Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hayırlısı olsun, noktaları ileriye doğru birleştiremezsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sipeyskeyk said: Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş. fenaymış ben de 6.15te evden çıktım, 1.5saat yüzdüm 8de spordan çıktım, 8.10 da şirketteydim. ki mesai 9da başlıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 çetintaş hacıt sen de maymun iştahlısın sanırım biraz, lan mis gibi işin vardı dünyayı geziyordun. Devamlı insanlarla bir aradasın vs... daha ne ister yaf bi insan. ankaranın telekom santralleri dışında bişi görmedim ben daha iş hayatımda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 7.15te sirketteydim. Hepinize bir takım laflarhazirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bende istifa edecegim herhalde ah bi patron gelse istanbula... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 istifa etmek baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sene 2013 olmuş insanlar hala istifa mı ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 cempostaci said: sene 2013 olmuş insanlar hala istifa mı ediyor ? papa istifa ediyor adam sigortalı işinden mi istifa edemicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sipeyskeyk said: Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın. sen de işe girdin ilk aydan şikayet şikayet cık cık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yok abi işimden çok memnunum. Benim derdim monotonlukla ve erken kalkmakla, hep böyleydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 60 yaşımıza kadar çalışmak zorundayız malesef. çok can sıkıcı bir şey bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yahu arkadaşlarım erken emekli oluyor ben bööööle durucam daha 30 sene kadar. oooof of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yolun açık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senko said: çetintaş hacıt sen de maymun iştahlısın sanırım biraz, lan mis gibi işin vardı dünyayı geziyordun. Devamlı insanlarla bir aradasın vs... daha ne ister yaf bi insan. ankaranın telekom santralleri dışında bişi görmedim ben daha iş hayatımda sdf O işe para mı dayanır. Her gittiğin yerde 10 dolar 5 dolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senko said: Telefonuna bak silkelicem seni bak. çetintaş agabey hayırlısı olsun aktif insanlar genelde fazla işsiz kalmıyorlar halledersin kısa sürede ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 biraz geç istifa etseydi, siyasete atılırdı en azından. düşünüyodu ya bunu. şimdi napcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 vaperon said: Geçmiş olsun. Daha iyisini bulur ve bu kapitalist düzende emeğinin karşılığını alabileceğin bir işe kavuşursun. sağol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 nordlydian said: Allah özel sektörde calısanların yardımcısı olsun. Sanada geçmiş olsun ama lutfen patileri de kendin gibi bunalıma sürükleme abuk subuk konu acarak. sağol...ve abuk subuk konu açmam ;) belki bazılarına abuk subuk gelebilir,o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 goldbären said: inşallah senin ve ailen için en iyisi olur abi sağol canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 monoscope said: İstifa etmek kadar güzel bir duygu yok şu dünyada. Bıktım lan sizin işinize de size de diye başlayıpta giden. Sırf istifa etmek için işe giren tanıdıklarım var. :) çok rahatladım ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 marksman said: hayırlısı olsun. ben bi kere istifa ettim. ettim ama kimse ciddiye almadı, hala çalışıyorumerektiren nedenler azalmıştır(yok olmuştur demiyorum çünkü asla yok olmazlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kaliko said: Abicim o zaman sabah erken kalkar, saat 9.30 gibi vapura biner, cayini simidini alirsin, Istanbul'un tadini cikarirsin az. Kafayi bosaltirsin. aynen bunu yapacağım bu hafta içi bir gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Suark said: hayırlısı olsun, noktaları ileriye doğru birleştiremezsin dostum eyvallah,sağol kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://i.demotywatory.com/p/7/3324.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senko said: çetintaş hacıt sen de maymun iştahlısın sanırım biraz, lan mis gibi işin vardı dünyayı geziyordun. Devamlı insanlarla bir aradasın vs... daha ne ister yaf bi insan. ankaranın telekom santralleri dışında bişi görmedim ben daha iş hayatımda sdf :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar