DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 e sabri ve rieranın defansta yapamadığını yapmaya çalıştığı için yoruldu adamlar neyse ya kime ne laf anlatıyorsak terim hatasını görmüştür herhalde, 2-3 maç iyi oynadı diye cl tecrübesi en iyi olan oyunculardan biri yerine sabriyi oynattı iki bekte birden ofansif adam oynatamazsın defansı zayıf olan 2+2=4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 cabot said: Burakta adam geçme- pozisyon alma- kendi başına pozisyon yaratma yok. Takım savunmasında yok. Allah taş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sabriyi iyi paraya valenciaya itelesek ne iyi olurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 insanlar hala buragı tartısıyor adam kac gol atacak daha her ortamda her sekilde gol atıyor 3 senedir trdeki en iyi forvet adam ikinci hakan sukur gibi begenilmeye begenilmeye en iyi forvet olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rewendor said: reampage said: Aceace said: mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/BDki1TGCEAI2sOf.png barça milan 0 2 ve gs şalke 1 1 biterse eleman 1 peni'ye 1 milyon pound kazanıcak OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yalan olmuş Çok rahat sinir krizi geçiririm toparlayamam yahu şu kuponu ben doldurmuş olsam şu sonuçlarla... Haberi geldi adam intihar etmiş beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 DoruK said: e sabri ve rieranın defansta yapamadığını yapmaya çalıştığı için yoruldu adamlar neyse ya kime ne laf anlatıyorsak terim hatasını görmüştür herhalde, 2-3 maç iyi oynadı diye cl tecrübesi en iyi olan oyunculardan biri yerine sabriyi oynattı iki bekte birden ofansif adam oynatamazsın defansı zayıf olan 2+2=4 Selcuk'tan az kosmus senin Melo. 10700 metreyle. 9250 de Sabri'nin. Oynadiklari dakikalari oranlarsan dedigim gibi rakamlarin yakin oldugunu gorursun ki Melo Sabri'nin 4. Katindan fazla para aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 O değil de maçta birara Sabriyle drogba arapas yapmaya çalıştı, ekrana şöyle bakakaldım. sabri ve drogba lan, aynı takımda ara pas atmaya çalışıyorlar. 2 yıl önce biri böyle bir şey olacak dese küfrü basardım direk asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 drogba'dan kalite akıyor ya, top kontrolü, kaçan adamlara ara paslar, oyunu açmalar... sneijder ise resmen bitirdi bizim sol kanadı ilk yarıda. hayır adam bi de sözde geri geliyor ama sadece duruyor. hiç gelmese daha iyi anasını satiim. Sneijder gelip durunca, orada adam var sanıyor bizimkiler yardıma gelmiyorlar, schalke yardırıyor kanattan, bakakalıyorlar. golde de melo ile dany bi konuşsalardı anasını satiim "sende" veya "bende" gibi 1 kelime yeterdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sabonis said: drogba'dan kalite akıyor ya, top kontrolü, kaçan adamlara ara paslar, oyunu açmalar... Kesinlikle katılıyorum, önüne çıkan her adama karşı fiziki ve teknik üstünlüğü var adamın. Snejderi de bir daha solda oynatmaz herhalde... Adamın yeri değil orası, forvet arkası kendini bulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 http://zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=204903 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 mantığına hayran kaldım ÖLÜMLORDU keşke senin paralel evreninde melonun yerine yekta oynasaydı sabri de 90 dk sahada kalsaydı da herifler 3-0 döşeyip gitselerdi maçı özetlerden izleyip sonra böyle fail yorumlar yapıyorsunuz hadi bb bu arada terim'in bir hatası da drogbayı sola çekip burakı pivot yapmasıydı halbuki top tutup indirip dağıtabilen drogbayı uca koyup yanına burakı koyması gerekirdi genel olarak. neyse zamanla olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu jones'un ceza alması iyi oldu. turu geçeriz gibi geliyor bana. zeminden sanki bizim takım daha çok etkilendi. klasik bir 2. gol yemediğimiz için memnunum. sneijder reröre diyorsunuz ama zeminden çok etkilendi o. birde 4-4-2'nin solunda oynayacak bir oyuncu değil forvet arkası oynaması gerekiyordu. bence erken alındı oyundan. amparat da bi halt yemedi ikinci yarı oyuna girince saçma bi pozisyonda gol yiyorduk nerdeyse sabriye çarpmasa. schalke ilk 40dk baya çoştu ondan sonra kesildiler ama salak gibi kontradan gol yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam zaten yeni yeni başlıyor tekrar oynamaya sen bir de gidip sneijder'i aptal gibi sol kanada koyarsan sonra hurr durr sneijder oynoyomoyor diye konuşur millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Manchester deplasmanında bile daha derli toplu oynamıştı galatasaray.. Şu maçın günahı fatih terimin galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Şu maça hala inanamıyorum , çeyreği garantileme şansımızı bir kenara ittik. FT baya kötü kararlar aldı bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 mokoko said: https://pbs.twimg.com/media/BDki1TGCEAI2sOf.png barça milan 0 2 ve gs şalke 1 1 biterse eleman 1 peni'ye 1 milyon pound kazanıcak abooo yatan kuponu kess. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 @Doruk kullanici adi olarak kendi ismini kullanan birisinin isim espirisi yapmasi ne komik... Senin muhtesem önliberon Selçuk'tan az hareket etmis. Ben Yekta Melo'dan iyi demiyorum ayrica aralarinda o kadar buyuk fark yok diyorum. Bir de aldigi parayla oynadigi futbol orantisiz bu kadar. Melo iyi futbolcu ama bu paralari etmez bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 hamite cok kufrettim biraz da burda ediyim. Adam bir kara delik. bu kadar. aldıgı her top cop yapan bir tane bile ise yarar pas veremeyen top yapamayan sut cekemeyen bir adam daha olamaz ya. Herif her macta da boyle ama hala hamit de hamit. yeter lan yeter be atın su herifi. adam inat etmese topu koneri gectim aut a atsa gol yemiyoruz. ama yok illa donucek illa topu rakibe daha uygun pozisyon olacak sekilde vericek. hamiti sag ayagına da sol ayagına da durusuna da yere dususune de her yerim girsin. su forumdan her hangi bir adamı secin yerine koyalım terbiyesiyle der ki beyler ben okadar iyi oynayamıyorum bana cok top atmayın atarsanız da geri size veriyim der. Hanginiz cıkıp da duuuuuur BEN KOUSCAM der. iste o yuzden hamitten daha faydalı olursunuz. APRAMAT sen ne ise yararsın. gercekten merak ediyorum. ne diye alındın bu takıma hızlı kosuyosun kanadı iyi kullanıyosun diye. Surda 30 mac oldu kac adamdan hızlı kostun lan kanatta. sezon boyunca baktım 3 ortan 1 tane de manchester a sutun var bu kadar mısın sen nesin bugun de bir orta actın bir tane de rieraya pas verdin o da gitti orta acmak yerine topa abandı zaten. onun dısında bosluk yani ne bi kosu ne bi bisey. Drogba bir ask. adamın her dokundugu top bambaska seyler oluyor. ama takımda bir drogbaya top sisrme huyu olusmamalı bugun mac sonu oyle oldu alan drogbayı deniyo. bunu goren defansta oraya biraz daha yogunlasınca yetiyo iste. Hala burak da ne var falan diyen var. Eger soyle cok acayip goller olmazsa bu gol altın gol mu ne ona net aday olur. Ayrıca da yok onune dustu de 6 tane attı diyenlere de net kapak etti. elinin acısının oyununu etkiledgini dusunuyorum yazık etti bir kac pozisyona. bence cok inat etmeyip umut girseydi 60 gibi burak yerine elinin sakatlıgı da goz onune alınınca daha iyi olabilirdi. sneijder defans cok iyi yapmıyo evet. ama adamın ayagına degen top sacmalıyor. drogbaya ters ayagıyla attıgı top neydi oyle. sneijderin oldugu kanadı toparlıycak bi sol bek alırsan sneijder de ilgili bi problem kalmaz ya da 4 4 2 fix dizilis inadından vazgecip 4 3 1 2 gibi biseyler deniyceksin. Ayrıca sabri cok calısmıs sakalıktan sonra oynamadıgı donemde falan. gercekten yani oturmus basiclere calısmıs belli ki. hic macta AH SABRI AH diyebilecegim bisey olmadı nerdeyse. ki bir golu cıkardı sag kanadı gayet iyi tuttu + cok iyi bir sutu vardı. sabrinin ben de hastası degilim ama yigidi oldur hakkını yeme. fatih terimin bazı inatları anlasılır degil. O yuzden de dunyanın en iyi teknik adamı degil. Turkiyenin en iyi teknik adamı dunyada da iyi teknik adamlardan biri. Ama dunyanın en iyi teknik adamı niye olmayı tercih etmiyo benim kafam almıyo. ki yapabiliyo da yani boyle hareketleri. Nası burak ı kestin 2 mac herif cıldırdı oynadıgı her macı gol atıyo kosuyo zorluyo. kendini yere atmayı da bıraktı. Cıkar su hamiti. illa da kanatlı 4 4 2 inadından bir vazgec. Eger bugun cok eminim ki aydın yedeklerde olsaydı. sunu gorucektik. sabri eboue aydın 3lusu sagda olucaktı. Sorunlu cunku FT. boyle seviyo. evladım diyo bagrına basıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 4-3-1-2'nin 3'ün solunda oynayacak adam sıkıntısı var işte. ondan sneijder riera'ya yakın oynadı maçta. valla ben başka maç izledim herhalde ilk 5 dkda 3 kere ah sabri ah demişimdir. sağ kanadı gayet iyi mi tuttu? ilk yarı orayı otobana çevirdiler. yediğimiz golde de sabri nerelerde? terim burak'ı kesmekle iyi yaptı çünkü ondan önce burakta bir düşüş vardı şimdi tekrar roketledi. drogba gelince de kendine çeki düzen verdi. çünkü drogba zaten şu takımda banko oynar. herkes hamite sallıyorda alternatifi kim? aydın, engin? yoksa sabri reyiz mi? 4-3-1-2'nin 3'ün sağında, 4-4-2'nin sağında kim oynar? yapıcak birşey yok adam sezon başından beri cenabet ama takıma katkı yapıyor. topu saklıyor defansı yoruyor. eboue ile oynama şansı yakalayamadı hala. sabride oyun zekası falan yok abi hala anlamıyorsunuz. adamların ikinci yarı kanatlarda bastos var farfan var bizde sabri birde apramat. selçuk da şu maçtan sonra milana gitse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Abi hamit sezonbaşından beri cenabet, niyet etmeden mi çıkıveriyor banyodan napıyor wfsdsdffds kaçıncı direk lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 12 Mart'a kadar en az 2 maç yapıp canavar kesilir Drogba, Sneijder de kondisyonu toparlarsa rahat geçeriz turu. Schalke'nin önliberoları bu kadar boş bırakmayız, adamlar hayatının maçını oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Bu link isteyenlere, verenlere ban dalgasi ne zaman gelecek? Safak vakti birkac ilde gerceklesen polis operasyonlari gibi operasyon istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kötü oyun, kötü skor. Almanya'da adam gibi zeminde daha güzel futbolla alırız turu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 maçtaki futbola, skora, hamite, daniye falan sinirim geçti de hala daha sahanın bu halde olmasının sorumlusu olan denyolara karşı olan sinirim geçmedi. lan size çim saha değil çim adam emanet etmem ben allahın kekoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Schalke cok saglam cıktı yalnız. Temiz top oynadılar, kontrol de hep onlardaydı. Dogru durust kısa pas yapamadık ilk 15 dk dısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar