Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En begendıgınız En cok etkılendıgınız sozler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hahaha resim super :) Propaganda dedigin boyle olucak iste :P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Çok var beaw hangilerini yaziyim...

"Oyun bittiği zaman şah da piyon da aynı kutuya atılır."
"Para her şeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır."
"Konuşmak ihtiyaç olabilir. Fakat susmak sanattır"
"Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil."
"Agaç nekadar yüksek olursa olsun yapraklari hep yere düser"
"Hiç kimse kendisine hakim olamadığı sürece özgür olamaz"
---
ama en sevdiğim Robi ve Cuma'da trenin arkasındaki yazı :

"Rüzgarıma kapılma,çeşidim olursun"

eheheh[signature][hline]ICQ
MSN
Mesaj tarihi:
"Fear... Fear is the mindkiller" Dune kitabından kalanı da güzeldir.

"Gönlünde bana yer yoksa sevdiğim, önemi yok ben ayakta da giderim." Budur abi aşk felsefesi.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
"When you kill one, it is a tragedy. One you kill ten million, it is just statistics..." Joseph Stalin[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 19 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü... Sabah da gördüğün ilk şey benim yüzüm olacak.
vazgeçilmez :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
Mesaj tarihi:
Tabiki reha muhtar:

Adam karısını bıçaklamış..
Reha: Başınız saolsun efendim..

Ayı bi köyde eve girmiş
Reha: E peki ayı kapıyı nasıl açmış efenim? (lockpickle töbe yarabbi)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin (en favori sözümdür ,ee yaşam felsefem :) )
--------------------------------------------------------
İnsanlar bir kırmızı gükün peşindeyken ezip geçtikleri milyonlarca papatyanın farkına bile varmazlar...
--------------------------------------------------------
Hiç kimse yaşadığı için minnettar deildir.(testere filminin konusuydu düşününce çok doğru geldi)
---------------------------------------------------------
Başka şimdi aklıma gelmedei geldikçe yazarım :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
sorunların warsa psikologa git ama sakın agzına alma.. (by brook)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Mesaj tarihi:
in this world, man's destiny is controlled by some transcendental entity or law -like the hand of god.
at least, man knows that he has no control over his own will

bakalım hatırlayan çıkcak mı nerden olduğunu[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Ölüm dediğin nedirki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım. bu sözü bi yerde duymmuştum.[signature][hline]Göz Göz Göztepe.

Göztepe Tam 35

[Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"ölümden neden korkayımki? ben varken o, o varken ben yokum." kimin söylediğini hatırlayamıyorum malesef.

bir de dragonlance'te bir söz vardı raistlin tarafından söylenmiş; "Umut, gerçeği inkar etmektir."[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
  • Yeni Oluştur...