yanindan vinnnn diye gecerken bu aracin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...