xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ya apaciler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1 dedikleri bizim 100 promil dediğimize denk gelmiyor mu zaten? Yasal sınır 0.50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eskiden 0.5 promilde ceza kesip yolluyordu ama artik 1 promili gecmisse direk savviya postalicak. 0.5 promil cezasinda degisme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Corba parasi almak icin daha ikna edici olacaklar evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 2yi gecerse de direk karacigerini sokup alsinlar olay yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kanında dans edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ben 1 bira içince hapse girmiyorum di mi şimdi? Gerçi altınyolda (karşıyaka ayrımına kadar) trafik görmedim 2yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sen muafsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Absolut said: Eskiden 0.5 promilde ceza kesip yolluyordu ama artik 1 promili gecmisse direk savviya postalicak. 0.5 promil cezasinda degisme yok. one yav, kötuymus bu sekilde, direk 0.5 uzeri öyle olsa keske asdasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 uygulama guzelde adalet sıstemı bunu kaldıramazkı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 camdan fırlayınca ambulans soforune pıskın pıskın gulmeyı dene bı, omurılık zedelenmesı ıle gulemıyormussun cunkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bu heriflere hiçbir bişi olmaz, biz emniyet kemeri takarız gelir kamyon ezer, hayat böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kemer iyi bişey de şehir içinde sıkıntı yaratıyor bana. İndi bindi yapman gerekiyor sök tak sök tak zor geliyor şehir içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bi tusa basip sokuyosun, vidalamiyorsun. Markete bile giderken takiyorum ben, yanimdaki kemer takmazsa da gitmiyorum, kiziyorum hatta. Su anda bile kizdim hatta :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Alışmamış götte don durmuyor abi, şehir içine alışmamışız =/ Ama anayola çıktığım an direk takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kemerin kafa kopardigi da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Leblebi de adam öldürüyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Benimki de aliskanlik aslinda elim arabaya biner binmez emniyet kemerine gidiyor, ne zaman alistiysam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Yine iki biramızı içebiliyoruz dimi yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şu kadar basit bi olaya bile 'meh çıkar tak' diye taş koymak gerçekten büyük cahillik. hiç yakıştıramıyorum koca koca eğitimli adamlara. aynı şekilde alkollü araç kullanmayı da hiç yakıştıramıyorum. bunlar geri kalmış insan davranışları. arap mısınız arkadaşlar. pakistanlı mısınız. gelişmiş bi ülkede yaşıyormuş gibi davranmamız lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ayrıca gayet mantıklı alkol sınırlarının bu derece düşürülmesi. burası türkiye arkadaşlar. 'bize bişey olmaz' diye abanıyor millet, doğal seleksiyonla hapse girsinler bari de çoğalamasınlar diyorum. ondan sonraki nesillere aktarılamasın bu hayvan arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 güzel gelişme bence, kırmızı ışık cezalarını dahada arttırsınlar yahu, 4-5k TL yapsınlar hatta 3 gün önce itin biri kırmızıda geçip az kalsın eziyordu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 alkol sınırı düşürülmemiş yorum yapan bi kişi doğru söylemiş sadece :) eskiden 0.50 üstüne ceza vardı hala öyle ama 1 promile çıkarsan direkt davalık 0.01 diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar