Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nova sportsta turkce anlatim oluyormus uyduda var mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gold'da satıan 80-90 TL lik bir receiver var onunla bu biss key girme işi çok basit, kumandadan oluyor. Onunla izlemiştim AzTV'den ilk CL maçını bu sene. Sonra arkadaş tutturdu HD olanını alalım diye , başka bir marka aldım , netten baktım oluyor dediler , beceremedim. Onu pedere ittirip onun dreambox'unu aldım , linux tabanlı illa ki çözeriz diye , bunu da beceremedim ama az önce ilerleme kayıt ettim bakalım :P Uzun lafın kısası , alın o receiverdan 80-100 liraya bence rahat rahat izleyin azTV leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Benim makina bisli şifreli kanalları otomatik açıyor ben bir şey girmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Cardsharing diye birşeyler var öyledir belki ? Ne marka receiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cabot said: Baskıyla baslamak icin sneijder ya da amrabat yerine umut ya da elmander koyabilir belki Elmander sakatmis son antrenmanda ayrı çalışmış. Umut da bişey katamaz gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gene fatih terim klasiği olacak maç. Hayvanlar gibi saldıracağız ve tam gol atıyoruz derken kontra atakla 1 gol yiyeceğiz. Sonra berbaerlik yapalım diye bastıracağız bu sefer 2-0 olacak. Sonra bari beraberliği kurtaralım orada bi çare bakarız derken 2-1 olur ve umutlar oraya kalır orada temkinli oynarız ve 1-1 biter. 3-4 tane kaçırırız. vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu sefer hayvanimiz var ama rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Xenus said: bu sefer hayvanimiz var ama rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kablotv de "AZ TV 1" diye geçen kanal bildiğimiz AZTV mi? maç saati açıp da azeride er ryanı kurtarmayı izlemek istemiyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OLUM_MAKINASI Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hayda macı dsmartmı verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kablo tvdeki aztv maç saati film girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ft basın toplantısı yapıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 drogba nın eksikleri var dedi :( sanırım ilk 11 başlamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu gece karar vericem dedi Drogba için. Ya ilk 11 çıkarıp sonra çıkarıcam ya sonradan alıcakmış işte karar verememiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 en az bir 45 dk oynaması lazım gene 60 dk bekleyip, bizi krize sokmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bilet bulamadık. Napalım sağlık olsun. Evimizde biramızla çerezimizle destekleyeceğiz takımımızı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence ilk yarı kontrollü başlıcak ve oynatmıcak. ikinci yarı oynatçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Lan bilet bulamadığım yetmedi İzmir'de güzel bir event de yok hiçbir mekanda, onu geçtim dsmartı olan adam gibi pub yok kordonda veya karşıyakada. Var mı izmirli dışarıda izleyecek olan? O d-smart denen boku eve bağlatmayacağım bu arada hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bence galatasaray maça üstün olan taraf olarak ağırlığını koyacak. galatasaray ilk yarı rakip kaleye etkili ataklar geliştirecek ve 2 gol yiyecek. 2. yarının başlarında sol kanadı tercih ederek oradan geliştirdiği atak organizasyonları ile, schalke savunmasına sıkıntılı anlar yaşatacak ve kalesinde 3. golü de yiyecek. maçın son bölümlerine doğru tek kale oynamaya devam eden galatasaray ceza sahasın dışından denediği şutlar ile kalesinde 2 gol daha görecek ve maçı 5-0 kaybedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 BulletRide said: Lan bilet bulamadığım yetmedi İzmir'de güzel bir event de yok hiçbir mekanda, onu geçtim dsmartı olan adam gibi pub yok kordonda veya karşıyakada. Var mı izmirli dışarıda izleyecek olan? O d-smart denen boku eve bağlatmayacağım bu arada hala alternatifler(bildiğim) * büyük parkın tam karşısında hayat park * küçük parkta garden diye bir yer var dev ekran * bir de tam köşede biralem var orada da izlemişliğimiz var. arkadaşlarla az tv olayını çözmeye çalışacağız eğer olursa evde olmazsa da garden veya biralem düşünüyoruz. erken gitmeye çalışın, maça 1 saat kala falan giderseniz dışarda kalabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Oha Fanatik misin birader en az 12-13 gol yer Galatasaray nasıl inandın sadece 5 tane yiyeceğine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abartma sende recep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kavurma said: BulletRide said: Lan bilet bulamadığım yetmedi İzmir'de güzel bir event de yok hiçbir mekanda, onu geçtim dsmartı olan adam gibi pub yok kordonda veya karşıyakada. Var mı izmirli dışarıda izleyecek olan? O d-smart denen boku eve bağlatmayacağım bu arada hala alternatifler(bildiğim) * büyük parkın tam karşısında hayat park * küçük parkta garden diye bir yer var dev ekran * bir de tam köşede biralem var orada da izlemişliğimiz var. arkadaşlarla az tv olayını çözmeye çalışacağız eğer olursa evde olmazsa da garden veya biralem düşünüyoruz. erken gitmeye çalışın, maça 1 saat kala falan giderseniz dışarda kalabilirsiniz. Yok hacı Bornova ters bana ya Alsancak ya Bostanlı olması gerek. Zaten mekan bulsam telefonla ayırtacam, Galatasaraylılar Lokali'ne üyeyim anasını satayım telefon numaraları iptal ulaşamıyorum yoksa direk orada izleyeceğim. Araba serviste olmasa hususi gidip ayırıp gelecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 BulletRide said: kavurma said: BulletRide said: Lan bilet bulamadığım yetmedi İzmir'de güzel bir event de yok hiçbir mekanda, onu geçtim dsmartı olan adam gibi pub yok kordonda veya karşıyakada. Var mı izmirli dışarıda izleyecek olan? O d-smart denen boku eve bağlatmayacağım bu arada hala alternatifler(bildiğim) * büyük parkın tam karşısında hayat park * küçük parkta garden diye bir yer var dev ekran * bir de tam köşede biralem var orada da izlemişliğimiz var. arkadaşlarla az tv olayını çözmeye çalışacağız eğer olursa evde olmazsa da garden veya biralem düşünüyoruz. erken gitmeye çalışın, maça 1 saat kala falan giderseniz dışarda kalabilirsiniz. Yok hacı Bornova ters bana ya Alsancak ya Bostanlı olması gerek. Zaten mekan bulsam telefonla ayırtacam, Galatasaraylılar Lokali'ne üyeyim anasını satayım telefon numaraları iptal ulaşamıyorum yoksa direk orada izleyeceğim. Araba serviste olmasa hususi gidip ayırıp gelecem https://foursquare.com/v/luca-bar-bostanl%C4%B1/50df59a5e4b0f94bcef99074 burayı denesene bi. lig var ama dsmartı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 BulletRide said: Lan bilet bulamadığım yetmedi İzmir'de güzel bir event de yok hiçbir mekanda, onu geçtim dsmartı olan adam gibi pub yok kordonda veya karşıyakada. Var mı izmirli dışarıda izleyecek olan? O d-smart denen boku eve bağlatmayacağım bu arada hala küçükpark, cadde. sevmiyorum mekanı ama bu sene mecbur hep burada izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar