PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 arkadaşlar 64 mb lık ekran kartımla oynayabileceğim oyunları yazarsanız sevinirim buraya çıkış tarihi 1 yıl önceden başlamak üzere şimiden sağolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Warcraft3,FM2005,Counter-$trike(Tamam eski modası geçmişte olabilir ama oynanır),WoW,Ultima,Fifa serisi,Sims 2.....[signature][hline][b]Hız,Matematikte selamet,trafikte felakettir.. Freyalancer Night Elf Druid lvl 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 wow benim 64 lükte çalışmadı, patlamayın sonra.. warcraft 1 yıldan fazla oldu(ft bile)..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 benim 64te aşırı rahat çalışıor wow..geforce 4 ti4200[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ya nedir bu ödleklik herkeste ya? bi hafta önce 32 megabyte oem tnt 2 le fifa 2005 oynadm 800 600 de low da takılmadan ne war bu paranoya nedir ya?herkeste bi ez*klik güdüsü yok 128 ge force yetmez açar mı açmaz mı takırrrrrrr takır açıo arkadaşlarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende mobility radeon 9200 64 mb var wow hic sorunsuz calisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çalıştırır taby :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Thief 3 ya da Half-life 2 calıstırabilirsen o zaman tamam da bi suru oyun icin cidden iyi ekran kartın olması gerekir, ha olmadı iyi bir ekran kartı cidden cook farkettiriyor o oynadıgın fifa'yı da. 5 yıl 16mb tnt2 ile idare ettikten sora 9600xt'ye gecince anlamıstım ben farkı:)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 geforce 4 ti4200 64 olamaz, standard 128 le gelmiyorlarmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 evet 128 mbram ama cogu 64 bit[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 dediklerinizin çoğuna baktım hatta wow us closed betaya bile seçildim ben :) neyse ben warhammer 40k ile nfs 2 yi çekeyim buraya yeniler eklenir umarım onlarıda çekeriz oyunlara uzak kaldımda... ondan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 birde bu doom 3 ü oynayabilen varmı 64 mb kart ile benimki mx400 gforce demoyu oynayamadım(okadar uraşmadımda keşke low ayar fln yapsaydım) oynayabilen olduysa onuda çekelim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bende oynayamıyanlardanım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 32 mb ekran kartı ile 2 ay evveline kadar deli oyun oynuyordum. Sırf güç arttırımı olsun diye 128 aldım msi 100$ larından. Birde 256 ram yeter oyun oynamaya. Doom3 ile bir deneme yapacağım bir tek, ayarları biraz kısarsın biraz ellersin çalışır[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 dandik gf4 128 ler şu an oyunlar için yeterli ancak alıcaksanız parasını basabildiğiniz kadar iyisini alın çünkü önümüzdeki dönem baya janjanlı.ekran kartı era sına girdik oyun alemi olarak. 64 ram gf2 mx 200 de wow çalışmıyor, kendim bizzat test ettim.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 "ekran kartı erasına girdik" hey maşallah tespite bak. haberimiz yoktu be, kralsın.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Valla bende çalışıyo ama yeni kart lazım[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 zıpçıktı, belli ki haberi olmayanlar var mesajlardan anlaşıldığı gibi, cin tespit yaptın diye sevinmişsin de bik bik ediceğine bi işe yara.hem ben açıklıyorum olayı yardımcı oluyorum hem sen dalga geçip puan topluosun yok öyle yağma, 3 e bas altın kesesi al 6 ya bas zıpla.. oldu canım hugo mu sandın kendini? :lol:[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 64 mb gf2 ile wow rahatça oynuyorum.tek sorun internet bağlantısı.farcry oynadım yine rahatça.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 128 lerin msi tarafından olanı dandik değil, herkes grafiker değil ki 500 dolar bayılsın bir karta. İleri ki dediğin döneme p4 2.5 lerde dayanamayacak bir sene götürecek öyle düşünürsen[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben doom 3'ü voodoo 2 ile bile oynarım hey yavrum hey :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 2ghz+ işlemciler baya gider, gitmezse de alırsın yenisini.güzel ekran kartı güzel işlemciye göre pahalı bi olay.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 olmadı ama konu ne ne konuşuyok "beyond good evil" çok harika bişe tavsiye edirm bu ara nf2 ile warhammer ı çektim yeni ne çekem söyleyin ama hadi... edit:wow 64mb mx440 ile rahat oynadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiJAJE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 unutmadan onimusha pc ye çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 wow u 9800xt ile çok rahat oynadim hiç kasmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar