Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendıgınız En cok etkılendıgınız sozler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
-Kobe-, 20 Kasım 2004 00:41 tarihinde demiş ki:
Ölüm dediğin denirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. bu sözü bi yerde duymmuştum.

o öyle değil..:) "denir" değil "nedir" olcak[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Mesaj tarihi:
aslında sözün öyle bir anlam değeri yok ama gene planescape'den
How can a immortal die..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Planescape oyun degil bi sanat eseri zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
"Sessizlik en büyük haykırıştır"[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Mesaj tarihi:
Hamdım, yandım, piştim.

Birde kardeşimin bir sözü vardır ;
Staff ol ama gnarled staff olma..

[signature][hline]Charles Rhadamantis

[Bu mesaj CraftedbyMalibu tarafından 20 Kasım 2004 08:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 20 Kasım 2004 00:36 tarihinde demiş ki:
sorunların warsa psikologa git ama sakın agzına alma.. (by brook)

Kime söylendiğinide üstüne basa basa belirtmende yarar var. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
serap hep böle yapıyosun ama konsantrasoyunumu s.kiyosun![signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
said:
Xaer_Aloneheart, 20 Kasım 2004 11:37 tarihinde demiş ki:
serap hep böle yapıyosun ama konsantrasoyunumu s.kiyosun!

:) hmm tanıdık geldi.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Radikal_Bursa, 20 Kasım 2004 04:03 tarihinde demiş ki:
CS: *Bomba atıyorum*
- Yavaş olum kafasına gelicek

Eheheh koptum ya :)
----------
''Konuşmayı biliorsan konuş kültürlü sansınlar,konuşmayı bilmiorsan sus adam sansınlar...''
-----------
''Dünya'daki en zeki insan en iyi akıllı taklidi yapan delidir''[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
There is no darkness but ignorance....

Cowards die many times before their deaths; the valiant never taste of death but once. .

W.Shakspeare[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Mesaj tarihi:
imzama koyduğum mark twain'in sözü de muhteşemdir..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
Komutanım Logar itini öldürürsem kanaat kullanırmısınız ? :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
None of the armies can overcome the power of a thought up to date[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
-There is only one world, but we live in different ones.

kim söylemiş bilmiyorum...

haa bi de imzamdaki sözü severim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...