Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray S.K - FC Schalke 04 ( 20.02.2013 - 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakaretlerle ayrıca ilgileneceğiz orası ayrı da, link konusuna açıklık getireyim.

Birkaç gündür yoktum, belki farketmişsinizdir (şikayetler dağ gibi birikmiş yine).

Link konusunu üst yönetimle aramızda konuştuk. Şu anki koşullarda şu anda forumda en az 20 kişinin sırf bu sebepten dolayı ceza alması gerekiyordu, ki hali hazırda her gün sayısı artan çok sayıda cezalı var.

Ne olursa olsun, forumda açık bir şekilde yasal olmayan link, bağlantı vb konulması yasak.

Başka ülkelerin resmi TV yayınları vb konusunda bilgi verilmesinin yasadışı bir yönü yok, ama bunlara yasalara aykırı şekilde ulaşımın nasıl sağlanacağının konuşulması yine yasak.

Özel mesaj vb üzerinden ne yapar ne edersiniz orası zaten benim yetki alanım dışında kalıyor.

Bölüm dışında (özel msj vb) ne yaptığınız size bağlı, ancak "link isteme iması" olayının da suyunu çıkartıp maç topiğini baltalarsa o konuda da müdahale gelir. Örneğin bu konuda 2 sayfa ardarda sırf link isteyenlerin muhabbeti dönüyor aralıksız, hoş değil. Konuyu kirletmeden iletişiminizi nasıl sağlarsınız o da sizin insiyatifinizde.
Mesaj tarihi:
eski kurallara göre yasaktı o zaten.

Bu maç sonrası bir tekrar görüşüldü konu. Yeni kurallarda açık açık yazılması edilmesi yasak, öbür türlü "imaların" tam neyi kastettiğini anlayamayacağımıza karar verdik, ama suyunu çıkartıp topiği maç topiğinden enigma notuna dönüştürürse o zaman müdahale haliyle gerekiyor.
Mesaj tarihi:
bence garbage'de konu açın.
Galatasaray maçını benim gibi izleyemeyen kaç kişi var diye belirtin. internetten izleyenlerde o topice bakıp, izleyemiyorum diye yazan arkadaşlara linki göndersin özel mesaj ile.
tabi o topicte de "link verin pls" diye yazmazsanız kimse çakmaz durumu
  • Yeni Oluştur...