Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: LoMBaK, 21 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: adamlar gif değil çizgi film yapmış:) çizGİFilm zaten o[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Radikal_Bursa, 21 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Matrix gibi yapmışlar.. matrixle ne alakası var? basbaya anime yapmışlar işte...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ben adamı daha çok ultimada böyle senin cesedini lootlayıpta bir türlü yakalayamadığın sinir edici tiplere benzettim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Radikal_Bursa, 21 Kasım 2004 00:13 tarihinde demiş ki: Matrix gibi yapmışlar.. Her gorudugunuz aksıyona matrix deme hastalıgınzı delı edıyo benı ha sankı matrixden once ınsanlar ucan tekme atıyordu duvarlarda kosturmuyordu, mermılerden kacmıyordu. Matrix'ın tek olayı time fragment mi ne ole bı ısmı olan bı teknıgın kullanılmasıydı, kim kimden aşırmıs bakın ogrenın sorna oraya buraya matrız matrız dıyın. bırıktırıp bırıktırıp gereksız yere ayıp ederek hepsını bı kışıye kustuktan sonra -ılerı gıttıysem ozur dılerım kı bence gıtmedım- cizgfilme donersek: Valla anımasyonlar muhtesem olmus bence framelerı gerektıgı yerde algılıyoruz gerektıgınde kaybedıyoruz, hersey guzel ayarlanmıs, ozellıkle elemanın tıpını guzel secılmıs. bazı yerlerde mesela Hocaya kalkıp kafa attıgı yerde cok purussuz, hatasız hareketler yapmayı becermısler baya guzel olmus. Cok sevdım.[signature][hline]
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Herif olmedi be :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Nightelf Hunter - Level 1x - (WoW Open Beta Server 9) - Active Now in Sydney, Australia...
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 çok sıkıcı[signature][hline]fantastik kuntastik
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 21 Kasım 2004 01:55 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 21 Kasım 2004 00:09 tarihinde demiş ki: adamlar gif değil çizgi film yapmış:) çizGİFilm zaten o kehkehkeh[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Alayını döver[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of EclipseTahrik etmeyiniz pls
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ehuh izle izle bitmio bunnar ögretmenli guzeldi kafa atması fln =)
Öne çıkan mesajlar