Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 evden uzak olduğumdan hatunun sony viao'suna çöktüm ancak oyunu açmıyor deli etti. problem tam olarak şu client şeysinden play a bastığımda eknra kararıyor cursor oyunun cursoruna dönüşüyor daa sonra bir dizi masaüstüne dönme ekran kararması masaüstüne dönme ekran kararması yaşadıktan sonra temelli masa üstüne dönüyor oyun arkadan müziği falan geliyor oyunun ama oyunu açamıyorum masaüstünü gösteriyor. driverlar up to date directx 11 yüklemeye kastım son versiyon falan sony viao gerizekalısına böyle manuel uppdate yapılamıyor görünüşe göre deli etti. çözüm bulana dürüm tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eve'i download ettin dimi yoksa direk hariciden felan mı kopyaladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 download ettim kendi sitesinden açmadı bide steamden ettim belki o bişeyler günceller falan diye ordan da yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bence tamamen driver hatası. direct x ve ekran kartı güncellemeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Eve klasorunde repair dosyasini acip bir dene yine olmaz ise shader desteginden kaynaklidir ve driver update etmeden zor genelde. Birde pencere modunda acmayi dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya işte sıkıntı gidip amd nin sitesinden ekran kartının driverını yükleyip kuramıyorum salak sony vaio olduğu için illa sonynin sitesinden supporta girip ordan indirmek gerekiyo ordanda baktım onun indirttiğiyle zaten bilgisayarda yüklü olan aynı versiyon. şimdi bi driver hede hödö programıyla tarattım driverlar 2011 den kalma ahah bakalım o download ediyo yapıyo bişeyler çözer umarım sony vaio ne kadar gerizekalı bişeymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Zamanında benide çok uğraştırdı, drectx'dendir diyorum ben günceldir ama sil kur falan bendede aynen kuruluydu bir sürü uğraştım nasıl çözdügümü hatırlamıyorum ama sil-kur uptade repair bunlardan biri :D Ben hdd'den kopyalama yapmıstım. İlk Directx 'i silip kur ekran kartı driverinden eminsen, olmadı repair edersin. Çift ekran kartı olmadıgını farzediyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 shader güncelleyince düzeldi ya oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o zaman iyi uçuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rica ederim. Eve guru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ahah 15 gün sonra oyuna girmenin heycanıyla hayvanlık yapıp teşekkür etmemişim asdfsdf saolun panpalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Dürümler nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ekran kartının driverlarını güncelledim gene aynı şey oluyor şidi the fuck is this ya ahah dürümleri burdan kargoya verdim abi gelmesi birraz sürer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi her oyunu açıyorum bu açılmıyor kafayı yicem ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Çünkü eve bütün shader sürümlerini desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 son versiyon intel graphics hd 3000 i indirdim düzeldi tekrar tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Eheee, Yolla dürümleri çift ekran kartlıymış :D Bozulmaz demi konya'ya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ahah valla polonyadayım bozulur heralde be abi :D evet intel hd 3000 de çalışıyor oyun amd 6470m de çalışmıyor amd de nasıl çalıştırıcam bunu şimdi biraz grafikleri yükseltirimde güzel göörünür oyun öbür kartta en düşük ayarlarda oynuyorum eheh. directx 11 downloadı internette bulamadım resmen çok mu başarısızım anlamadım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 amdler nvidiadaki optimus gibi degil. ekran karti arasi gecisi manuel olarak yapman gerekiyor. catalyst center falan gir orda vardir illaki amd'ye gecis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 amd ye geçişi biliyorumda amd ye geçtiğimde oyunu açmıyor itoğlu it. belki directx 11 yüklersem açar dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dx9 destekliyor eve o haliyle acmadiysa 11 olarak hayatta acilmaz. Ya zaten laptop ile oyun oynamak nedir ya. Hepsi kasim kasim kasiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi sorma nefret ediyorum bende polonyadayım mecbur kaldım işte. neyse başaramicam galiba ben bunu dandik kartla oynamaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar