Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://static.tecquipment.com/Products/TH4010_TENSILE-SPECIMEN-M-S-AS-DRAWN.jpg max. 0,04 toleransla şunlardan işleyecek makina lazım ham malzeme çapının 60 mm ye kadar yolu var butik cnc arıyorum, yılda max. 100 numune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kimse yapmaz, 3-5 tane şey için makinanın ayarını değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yok ben sıfır almak için konu açtım, buna uygun bölüm olmadığı için sanayi de yaptırmak da bir şey yok ki, yeni program atcak, numuneyi bağlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam, DES'de bir abim var, yardımcı olur sanırım. İMES'de de benim iş yaptırdığım var ama adetli işçilik yapıyor. Eğer yüzeyde çok hassasiyet istiyorsan taşlatmak en mantıklısı. Malzeme ne? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 şimdi benim branş makina değil de testleri ben yapıyorum numuneler tornada hazırlanıyor, yüzeyler çok kötü diğer cnclerde daha önemli parçalarla yüklü müsait olmuyor ufak tip cnc tornalar varmış fakat konuya yabancı olunca firmaları filan da bilmiyorum eee burası da müh. fakültesi gibi forum yol gösteren olur diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Rerore said: http://static.tecquipment.com/Products/TH4010_TENSILE-SPECIMEN-M-S-AS-DRAWN.jpg max. 0,04 toleransla şunlardan işleyecek makina lazım ham malzeme çapının 60 mm ye kadar yolu var butik cnc arıyorum, yılda max. 100 numune istanbuldaysan yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 öm den mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 edit: tezgah alınacakmış, yanlış anlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Anladım sen parçaları yapacak makina almak istiyorsun. Hazır yoktur senin parça göre ama özel yaptırırsın. Bu adamlar iyidir. Zamanında çalıştık, genelde ciddi anlamda yoğunlar, bir sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Selam, Bence eğer tornadan ölçü ve şekil sorunu yaşamadan imalat yapılıyorsa taşlamaya vermen daha mantıklı. 100 adet x 50TL (taşı abartısızca çatlatarak) = 5bin TL/yıl taşlama maliyeti Bence CNC gereksiz bir yatırım. Hani işletmeye silindirik taşlama falan alsanız daha mantıklı olur, başka işe de kullanılabilir. Ø20mm mil üstünde eni 24mm olan 2 rulman yatağını taşlatıyorum ben. Tabi bu punta arası değil de serbest taşlama ve tanesi 1.8TL'den :) Adetlerim de 200-300 adet civarı. Açılı yüzeyler sende sorun olabilir belki taşlama konusunda ama açılar sabit ise özel taş ile o sorun da çözülür ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 devlet kurumu işçilik kötü, tek kişinin halletmesi gerekiyor ne kadar operasyon o kadar sıkıntı Rz 6.3 isteniyor, taşsız yapılabilir sanırım zaten sıkıntı radüslere gelince dalma yapmaları benim istediğim cnc den kastım masaüstü bilgisayar->laptop gibi düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Geçen orta karar bir cnc ye baktık 2. el adam 33k usd dedi. Cnc fiyatları hakkında fikir verir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Iyyy buram buram sanayi sitesi kokmuş burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Masakari said: Geçen orta karar bir cnc ye baktık 2. el adam 33k usd dedi. Cnc fiyatları hakkında fikir verir herhalde. biz de geçen bi cnc aldık 1,5m-2m arası birşey, önümde duruyo şuan cnc fiyatları hakkında fikrin olsun diye yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi ağladım okuyunca. bu parça önce tornalanır sonra istenen yüzey kalitesi hassas ise silindirik taşlama yapılır. direk taşlama evet yapılır ama sanayide gülerler öyle dersen çünkü çok uzun sürer. bi de malzeme ne, ısıl işlemi menevişi var mı? nerede kullanılacak? turkcadcam forumlarına falan sorsan daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 çekme testi numunesi ısıl işlemi fln yoktur muhtemelen özel bi test değilse. taşlatman lazım. bide bu muayenenin parçalarında en önemli şey radiuslar aslında. Çok etkiliyor sonuçları, çentik etkisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hep ara sokak esnaf tornacısına gitmişsiniz Rz 6.3 düzgün bir takım kullanılarak elde edilir çok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Düzgün takımlı tornacı olmaz. Tornacı dediğin kötü takımla idare edecek kalitede iş yapan adamdır hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 eldeki takıma göre de malzeme ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar