Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selamlar, sabah göz için muayeneye gittim doktora, ben göz numaram büyüdü ehehe derken adam muayene esnasında harfleri göremememden kıllandı ve ikinci bir tetkik (pentacam) istedi benden. İşte gittim onu da yaptırdım, bana keratokonüs teşhisi koydu. Hastalık kabaca korneanın şeklinin bozulmasıymış. Şuan %10-%20 civarı bozulmuş. Ne kadar erken ameliyat olursan o kadar iyi dedi. Eskiden kornea nakli gerekiyormuş fakar artık crosslinking (Çapraz bağlama tedavisi de deniyor) ile düzeliyormuş Bilmeyenler iiçin; ameliyat da ışınla yapılan bir prosedür. 1 saat civarı sürüyormuş. tl;dr ciler için izzet altınmeşe'den geliyor: Daha önce bu hastalığa muzdarip olmuş ya da tanıdığı biri olmuş ve tedavi olmuş olanlar var mı? Ameliyat konusunda şüphelerim had safhada :/ imla hatalarim olduysa affiniza siginiyorum. gozume damla damlatmislardi muayene icin halen adam akilli goremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bişey olmaz hacı yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben yardırıyom da göz bi süre sonra benden bu kadar deyip şalterleri indirirse fena hacı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 allah bozulmasını isteseydi bozuk yaratırdı. win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 askerlikten yırtanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ayagi burkulana git mr cektir diyen doktorlar gibi göz doktorlarıda bunu yaptırıyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 "roket adam" said: askerlikten yırtanzi VALLA MI LAN ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Geçen hafta bi arkadaş ameliyat oldu. 2gün sonra konuştuğumda iyiyim hafif bulaniklik var ama geçecekmiş diyordu. TR ye dönünce sorarım tekrar elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Göz numaran kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 en az 2 doktora daha görün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Eğer özel göz hastanelerinden birine gittiysen ota boka ameliyat diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Smoke said: Göz numaran kaç Sol 1.75 Sag 0.75 @hamsilipilav, yarin bi doktora daha gorunucem zaten bakalim o ne diyecek. Edit: evet özele gittim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Eniştem geçen hafta gitti.lens vermişler,henüZ ilerlememiş rahatsızlıkda ameliyat gereksiz demişler.yarın sorarım iyileştirici etkisi varmı diye,dünya göz bakırköye gitmişti. Geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hangi hastaneye gittin ? nerede oturuyorsun ? istanbulda göz nurunu koruma vakfı'nı tavsiye ederim. doktorlar para için çalışmıyorlar. dgh'nde çok duydum sırf para için, olmadık yere ameliyatlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 İzmirde oturuyorum abi. Kaskaloglu diye Bi göz hastanesi var, ona gittim. Henüz baska dokta da gitmedim cuma gunu bir de devlet hastanesine gideyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 olsun abi, kosinus de olabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aquila said: olsun abi, kosinus de olabilirdin. http://www.vekarikatur.com/wp-content/uploads/2012/04/kosinus-mu-o-yigit-ozgur.jpeg Tesekkurler DoruK'um sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 geçmiş olsun ameliyatta gelip elini tutarız istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sen tutacaksan elimi hemen yarın giderim ameliyata dinan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Brocum geçmiş olsun ekol göze git bi de istersen mavişehire derim ben. Bi çok yer annem için duymaz dedi işitme cihazı kullanması gerektiğini söylediler. Orası ameliyat yaptırırsak duyacağını söyledi. Yaptırdık çok iyi şekilde duyuyo çok da memnun.. Kbb iyiyse göz de iyidir mantığındayım şuan. Ha bi de ananemde kaşkaloğlunda katarakt ameliyatı oldu sonunda pek memnun olmadık. http://www.ekolgoz.com/goz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kanka cok sagol ya, bi de orayi deniyim bakalim ne diyecekler. Valla güvenim kalmadi pek doktorlara felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 banada konmuştu teşhis sonra lensı çıkarmadığımdan dolayı olduğu ortaya çıktı 5 gün lens takmadım tekrar gittim aa düzelmiş dedi yoluma devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 geçmiş olsun. ameliyat lafını duyunca direk başka bir doktora daha gitmekte yarar var. birkaç fikir almak her zaman iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ya ameliyatın ortasında elektrik kesilirse ve jeneratör yoksa? geçmiş olsun bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar