NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Benimki evlenmedi ama ben evlendim. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim simdi.
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Masakari said: Naptın eline eldiven mi taktın ? komikti 2003te fln
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 nordlydian said: Ortak arkadaşımızın facebook'ta ki fotoğraflarında gördüm. İsteme & nişan olayları olmuş. Beni o terketmişti ben onu seviyordum ama çok hatalar da yaptım. Neyse demem o ki bana hiç aklımda yokken şimdi neden bu bana koydu ki... Ayrılalı neredeyse 5 yıl oldu. İşin en acı tarafı da böyle bir zamanda rakı masasında kusana kadar içip, sarhoş zırvalarımı dinleyecek bir dostumun olmaması.. /summon çetintaş
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Belli ki hala bunu paylasacak dostun yok, buralarda teselli ariyorsun. Iyi yapmis kiz seni terkederek, asosyal herif.
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ehueueheue "nutella yerim" said: sensiz yapamam altıma işerim çişimi tutamam diyen karı ( cok afedersiniz ) gitti 1 sene geçmeden biri buldu evlendi, daha sonraki ciddi ilişkimde 1 level daha atladım o da 2 ay sonra birini buldu, kadınlar server gibidir abi, quit atcam deyince gitme bokunu yiyim tribine girer baktılar gittin logic e madem gitti birini bulmalıyım olur, kabullenin dusuncelihayvan said: şu gidenin ardından da rakı masası olayını bi bırakın lan artık. Yok öyle bir şey. Ben 10 yıldır rakı masalarında gezerim konsamatris gibi daha bir kere sabit konu görmedim. max 5dk konuşursunuz arkadaşında hacı o karı zaten yaramazdı sana gelen bak lağnn vur hadi vur deyip olay değişiyor.
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 NoTwisT said: Benimki evlenmedi ama ben evlendim. Sevinsemmi uzulsemmi bilemedim simdi. İşte bunların hepsi sex dostum,umarım anlatabilmişimdir...:)
senko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 nordlydian said: Ortak arkadaşımızın facebook'ta ki fotoğraflarında gördüm. İsteme & nişan olayları olmuş. Beni o terketmişti ben onu seviyordum ama çok hatalar da yaptım. Neyse demem o ki bana hiç aklımda yokken şimdi neden bu bana koydu ki... Ayrılalı neredeyse 5 yıl oldu. İşin en acı tarafı da böyle bir zamanda rakı masasında kusana kadar içip, sarhoş zırvalarımı dinleyecek bir dostumun olmaması.. derdin buyukmus panpa
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 nişan fotoğraflarını gördüm biraz önce... çok da güzel olmuş.. ellerinde papatya.. papatyalaru çok sever zaten...
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Başkasının helalini stalklamaya utanmıyor musun, pis sapık ?
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Cons said: SENİN KIZI AKŞAM SİMİDİ GİBİ ÇITIIIR ÇITIR YİYOLARDIR ŞİMDİ...
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 nordlydian said: nişan fotoğraflarını gördüm biraz önce... çok da güzel olmuş.. ellerinde papatya.. papatyalaru çok sever zaten... uçakla pasifige uc belkı lost adasına dusersın.
Fly Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bes yildir dert olmadiysa kicina batan rahat epey kalin sanirim
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 nordlydian said: nişan fotoğraflarını gördüm biraz önce... çok da güzel olmuş.. ellerinde papatya.. papatyalaru çok sever zaten... Kaçıralım hunharca bir dağ evine kapında finle nöbet tutarız,sende içeride yarım kalan işini halledersinde 1 dk lan ,çokmu hunharca oldu?
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi sizin gibi tipler yüzünden ben milletle kavga ediyorum ya. 5 sene önceki sevgilisi nedir ya, zırt diye ortadan cıkıyorsunuz. bunun bırde arayan versiyonları mevcut. 5 sene birini aklınızdan cıkaramadıysanız o 5 senenıze yazık cidden.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 AtlaraFisildayan said: abi sizin gibi tipler yüzünden ben milletle kavga ediyorum ya. 5 sene önceki sevgilisi nedir ya, zırt diye ortadan cıkıyorsunuz. bunun bırde arayan versiyonları mevcut. 5 sene birini aklınızdan cıkaramadıysanız o 5 senenıze yazık cidden. ahah scooter mıydı how i met your mother'daki karakter, o geldi aklıma
Fin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cipetpet said: nordlydian said: nişan fotoğraflarını gördüm biraz önce... çok da güzel olmuş.. ellerinde papatya.. papatyalaru çok sever zaten... Kaçıralım hunharca bir dağ evine kapında finle nöbet tutarız,sende içeride yarım kalan işini halledersinde 1 dk lan ,çokmu hunharca oldu? Çüş ben niye nöbet tutuyorum :b
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 "nutella yerim" said: sensiz yapamam altıma işerim çişimi tutamam diyen karı ( cok afedersiniz ) gitti 1 sene geçmeden biri buldu evlendi, daha sonraki ciddi ilişkimde 1 level daha atladım o da 2 ay sonra birini buldu, kadınlar server gibidir abi, quit atcam deyince gitme bokunu yiyim tribine girer baktılar gittin logic e madem gitti birini bulmalıyım olur, kabullenin normal kosulda seni cok pis trollerdim. ama o kadar acikliki. o kizlarinda allah belasini versin ne diyim.
iarwain Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 yetemiyorsunuz,sonra buraya gelip ağlıyorsunuz.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576672_499394493429916_463655737_n.jpg
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 iarwain said: yetemiyorsunuz,sonra buraya gelip ağlıyorsunuz. Hiç ya, bi terlik alıp cevap veremiyorlar...
Öne çıkan mesajlar