Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Ölüm dediğin denirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. bu sözü bi yerde duymmuştum. o öyle değil..:) "denir" değil "nedir" olcak[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aslında sözün öyle bir anlam değeri yok ama gene planescape'den How can a immortal die..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Planescape oyun degil bi sanat eseri zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "Sessizlik en büyük haykırıştır"[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." 'Al Capone'
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Kendercik, 19 Kasım 2004 21:40 tarihinde demiş ki: [li]Erkek adamın erkek sevgilisi olur[/li] Buna koptum işhte.. :D[signature][hline]RadikaL Bursa'LI
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Yapma gökhannnnnnn :D Bu sözü seviyorum hehehehehe[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Radikal_Bursa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 CS: *Bomba atıyorum* - Yavaş olum kafasına gelicek[signature][hline]RadikaL Bursa'Lı
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hamdım, yandım, piştim. Birde kardeşimin bir sözü vardır ; Staff ol ama gnarled staff olma.. [signature][hline]Charles Rhadamantis [Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 20 Kasım 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Pyr0, 20 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki: sorunların warsa psikologa git ama sakın agzına alma.. (by brook) Kime söylendiğinide üstüne basa basa belirtmende yarar var. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 serap hep böle yapıyosun ama konsantrasoyunumu s.kiyosun![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
ranges Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 20 Kasım 2004 11:37 tarihinde demiş ki: serap hep böle yapıyosun ama konsantrasoyunumu s.kiyosun! :) hmm tanıdık geldi.[signature][hline]
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bob Marley Quotes Tabi bunlar süper sözler değil ama adamı sevdiğim için verdim... Hmm en sevdiğim söz aklıma gelmiyor düşünmem lazım biraz...[signature][hline]I see dumb people... [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Grim Fandango Fan Hedemiz ohelelele
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Radikal_Bursa, 20 Kasım 2004 04:03 tarihinde demiş ki: CS: *Bomba atıyorum* - Yavaş olum kafasına gelicek Eheheh koptum ya :) ---------- ''Konuşmayı biliorsan konuş kültürlü sansınlar,konuşmayı bilmiorsan sus adam sansınlar...'' ----------- ''Dünya'daki en zeki insan en iyi akıllı taklidi yapan delidir''[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 There is no darkness but ignorance.... Cowards die many times before their deaths; the valiant never taste of death but once. . W.Shakspeare[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance..
Razu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bugun yedıgın hurmalar,yarın gotunu tırmalar. bıde ımzam...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 veni vidi vici. julius caesar.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 imzama koyduğum mark twain'in sözü de muhteşemdir..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Komutanım Logar itini öldürürsem kanaat kullanırmısınız ? :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
prondir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Acı yoh!![signature][hline]Küfür etmeyin a.k
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Saeros, 20 Kasım 2004 12:21 tarihinde demiş ki: veni vidi vici. julius caesar. Bu İskender'in değil miydi? Emin değilim ama.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 oha penth naaptın abi :) "i came, i saw, i conquer" işte. bildiğin caesar amca söylemiş.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Onun da amma çok lafı varmış be, pehey.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
geffen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Çıktım incir dalına, yedim hamını mamını.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 None of the armies can overcome the power of a thought up to date[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 -There is only one world, but we live in different ones. kim söylemiş bilmiyorum... haa bi de imzamdaki sözü severim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar