KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 satış-pazarlama çok farklı bir şey... ben neysem oyum ekolündenim...ne olduğumu patronda,müşteride bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hayırlısı olsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya bazıları mesela sadece teknik konuşur bazıları da normal muhabbet arasında yedirir konuşmaları ordna gire şurdan çıkar bağlar filan o açıdan da sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rerore said: ayrıca muhtar kent in bir röportajında geçiyordu bir işte başarılı olmak istiyorsan, o iş haricinde başka bir gelir kaynağın olacak, arkana bakmadan ayrılmakta tereddüt etmeyeceksin Çok çok güzel tespit. Bazı işler insanın hobisi gibi ilerliyor resmen, sanki patrona para kazandırmıyorsun da kendi egonu ve öğrenme isteğini tatmin ediyorsun gibi. Bayılıyorum. Muhtemelen çok zengin olsam yine çalışacağım işler, firmalar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 senin dediğin de güzel de tespit o değil ki risk almak başarılı olmak istiyorsan sana bağ olcak bir şey olmayacak bu işi batırırsam halim ne olcak diye düşünmeyeceksin burada ev vardı, eşyaları nasıl taşıycaz işte ayrılırsam neyle geçincem gibi adamın bağı bahçesi mi ne varmış, iyi para geliyormuş mesela ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 roket sen tam benim kafadansın ha! inşaatçı ya da enerjici olsan iş yapardım seninle ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ettim = ben yaptim = ben = kisisel forum algoritmasi bu sekilde calisiyor. bu arada istifa etmek iyidir, hem kendine hem isyerindeki diger calisanlara iyilik etmektir istifa etmek. istifa ediyorsan demekki cok baymistir is ve isinden bayan birisi etrafindakileri de bayar. bu arada ben de istifa ettim. daha dogrusu daha kiyak bir isten ayrilma oldu benimkisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hooop taşındık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 öyle be dinamik...neticede istifa tek kişilik bir eylem...patronun s.klememesi de işin çerez... :) neticede her elemanın yeri doldurulu ya, o hesap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Frostbite said: hayırlısı olsun abi. sağol gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Geçmiş olsun. Daha iyisini bulur ve bu kapitalist düzende emeğinin karşılığını alabileceğin bir işe kavuşursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Allah özel sektörde calısanların yardımcısı olsun. Sanada geçmiş olsun ama lutfen patileri de kendin gibi bunalıma sürükleme abuk subuk konu acarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 imamizer said: akşama kadar konu açar şimdi.. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 inşallah senin ve ailen için en iyisi olur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 İstifa etmek kadar güzel bir duygu yok şu dünyada. Bıktım lan sizin işinize de size de diye başlayıpta giden. Sırf istifa etmek için işe giren tanıdıklarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 "iş bulmadan istifa etmek mallıktır." -based on true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hayırlısı olsun. ben bi kere istifa ettim. ettim ama kimse ciddiye almadı, hala çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 vaperon said: Geçmiş olsun. Daha iyisini bulur ve bu kapitalist düzende emeğinin karşılığını alabileceğin bir işe kavuşursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome said: roket sen tam benim kafadansın ha! inşaatçı ya da enerjici olsan iş yapardım seninle ben. enerji yükseği yapıcam, okulumu bitirebilirsem :) o zaman görüşelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gel egede yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 doktoraya başlıyorum ben şimdi orada kardeş kardeş okuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 okul bitmiyo ki abi. bi bitireyim, gelicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Abicim o zaman sabah erken kalkar, saat 9.30 gibi vapura biner, cayini simidini alirsin, Istanbul'un tadini cikarirsin az. Kafayi bosaltirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar