nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 var böyle bi kategori, çok sinsiler
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bütün kızların içinde gizli olan kezbandan mı bahsediyorsun?
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hmmm zor bir soru aslında, bu demek istediğim tam öyle değil böylesiyle tanıştım ben geçenlerde, modern şehir kadını gibi takılıyo, haftasonları hatta haftaicleri taksimde gezmeler, sosyal aktivitelere, klüplere üye olmalar, buraya kadar sıkıntı yok ilk süphelendiğim yer surası olmustu, feysbukda her fotorafının altına "ufff fıstık gibisin" , "pff tam bir slut", "takılalım mı" yazan arkadasları var, erkek bunlar, yani tamam böyle geyigi ben de severim de her fotonun altında olmaz, bi bakıma bakın ulan bi versem alıcak 100 kişi var hesabı, gün icinde imalı mesajlar atmalar, sonra e hadi o zaman deyince pff bilemiyorum ki demeler cok tehlikeliler, obvious kezbanlar hic olmazsa dürüst, neyse o
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 said: modern şehir kadını gibi takılıyo, haftasonları hatta haftaicleri taksimde gezmeler, sosyal aktivitelere, klüplere üye olmalar, buraya kadar sıkıntı yok kezban olmaya engel değil, kesişim kümesinde hatta
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 axedice said: Bütün kızların içinde gizli olan kezbandan mı bahsediyorsun? yok abi bütün hepsinde yok o
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dostum artık kezbanlar bir savunma mekanizması geliştirdiler ve modern kadın kisvesiyle tekrar aramızda kamufle olarak dolaşabiliyorlar aman dikkat.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 cok dogru abi, töbe yarabbim hiç böylesine denk gelmemiştim çok kötüydü
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bilim adamlarından beklediğim tek şey gümüş kazık gibi bir şey. böyle kamufle olmuş ya da uluorta gezen kezbanın göğsüne şak diye çakacan kazığı "uff pis spık mememi elledi" diye diye can verecek.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sparkcaster said: said: modern şehir kadını gibi takılıyo, haftasonları hatta haftaicleri taksimde gezmeler, sosyal aktivitelere, klüplere üye olmalar, buraya kadar sıkıntı yok kezban olmaya engel değil, kesişim kümesinde hatta üniversiteli heyecanlı kezbanları betimlemiş adeta
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi şimdi karşımdaki kişinin ve benim zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı ve olgun bireyler oldugumuzu varsayarsak ; eğer bir kişi, ilişkinin flört aşamasında, karşımdakine olumlu sinyaller yolluyosun olumlu sinyaller yolluyosundur yani karşıdaki 1-2 hareketi yanlış yorumlayabilir ama her erkek genel olarak anlar kadının olumlu olup olmadıgını seks dolu cinsellik kokan telefon mesajları attıktan sonra emin degilim falan demezsin de mi kutsal su gibi bi şey olsa suratlarına atıp anlasak hakkatten
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 sana vermedi diye mi kezban oldu ? asıl soru burdaki kezban kim ?
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 "nutella yerim" said: bi bakıma bakın ulan bi versem alıcak 100 kişi var hesabı, gün icinde imalı mesajlar atmalar, sonra e hadi o zaman deyince pff bilemiyorum ki demeler Arkadaş bu kısımda sanırım olumsuz yanıt alınca topak açmış.
Murray Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 asıl sorun "pff tam bir slut" yazan erkekte. Bu ne lan ahaha
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 e peki nasıl anlıyoruz kezban olduklarını? yardımcı olun pliz
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 "nutella yerim" said: "pff tam bir slut" haha şu yanlız araya karışmış.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 verirse de orospu, yollu, azgın ...
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 cık,olmamıs,kezbanlık kavramını tam oturtamamışsınız,bu degil
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Murray said: vermezse kezban işte 0/10
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arcane said: e peki nasıl anlıyoruz kezban olduklarını? yardımcı olun pliz kavun deilki
troglodyte Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arcane said: e peki nasıl anlıyoruz kezban olduklarını? yardımcı olun pliz türkse kezbandır
Öne çıkan mesajlar