GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Osuran_boğa said: max level çok uzun sürebilir ama 70 olmak zor değil.zaten 80 in üzerine kasmaya da gerek yok bence. sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 cempostaci said: bu oyunun diablodan farkını söyleyebilecek var mı ? ciddi ciddi soruyorum. oyunu indirdim ve yarım saat sonra gerçekten sıkıldım. online oynuyorsun ama yine diablo gibi tek başınasın. muhtemelen 5 kişilik party ile takılıyorsundur yine diablo gibi. biraz fazlaca skill var fark olarak. gerçekten bu oyunu şu şu sebepten dolayı oynamalısın diyebilecek birisi var mı ? akşamları eve gittiğimde gerçekten düzgün bir oyun oynamak istiyorum 2 3 saat geçirecek çerezlik. bb play mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bende 80 üzeri kasmayı düşünmüyorum, content bekleyip yeni contentle devam edecem. o zamana kadar alt, item kasmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bir bilgi var mi yeni content ne zaman gelicek ya da soyle sorayim,GGG 2013 sonuna dogru oyun betasi bitecek diyordu,bu zamana kadar baska content gelirmi yoksa 1 sene act3 ile mi avutacaklar bizi map filan onlari ayri bir yere koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 söyledikleri şey oyuncuların desteklediği doğrultu da content'in geleceğiydi ama hız konusunda bir şey söylemediler ki söylemeleri de biraz zor. şu 3 act i çok sindirerek yapmışlar. sanırım 3 act ın prodüksiyonu 6 yıla falan yayılıyor. rakamları bilmeden konuşmak mümkün değil ama benim tahmin ettiğim kadarıyla çok para kazanıyolarsa 2-3 ayda bir content gelecektir. bunlarda 1/2 act olarak gelir. son röportajında chris deli gibi adam aldıklarını söylemişlerdi. eğer angarya işleri kemik kadro üzerinden atarsa tamamen content üretimine odaklanabilirler. forumlar, bug fixler, mailler, community herşeyle chris kendi birebir ilgileniyor. daha böyle uğraştığı bizim bilmediğimiz bir sürü şey var. kemik kadro böyle angaryalardan kurtulursa akar. tabii map tarafı çok daha sık update edilir. en son major patchde sadece 11 map eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kazaniyorlar sanirim,kimi gorsem full kozmetik geziyor oyunda,banka slotlarini saymiyorum bile onlari almayan yoktur sanirim :) 2-3 ay bir content baya zor ama senede 2 tane gelse harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 90 a kadar gayet kasılır şu content ile. 90dan sonra o iş yaş çünkü 73-74-75-76 level mapler gerekicek ki ninja nerf yiyince map droplarr yavaş kassınlar. Anca popüler streamerlar kasar. mikrofana need maps dese sorun kalmıyor. 86 ya adım adım gidiyorum bakalım hedefim 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben oyunu tüketmek istemiyorum ya. bin bir türlü build e elverişli, hepsi farklı keyifli, hepsinde currency item birikiyor. ben level 70-85 content geldiğinde şahsen lvl 90 olmak istemiyorum. 5 tane 80'im olsun yeni content'i kıvamında oynayayım. betada çok adam en üst level mapler 66 ken 77'lere kadar kastılar. hepsi 2-3 ayda oyunu bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 GodBlessStoya said: cempostaci said: bu oyunun diablodan farkını söyleyebilecek var mı ? ciddi ciddi soruyorum. oyunu indirdim ve yarım saat sonra gerçekten sıkıldım. online oynuyorsun ama yine diablo gibi tek başınasın. muhtemelen 5 kişilik party ile takılıyorsundur yine diablo gibi. biraz fazlaca skill var fark olarak. gerçekten bu oyunu şu şu sebepten dolayı oynamalısın diyebilecek birisi var mı ? akşamları eve gittiğimde gerçekten düzgün bir oyun oynamak istiyorum 2 3 saat geçirecek çerezlik. bb play mario tamam forgiver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hardcore dışında her şey konuşuldu başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hardcore böyle bir şey bahsi geçmese bile kanda hissediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hc karakterim oldu,agzini kirdiklarim rhoarlari.bugli mob,ekranin disindan chargeliyor,sunlara oldugum kadar hic birseye olmedim bu oyunda,bela oldu pislikler.. ne guzel gear yapmistim off... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ben de descyn yüzünden yattım potlar bitti 4 tane agır vuran mobun arasında kaldım shield charge ile geri kacıyorum ama karakter inatla geri geldi 5 kere falan ya böyle ölme yok asırı yazık oldu 55 di ne güzel bi de full defansive gittim simdi defaultta zevk alamıcam gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 knox said: hc karakterim oldu,agzini kirdiklarim rhoarlari.bugli mob,ekranin disindan chargeliyor,sunlara oldugum kadar hic birseye olmedim bu oyunda,bela oldu pislikler.. ne guzel gear yapmistim off... inanılmaz sorunlu o moblar cidden, ben o mapte 1 iler 2 geri oynuyorum. totem atarak ilerliyorum fln. bariz saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 sıkıntım şu, 48lvl'im çoğunlukla hp ve defansif pasif skiller ile ilerledim sonradan atağa yönelecek karakter. gear fena değil ama 2 tane legendery armor yerine başka zımbırtı veriyor 1 de botlar dandik :D bu 3 parça bu kadar önemli mi bilmiyorum ama 42lvl moblar bile anamı ağlatıyor. hardcore'da ne yapıcam bilmiyorum çok zorluyorlar bir dengesizlik mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 skill tree'ni koyabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hemen hemen bu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAecCcQSzFCAUTRiRGS4aMho4J-0yiTboOlJPfVBHUFBRYFRJVw1X4lhjWfNfP2aecql35XzZgFaMz5BVns2gtKIApzCnhKmVrKq0-bndwBrG2MmY0iHUj9lh37_nUuw47w7wH_Iv8932SPe--6o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 %armor almamışsın hiç, onları almanı öneririm ayrıca BM almak için biraz az gibi geldi bana aldıgın %life'lar. hp armor resist değerlerini yazabilir misin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 armor 1200 evasion 375 hp 1400 resistler chaos %-7 diğerleri %80 life regen per second 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 işte armorun çok düşük. lvl 50yken benim rangerda 2.2k armor vardı ama evasion'u armor'a çeviren pasifi de almıştım tabi. HP fena değil ama dediğim gibi 1.4 k hp BM için biraz riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 armor'u düzeltirim de şöyle bişi var 50 lvl yaratıkları demiyorum 42lvllar fln zorluyor. act3'de zaten yalan oldum act2 bile zorluyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 ya şu hc ye başlıcamda ilk levellerde movespeed veren bi uniq boot varsa ondan alcak kadar para verin la bana:/ işkence resmen ağırçekim oynamakalışmışız %40 msye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 54lvl de 2h'e geçince yattı maraduer :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 49 oldum ben de bakalım, EK shadow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 EK'a ne bağladın support olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar