Ninja Samurai Empire'da onursuzca savaştım. üzerime gelen birlikleri sadece oklarla püskürttüm. Çaresiz kaldılar =//
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Bujinkan Turkey
apartman kat arası dojoları beni gerçekten üzüyor
geniş geniş çalışabilecekken bir anda sütuna denk gelmek çok kötü
dojo dediğin geniş ve sütunsuz olmalı
talep sıkıntısı varsa eş zamanlı olarak birden fazla uzakdoğu sporuna ev sahipliği yapmalı
ninjitsu, kendo, karate, vs
geniş geniş çalışabilecekken bir anda sütuna denk gelmek çok kötü
dojo dediğin geniş ve sütunsuz olmalı
talep sıkıntısı varsa eş zamanlı olarak birden fazla uzakdoğu sporuna ev sahipliği yapmalı
ninjitsu, kendo, karate, vs
nişye cevap yok
=/
Guzel yenismissiniz Killer sama bugun cok yogundum yeni yazabiliyorum ozur dilerim.
ONURSUZCA SAVAŞMIŞ OLMADIM MI AMA
CHOSOKABE DAIMYOSUNA YAKIŞMADI =/
ama savaşta onur değil taktik kazanır
CHOSOKABE DAIMYOSUNA YAKIŞMADI =/
ama savaşta onur değil taktik kazanır
hala kim kimi dövüyor ninja samuray dövebiliyor mu ,nininininjustsu bilen adam hangi dövüş sporlarından dayak yiyor ,şunlar bi aydınlansın yaaaa
Naruto izleyen adam da ninjutsu biliyor, yıllar önce Iga klanına mensup, attığı shurikenle şişe gazozu kapağından vuran amca da ninjutsu biliyor. Ninjasına göre değişir şimdi Seperate, hak yememek lazım.
çok gerçekciymiş çok acıklayıcı oldu
adam niye sener sen gibi topuklarini gotune vura vura kosuyor orasini anlamadim
Hacıt nedense tüm japon filmlerinde öyle koşturuyorlar bu insanlar. Kurosawa'nın 7 Samuray'ında böyle eyvah düşmanlar tadındaki sahnelerde tüm köy bir koşturmaları var hani göte vuran topuk sayısı belli değil ^^
Bu arada Ninja-San, video cidden çok iyiymiş (tu)
Bu arada Ninja-San, video cidden çok iyiymiş (tu)
of video ksfbmdfklbmdknffdnk
Ninja denilen sınıf assasin sınıfı değil mi yav yani öyle yeniçeri gibi meydan savaşından ziyade nokta atış yapan gece sızması yapan görülmezlik üzerine yoğunlaşmış bir sınıf.
ninja turtles biraz daha gerçekçi bir kaynak bence april oneil falan var
Ya aslında şey galiba Absolut, hani ninjanın kim olduğu çok da bariz değil. Icabında kabuto giyiyor meydan savaşına da çıkıyor asker kılığında, gündüz ramenci akşam önlüğü maske yapıyor milletin konağına sızıp bilgi topluyor. Hani siyah giysi giyip fıtı fıtı çok dolaşmıyorlar. Zaten ekipmanları da soylu kökenden ziyade, çiftçi köken oldukları için hep tarım aletlerinden bozma. Sopadır, oraktır, zincirdir. Hani ajan desek daha doğru çünkü soğuk kanlı katiller, assasinler diye genellememek lazım Cüneyt Arkın gibi.
Öne çıkan mesajlar