Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selam patiler :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
37 karaktere izin verilse, 37 karakter mi kullanacaksın. işleri ne sayfayı kaydırtmasınlar diyeceksin tabi ama favori konularım bozuluyor, arama bozuluyor, forum saati kayık..

hayır alsan bile insan kendi kendine der abi bu ne 10 metre olimpiyat koşusu gibi forum mu olur diye.
Mesaj tarihi:
Ren said:

37 karaktere izin verilse, 37 karakter mi kullanacaksın. işleri ne sayfayı kaydırtmasınlar diyeceksin tabi ama favori konularım bozuluyor, arama bozuluyor, forum saati kayık..

hayır alsan bile insan kendi kendine der abi bu ne 10 metre olimpiyat koşusu gibi forum mu olur diye.

Forum kuralları forumu düzenlemek içindir. Orospu çocuğunun teki beğenmedi diye olmayan kuralı uydurmayı mı koruyosun şimdi?

Hayır şehir içi 90 km/s se hız sınırın kimse sana ceza kesemez 90 la gidiyosun diye.

Kimse mal gibi de 90 km/s se hız sınırı niye 90 la gidiyosun demez/embesil durumuna düşmez.
Mesaj tarihi:
ya abi kusura bakmayın da sırf kurallara uygun diye benim forumum olsa ben de at koşturtmam insanlara. nasada çaycı satıyorum diye topic açarsan konu dışına ben de kitlerim mesela. kim kitlediyse eline sağlık.

bazı şeyleri garbagea atmaya bile gerek yok.

hayır tamam kaldırılsın çok karakterli forum üyeliği madem, nedir yani.
Mesaj tarihi:
Suark said:

abi ne haklısı saçmamısınız
ne hakkınız/hakkımız var ki forumda onu savunuyorsunuz?

bi hakkımız yok ama kurallar bi sebebten ötürü var sonuçta o kurallara göre adamın bi hatası yok. yoksa adam isterse kırk kişiyi hunharca banlar kime ne lol
Mesaj tarihi:
Ren said:

ya abi kusura bakmayın da sırf kurallara uygun diye benim forumum olsa ben de at koşturtmam insanlara. nasada çaycı satıyorum diye topic açarsan konu dışına ben de kitlerim mesela. kim kitlediyse eline sağlık.

bazı şeyleri garbagea atmaya bile gerek yok.

hayır tamam kaldırılsın çok karakterli forum üyeliği madem, nedir yani.

Arkadaşım ne bi topic açtım ne bişey yaptım. Sadece yaptığım fener maçını izlemek ve nasıl oynuyoruz ne yapıyoruz yazmak herkes gibi. Kimseyi trollediğim falan yoktu.
Mesaj tarihi:
kurallar eğilip bükülür, o noktada insiyatif girer.

satır satır kural mı yazıcaz, şuraya işenmez ışığı kapamadan uyunulmaz tek ayak üstünde koşulmaz gibi.

cidden zorlamadıktan sonra şu forumda ban yemek zor, yersende adamın keyfine kalmış yani.
e bu herifin ne halt yemeye geldiği belli, iyi olmuş.
Mesaj tarihi:
Suark said:

kurallar eğilip bükülür, o noktada insiyatif girer.

satır satır kural mı yazıcaz, şuraya işenmez ışığı kapamadan uyunulmaz tek ayak üstünde koşulmaz gibi.

cidden zorlamadıktan sonra şu forumda ban yemek zor, yersende adamın keyfine kalmış yani.
e bu herifin ne halt yemeye geldiği belli, iyi olmuş.

e böyle hükümetin koyunu böyle olur işte. Aynı hükümetin hasta/yatalak davalı asker için kaçma süphesi var diyip hapishaneye tıkması (devamında adam ölür bknz:haşimoğlu) gibi. Kimseyi ne olacağı belli diyip yargılayamazsın.
Mesaj tarihi:
Suark said:

salak abi adam işte
ülkeyle forumu kıyaslıyor.

Sonra Shield fikrine saçma diosunuz

lan mal herif seni başına geçiricez sheild sisteminin işte. işine yarıyorum daha ne istiyosun. master of sheild olacaksın amk düşünsene.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

adam siyasete bağladı

"görgü kuralı" diye bir şey var bildin mi hani yazılı çizili kurallar değildir bunlar örf, anane gibi

vakumlu poşette yaşayanlara öğretilmiyor bunlar sanırsam

HAHA bi mal daha işte.

Hee 20 karakterli nick almak görgü kurallarına uymuyor. He mal arkadaşım he.
Mesaj tarihi:
cOccOjaMbo said:

Şimdi şöyle bir şey var abi çoğu insanın anlamadığı; burası herkesin özgür olduğu, işte istediğimi yaparım diyebildiği bir yer değil. O kurallar forumun sahibinin kullanıcılar için uygun gördüğü şeyler. zegna ya da dynamik(düzgün yazamadım bile bak sdf) yürüyün gidin lan ibibikliler kapatıyorum burayı dese kapatırlar burayı ya da senin gözünün üstünde kaş var diyip seni yollayabilir. Burası onların arka bahçesi, onların özel mülkü sen o mülke girilmesinin izin verildiği kişisin sadece çık git lan evimden diyebilir sana.

tl ; dr : sen kimsin lan ibibikli?

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...