Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün istifa ettim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Neyse yatayım ben. Yarın 6:15 de kalkıcam duş traş vs 6:50 de evden çıkıcam. 7:05 de servise binicem, serviste biraz ipadden dizi izleyip biraz uyuklıcam, 7:55 de şirkette olucam, gidip kahvaltı için küçük sandviçlerden veya meyveli yoğurt alıcam. Sonra 8:05 de masama oturup bilgisayarımı açıcam. O yüzden uyumak lazım. İyi geceler, hayırlısı olsun çetintaş.

fenaymış
ben de 6.15te evden çıktım, 1.5saat yüzdüm 8de spordan çıktım, 8.10 da şirketteydim. ki mesai 9da başlıyor sdf
Mesaj tarihi:
çetintaş
hacıt sen de maymun iştahlısın sanırım biraz, lan mis gibi işin vardı dünyayı geziyordun. Devamlı insanlarla bir aradasın vs...

daha ne ister yaf bi insan.

ankaranın telekom santralleri dışında bişi görmedim ben daha iş hayatımda sdf
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Keşke çalışmasak. Keşke yarın 6 da kalkacağımı bilerek uyumasam, keşke ondan sonra da hep 6 da kalkacağımı bilmesem. İyi yapmışsın, biraz yaşadığını anlarsın.

sen de işe girdin ilk aydan şikayet şikayet cık cık =)
Mesaj tarihi:
senko said:

çetintaş
hacıt sen de maymun iştahlısın sanırım biraz, lan mis gibi işin vardı dünyayı geziyordun. Devamlı insanlarla bir aradasın vs...

O işe para mı dayanır. Her gittiğin yerde 10 dolar 5 dolar...
Mesaj tarihi:
nordlydian said:

Allah özel sektörde calısanların yardımcısı olsun.

Sanada geçmiş olsun ama lutfen patileri de kendin gibi bunalıma sürükleme abuk subuk konu acarak.

sağol...ve abuk subuk konu açmam ;) belki bazılarına abuk subuk gelebilir,o ayrı.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

İstifa etmek kadar güzel bir duygu yok şu dünyada. Bıktım lan sizin işinize de size de diye başlayıpta giden.
Sırf istifa etmek için işe giren tanıdıklarım var.

:) çok rahatladım ne yalan söyleyeyim.
Mesaj tarihi:
senko said:

çetintaş

:)))
  • Yeni Oluştur...