Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Vaio laptop oyunu açmıyor


Anelor

Öne çıkan mesajlar

evden uzak olduğumdan hatunun sony viao'suna çöktüm ancak oyunu açmıyor deli etti.

problem tam olarak şu client şeysinden play a bastığımda eknra kararıyor cursor oyunun cursoruna dönüşüyor daa sonra bir dizi masaüstüne dönme ekran kararması masaüstüne dönme ekran kararması yaşadıktan sonra temelli masa üstüne dönüyor oyun arkadan müziği falan geliyor oyunun ama oyunu açamıyorum masaüstünü gösteriyor.

driverlar up to date directx 11 yüklemeye kastım son versiyon falan sony viao gerizekalısına böyle manuel uppdate yapılamıyor görünüşe göre deli etti.


çözüm bulana dürüm tenks.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte sıkıntı gidip amd nin sitesinden ekran kartının driverını yükleyip kuramıyorum salak sony vaio olduğu için illa sonynin sitesinden supporta girip ordan indirmek gerekiyo ordanda baktım onun indirttiğiyle zaten bilgisayarda yüklü olan aynı versiyon.

şimdi bi driver hede hödö programıyla tarattım driverlar 2011 den kalma ahah bakalım o download ediyo yapıyo bişeyler çözer umarım sony vaio ne kadar gerizekalı bişeymiş ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında benide çok uğraştırdı, drectx'dendir diyorum ben günceldir ama sil kur falan bendede aynen kuruluydu bir sürü uğraştım nasıl çözdügümü hatırlamıyorum ama sil-kur uptade repair bunlardan biri :D Ben hdd'den kopyalama yapmıstım. İlk Directx 'i silip kur ekran kartı driverinden eminsen, olmadı repair edersin. Çift ekran kartı olmadıgını farzediyorum tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah valla polonyadayım bozulur heralde be abi :D

evet intel hd 3000 de çalışıyor oyun amd 6470m de çalışmıyor amd de nasıl çalıştırıcam bunu şimdi biraz grafikleri yükseltirimde güzel göörünür oyun öbür kartta en düşük ayarlarda oynuyorum eheh. directx 11 downloadı internette bulamadım resmen çok mu başarısızım anlamadım heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...