Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bence de hakli. ama bastim unlemine. federaller pesinde artik Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 37 karaktere izin verilse, 37 karakter mi kullanacaksın. işleri ne sayfayı kaydırtmasınlar diyeceksin tabi ama favori konularım bozuluyor, arama bozuluyor, forum saati kayık.. hayır alsan bile insan kendi kendine der abi bu ne 10 metre olimpiyat koşusu gibi forum mu olur diye. Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 izin vermesin o zaman alırken. yada pm atılsın kardeş ismini değiştiriyoruz diye. onun dışında adam mal mal küfür ediyor o ayrı ama teoride haklı ilk başta. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 canın sağolsun. tabi bi yerde koyunluğu tutmak gerekir. hem tavuk pişsin hemde çöp yanmasın. Alıntıla
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya adam haklı olduğunu sanıyor ama değil. YORMO KOROKTER YOZMOSLAR NOYO NOK OLONCO BONLOYORLOR. sistemin açığını bulmuşsun tebrikler. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ren said: 37 karaktere izin verilse, 37 karakter mi kullanacaksın. işleri ne sayfayı kaydırtmasınlar diyeceksin tabi ama favori konularım bozuluyor, arama bozuluyor, forum saati kayık.. hayır alsan bile insan kendi kendine der abi bu ne 10 metre olimpiyat koşusu gibi forum mu olur diye. Forum kuralları forumu düzenlemek içindir. Orospu çocuğunun teki beğenmedi diye olmayan kuralı uydurmayı mı koruyosun şimdi? Hayır şehir içi 90 km/s se hız sınırın kimse sana ceza kesemez 90 la gidiyosun diye. Kimse mal gibi de 90 km/s se hız sınırı niye 90 la gidiyosun demez/embesil durumuna düşmez. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi ne haklısı saçmamısınız ne hakkınız/hakkımız var ki forumda onu savunuyorsunuz? Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya abi kusura bakmayın da sırf kurallara uygun diye benim forumum olsa ben de at koşturtmam insanlara. nasada çaycı satıyorum diye topic açarsan konu dışına ben de kitlerim mesela. kim kitlediyse eline sağlık. bazı şeyleri garbagea atmaya bile gerek yok. hayır tamam kaldırılsın çok karakterli forum üyeliği madem, nedir yani. Alıntıla
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: abi ne haklısı saçmamısınız ne hakkınız/hakkımız var ki forumda onu savunuyorsunuz? bi hakkımız yok ama kurallar bi sebebten ötürü var sonuçta o kurallara göre adamın bi hatası yok. yoksa adam isterse kırk kişiyi hunharca banlar kime ne lol Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ren said: ya abi kusura bakmayın da sırf kurallara uygun diye benim forumum olsa ben de at koşturtmam insanlara. nasada çaycı satıyorum diye topic açarsan konu dışına ben de kitlerim mesela. kim kitlediyse eline sağlık. bazı şeyleri garbagea atmaya bile gerek yok. hayır tamam kaldırılsın çok karakterli forum üyeliği madem, nedir yani. Arkadaşım ne bi topic açtım ne bişey yaptım. Sadece yaptığım fener maçını izlemek ve nasıl oynuyoruz ne yapıyoruz yazmak herkes gibi. Kimseyi trollediğim falan yoktu. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kurallar eğilip bükülür, o noktada insiyatif girer. satır satır kural mı yazıcaz, şuraya işenmez ışığı kapamadan uyunulmaz tek ayak üstünde koşulmaz gibi. cidden zorlamadıktan sonra şu forumda ban yemek zor, yersende adamın keyfine kalmış yani. e bu herifin ne halt yemeye geldiği belli, iyi olmuş. Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: kurallar eğilip bükülür, o noktada insiyatif girer. satır satır kural mı yazıcaz, şuraya işenmez ışığı kapamadan uyunulmaz tek ayak üstünde koşulmaz gibi. cidden zorlamadıktan sonra şu forumda ban yemek zor, yersende adamın keyfine kalmış yani. e bu herifin ne halt yemeye geldiği belli, iyi olmuş. e böyle hükümetin koyunu böyle olur işte. Aynı hükümetin hasta/yatalak davalı asker için kaçma süphesi var diyip hapishaneye tıkması (devamında adam ölür bknz:haşimoğlu) gibi. Kimseyi ne olacağı belli diyip yargılayamazsın. Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bazı şeyler vardır, yasak olsa da yapmak doğrudur. bazı şeyler vardır, yasak olmasa da yapılmaz. eyyorlamam bu kadar. Alıntıla
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 salak abi adam işte ülkeyle forumu kıyaslıyor. Sonra Shield fikrine saçma diosunuz Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Ren said: bazı şeyler vardır, yasak olsa da yapmak doğrudur. bazı şeyler vardır, yasak olmasa da yapılmaz. eyyorlamam bu kadar. eyyorlamak ne demekse bilmiyorum sizin dili ama, eyyorlaman yanlış. Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: salak abi adam işte ülkeyle forumu kıyaslıyor. Sonra Shield fikrine saçma diosunuz shield fikri dünya üzerindeki en saçma şey. lol Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: salak abi adam işte ülkeyle forumu kıyaslıyor. Sonra Shield fikrine saçma diosunuz lan mal herif seni başına geçiricez sheild sisteminin işte. işine yarıyorum daha ne istiyosun. master of sheild olacaksın amk düşünsene. Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adam siyasete bağladı "görgü kuralı" diye bir şey var bildin mi hani yazılı çizili kurallar değildir bunlar örf, anane gibi vakumlu poşette yaşayanlara öğretilmiyor bunlar sanırsam Alıntıla
cOccOjaMbo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 BabacumMostors said: adam siyasete bağladı "görgü kuralı" diye bir şey var bildin mi hani yazılı çizili kurallar değildir bunlar örf, anane gibi vakumlu poşette yaşayanlara öğretilmiyor bunlar sanırsam HAHA bi mal daha işte. Hee 20 karakterli nick almak görgü kurallarına uymuyor. He mal arkadaşım he. Alıntıla
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cOccOjaMbo said: Şimdi şöyle bir şey var abi çoğu insanın anlamadığı; burası herkesin özgür olduğu, işte istediğimi yaparım diyebildiği bir yer değil. O kurallar forumun sahibinin kullanıcılar için uygun gördüğü şeyler. zegna ya da dynamik(düzgün yazamadım bile bak sdf) yürüyün gidin lan ibibikliler kapatıyorum burayı dese kapatırlar burayı ya da senin gözünün üstünde kaş var diyip seni yollayabilir. Burası onların arka bahçesi, onların özel mülkü sen o mülke girilmesinin izin verildiği kişisin sadece çık git lan evimden diyebilir sana. tl ; dr : sen kimsin lan ibibikli? Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adma beni sevdi galiba sadece "mal" dedi arkadaşım beni niye diğerlerinden kayırıyorsun, ha herru ya merru Alıntıla
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 arkadaşlar lütfen emaleth'in yazılarından çalıntı şeyler yazmayın. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.